Companii aeriene low-cost
Raspunsuri - Pagina 8
ooana spune:
quote:
Originally posted by cait
Oana cum a fost pana la urma cu Ryanair ca mi-am luat si eu bilete pana la Londra?Bangajul de mana nu trebuie sa-l platesti nu?Tot luat un sac de spate destul de mic?
Cand am vazut ca se plateste bagajul de cala am luat unul singur pentru ca ma gandesc ca 15 kg pentru 3 zile e suficient pentru 2 persoane.Oricum pretul mi s-a parut super ok mai ales ca aeroportul e la 5 minute distanta de noi.
Imi poti spune cu ce ati ajuns apoi de la aeroport in centrul Londrei?Merci.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
...vad ca deja ai primit raspunsul, asa e bagajul de mana daca corespunde dimensiunilor, nu se plateste.
Noi am fost 5 zile la londra doar cu bagaj de mana...trolere mici...si a fost suficient.
chestia interesanta...la dus am avut poseta si bagajul de mana...la intoarcere in londra mi-au spus ca am 2 bagaje, asa ca am inghesuit poseta in troler
...mama a facut la fel dar dupa a avut cu o juma de kg in plus...si au trimis-o inapoi la ghiseu sa predea bagajul la cala si sa plateasca...noroc ca acolo deja se facea check-in pentru alta cursa...si dupa niste remarci rautacioase au lasat-o in pace.
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bb_yasmi spune:
stiti cumva dc la wind jet bagajul de cala (sau cel de mana) trebuie sa aibe o anumita dimensiune (nu la kg ma refer!!!) ??? nu am gasit nimik pe net si noi plecam peste 2 sapt jumate!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 17+ de 70% ALISA JASMINA
poza eco bb si burtik
fecian spune:
quote:
Originally posted by ooana
Hi
pana la urma am fost si in mini vacanta noastra la Londra!
Mama si fratele meu au zburat cu Wizz-air de la Bucuresti la Dortmund...si totul a fost perfect!
Apoi am zburat toti 4 de aici de la Dusseldorf Weeze cu Ryanair...totul a mers ca pe roate!
Ce pot sa va spun in concluzie...eu fac 2 drumuri pe luna in Ro si din cauza programului meu care nu este flexibil...nu pot zbura cu low-cost...de obicei merg cu Lufthansa, Austrian Airlines, Tarom, Carpatair...dar din punctul meu de vedere inafara de mancarea care nu se serveste la bordul avioanelor low-cost decat contra-cost...nu am remarcat alta diferenta!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Stii cumva daca Ryanair are curse Dusseldorf -Bucuresti?
viitoare de
Unde esti bebica?
Felicia
aiska spune:
Fecian din cite stiu, Ryanair nu are deloc curse spre Romania.
Sabina
mamica lui Joel si a Nonei
Zenobia spune:
Exista vreo cursa low-cost Bucuresti-Manchester? Dar Bucuresti-Londra (alta decat Wizzair?) Sar'na.
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
copiloi spune:
De ieri www.ryanair.com/site/DE/" target="_blank">Ryanair are niste oferte faine pentru iulie si august .
Alina
Georgetas spune:
Multumim Alina.Ofertele sunt super, dar intrebarea e cum ajung din Romania in Germania (tot ieftin).Ma poti ajuta cu companii low cost pentru Bucuresti- Salzburg sau Gratz?
Oricum e bine de stiut.
Geta
copiloi spune:
quote:
Originally posted by Georgetas
Multumim Alina.Ofertele sunt super, dar intrebarea e cum ajung din Romania in Germania (tot ieftin).Ma poti ajuta cu companii low cost pentru Bucuresti- Salzburg sau Gratz?
Oricum e bine de stiut.
Geta
Catre Salzburg sau Graz nu am auzit sa fie curse.......o varianta ar fu cu SkyEurope pana la Viena, si de acolo cu trenul, care te poate costa mai mult decat avionul. In iarna, un drum cu trenul Viena - Salzburg era 40 euro, numai dus.
Catre Germania sunt curse low cost, dar depinde unde vrei anume in Germania. Din cate am inteles, sunt curse catre Dortmund, Köln si Stuttgart (Blue Air, Germanwings).
Alina
prettysunshine spune:
Pun si eu o intrebare,poate stie cineva,pentru ca eu am ramas nelamurita.Am fost plecata in luna iunie la Bruxelles cu Blue Air,biletul l-am luat cu o luna jumatate inainte si a costat 201 euro dus-intors.Cum trebuie sa mai plec o data,m-am gandit ca de data asta sa-mi iau biletul si mai inainte,poate gasesc si mai ieftin si am avut surpriza sa vad ca daca-mi iau bilet pentru mijlocul lui octombrie de pe acum,e la acelasi pret cu cel pe care l-am luat cu o luna jumatate inainte,eventual chiar si putin mai scump.In plus,mi-au zis ca pentru intoarcere inca nu au zborurile pentru noiembrie.Nu trebuia sa gasesc oferte mai bune cu atata timp inainte?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
saphir spune:
Fetelor, vin si eu cu o intrebare legata de compania Romavia.
Am vazut ca au curse si catre Tel Aviv si in septembrie vine mama la mine si vroiam sa stiu daca a zburat cineva cu ei si cum sunt. Pretul e rezonabil, 250 USD catre Tel Aviv, comparativ cu 550 USD ElAL sau cu Taromul, la care nu am apucat sa imi dau seama cat este biletul, cred ca este o eroare. Facand o rezervare pe net, pentru o singura persoana, dus-intors, am primit un pret de 2,074.35 RON Sigur ceva nu e bine, pentru ca asta e cam 1000 USD, sau ma insel eu??
Asa ca va rog, daca stiti ceva de Romavia, ma intereseaza detalii.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre