Companii aeriene low-cost

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Vara mea e insotitor de zbor la Romavia, stiu ca aceasta companie nu a avut probleme de zbor, folosesc multe persoane cunoscute din Romania, deci e ok.
Zbor placut.

Dupa experienta mea, nu e nici o diferenta de zbor la low-cost fata de celelalte companii la zbor efectiv si scaune, toate sunt la fel de inghesuite.
diferenta e la mancare/bautura, bagaje,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

scuze
folosesc multe persoane cunoscute din Romania = o folosesc multe persoane....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Evz Nr. 4892
La Wizz Air platesti si pentru bagaje
6 August 2007

Mutarea zilei.

Calatorii care aleg sa zboare cu Wizz Air, companie condusa de Jozsef Varadi, sunt nevoiti sa plateasca o taxa de 3 euro pentru fiecare bagaj, daca aceasta se achita la momentul rezervarii, sau de 6 euro, daca se achita ulterior. Pana vineri, pasagerii Wizz Air plateau o astfel de taxa doar pentru bagajul al doilea.

I, Y3.5 & N2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Cu www.lot.com/Portal/EN/aspx/ContentATR-72.aspx" target="_blank">euroLOT a fost cineva? E al LOT-ului (compania polonezilor).

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Si noi am cumparat bilete ptr in decembrie la Wizzair de pe net. Sper sa nu fie pacaleala ceva. Nu am mai cumparat pana acum nimic pe net. Pe site biletele erau in jur de 4.5ron dar pana la urma cu mii de alte taxe de bagaje si de mai stiu eu ce ne-a dus la 660ron. Oricum este mult mai bine tinand cont ca este dus intors Romania-Spania si ac acum 4 ani am dat ptr acelasi drum cu autocarul 450 euro. Asa ca merita din plin. Sper ca acel incident despre care vorbeati si care nici nu vreau sa stiu ce a fost de fapt sa nu se mai repete.
Apropos, cum e cu bagajul, cate Kg trebuie sa aiba maxim, bagajul de mana ce poate sa contina(mai bine zis ce nu trebuie sa contina), ce pot sa iau ptr copil in avion.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Tamina,
Si noi am vrea sa mergem la Madrid in decembrie si as vrea sa stiu pentru baietelul nostru de 3 ani ce acte ne trebuie, pentru noi sunt suficiente doar cartile de id? Cum ai rezervat bilet si cum l-ai platit? Au cursa pana in Madrid?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Copilului ii trebuie pasaport.
Wizzair nu are cursa la Madrid. La Madrid nu zboara decat Blue Air ca si companie ieftina,( ma rog..nu e chiar asa de ieftina ca celelate) majoritatea zboara la Barcelona.
In bagajul de mana nu ai voie sa ai nimic lichid. Daca ai copil e posibil sa iti dea voie, pe noi ne-au vazut cu copil si ne-au dat voie cu o sticla mica de Tedi dupa ce ne-a pus sa gustam din ea . Mancare poti lua.
Maximul la bagajul de cala este de 20 kg/pers.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Vin si eu cu o inrebare! Cum de aveti curaj sa zburati cu low cost? Este adevarat ca diferenta de bani este mare. Oricui i-ar conveni sa-i ramana in buzunar cateva sute bune de euro dupa o calatorie. Dar siguranta vietii noastre unde o lasam?
Peste tot in lume, aceste low cost au probleme. Aterizare fortata, intariziere datarata unei defectiuni tehnice, etc.
Mancarea pe care o primesti la celelalte ar fi ultimul lucru care ma intereseaza.

Am cautat in disperare sa-mi iau un bilet de la Bangkok la Phulet pentru sarbatori si inafara de low cost, nimic liber. Cum sa zbor cu 12go, cand li s-a prabusit un avion de curand, asa cum stiti, din lipsa de experienta a pilotului pe o vreme nefavorabila. E drept ca poti cumpara un bilet la ei pe ruta mentionata cu 50 usd, vs companie no low cost unde un bilet costa 400 usd.

Pana la urma a trebuit sa ne micsoram vacanta la Phuket in functie de locurile libere la o companie no low cost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Virgi, crezi ca avionul se prabuseste sau nu in functie de banii dati pe bilet? Cate low-costuri s-au prabusit ca si procent ,fata de marile companii??? Eu cred ca mult mai putine. Insa in mom. in care un low cost pateste ceva se face mai multa valva , asta e diferenta. Fiecare zboara cu ce vrea si cu ce poate.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Anda - eu as vrea sa stiu daca mai e cineva la fel de speriat cand aude de o companie low cost. Eu am recunoscut ca prefer sa merg cu trenul 2 zile daca-i cazul, in schimbul unui low cost. I-am intrebat pe cei din jurul meu, si n-am gasit pe nimeni sa fi zburat cu low costul vreodata.
Nu mi-e frica de avion, dar recunosc ca n-am avut incidente, insa lasand la o parte ceea ce se spune despre loc cost, de ce totusi marea majoritate le prefera pe celelalte, asta nu inteleg eu. Dupa mine, daca as fi 100% consvinsa ca probleme lor e intarzierea la decolare, reducerea kg la bagaje, si decolarea de pe aeroporturile secundare, m-as urca si maine in ele, diferenta de pret este enorma.

Mergi la inceput