Companii aeriene low-cost

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Despre MyAir stie cineva ceva? Cum sunt? Noi plecam in Franta peste 1 luna si jumatate.

Multumesc.

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hi

pana la urma am fost si in mini vacanta noastra la Londra!

Mama si fratele meu au zburat cu Wizz-air de la Bucuresti la Dortmund...si totul a fost perfect!
Apoi am zburat toti 4 de aici de la Dusseldorf Weeze cu Ryanair...totul a mers ca pe roate!

Ce pot sa va spun in concluzie...eu fac 2 drumuri pe luna in Ro si din cauza programului meu care nu este flexibil...nu pot zbura cu low-cost...de obicei merg cu Lufthansa, Austrian Airlines, Tarom, Carpatair...dar din punctul meu de vedere inafara de mancarea care nu se serveste la bordul avioanelor low-cost decat contra-cost...nu am remarcat alta diferenta!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Oana cum a fost pana la urma cu Ryanair ca mi-am luat si eu bilete pana la Londra?Bangajul de mana nu trebuie sa-l platesti nu?Tot luat un sac de spate destul de mic?
Cand am vazut ca se plateste bagajul de cala am luat unul singur pentru ca ma gandesc ca 15 kg pentru 3 zile e suficient pentru 2 persoane.Oricum pretul mi s-a parut super ok mai ales ca aeroportul e la 5 minute distanta de noi.
Imi poti spune cu ce ati ajuns apoi de la aeroport in centrul Londrei?Merci.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili78 spune:

Am vazut la Wizzair ca daca iei bilet pt 2 persoane iesi mai scump dacat daca iei bilet separat pt fiecare persoana. Stiti de ce se intampla asta?

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

quote:
Originally posted by lili78

Am vazut la Wizzair ca daca iei bilet pt 2 persoane iesi mai scump dacat daca iei bilet separat pt fiecare persoana. Stiti de ce se intampla asta?

Lili

acelasi lucru este valabil si pentru blue air... prin urmare am luat 3 bilete pe rand...

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili78 spune:

Atunci asa voi face si eu. Se merita sa cumpari Pre-Boarding pentru a te imbarca primul. Se pot intampla probleme daca nu cumpar?
Merci.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Cait noi am calatorit cu Ryanair la Stansted.In centru se poate ajunge cu Stansted express cam in 45 de minute.Trenurile merg din sfert in sfert de ora si statia se afla mai jos de cladirea terminalelor.

Exista de asemenea o multitudine de autobuze Express Shuttle pina in centru care circula 24 din 24.

Bagajul de mina one piece only nu se plateste dar trebuie sa intruneasca standardele cerute de lungime,latime,inaltime si greutate.

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Carmi

quote:
Originally posted by Yael

http://www.protv.ro/stiri/social/aeroportul-henri-coanda-motorul-unui-avion-wizz-air-a-luat-foc.html

Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca apuca sa decoleze...

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(2 anisori -01May'05)
Picasa

M-a luat cu fiori cand am vazut filmuletul, noi am fost acum o luna in tara cu Wizzair, a fost ok.
bb_yasmi, am calatorit acum vreo 2 ani cu wind jet, tot la Palermo, si as mai fi mers cu ei, dar nu mai au zboruri din Germania.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

multumesc de raspuns.

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 17+ de 70% ALISA JASMINA

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Merci Aiska si eu tot pe Stansted aterizez.BOn deci o sa-mi iau un bagaj de mana de marimea celor precizate de ei ca nu prea am chef sa platesc un bagaj pentru cateva haine.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns benphina spune:

Eu am zburat pana acum numai cu Cimber Airlines.Peste o luna tot cu ei merg.Mi-e frica de pe acum.Au avioane mici si zboara f mult Copenhaga-Bucuresti.
Ceea ce pot sa spun este ca vara trecuta,la intoarcerea din Bucuresti,ne-au zgaltait f tare,de-am zis numai rugaciuni pana am ajuns.
Nu stiu daca s-a intamplat vreodata ceva cu avianele acestei companii.

Mergi la inceput