Companii aeriene low-cost

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

<Mai ieftin cu avionul la Valencia decât pân#259; la Cluj! Compania na#355;ional#259; de transporturi aeriene intr#259; în for#355;#259; pe pia#355;a low-cost cu bilete de la 70 de euro.
Ceilal#355;i operatori nu se tem de concuren#355;#259; #351;i spun c#259; nu au nici o emo#355;ie. Pre#355;urile de la Tarom nici m#259;car nu se apropie de ofertele lor.

Tarom ofer#259;, din 25 martie, patru destina#355;ii pentru românii care c#259;l#259;toresc spre Spania #351;i Italia. Este vorba de Valencia, Madrid, Barcelona #351;i Bologna.

Intr#259; în concuren#355;#259; direct#259; cu al#355;i cinci juc#259;tori care ofer#259; bilete ieftine spre #355;#259;rile unde muncesc foarte mul#355;i români.>

http://www.protv.ro/stiri/economie/mai-ieftin-cu-avionul-la-valencia-decat-pana-la-cluj.html

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 10 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

Yael pretul biletelor pe care zici ca le-ai cumparat cu doar 135 EUR prin Finn Air se datoreaza nu atat sezonului cat mai ales inaugurarii liniei Bucuresti-Helsinki in luna aprilie. De aceea aceste bilete nu pot fi modificate, ca in cazul celorlalte in schimbul a 50 EUR, deoarece sunt preturi promotionale.

Nici eu nu cunosc prea multe despre aceasta companie, dar sa speram ca asta e un semn bun. Caci altfel sigur se cunosteau mai multe despre ei.

Emoise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili78 spune:

Salut,

A zburat careva cu o companie low-cost din Romania (sau Budapesta) pana la Venetia? Daca da, va rog sa-mi spuneti si mie. Cat a costat biletul?
Multumesc.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

lili am zburat eu cu MY AIR de la venezia la bucuresti baneasa si inapoi
biletul cumparat din timp adica citeva luni inainte a costat extrem de putin ...
poti sa gasesti biletul de la 0.99 centi la 99 euro in plus sunt taxele de aeroport care anu, trecut erau de vreo 50 euroi acum cred ca sunt mai mari .. noi nu aveam o data fixa si deci am cautat biletele cele mai ieftine...

intra pe pagina my air sau alt companii incearca sa cumperi un bilet in data aleasa ca iti va arata pretul ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili78 spune:

Crista, merci. Am intrat pe site-ul lor si se pare ca au preturi destul de bune.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by aiska

Roxi2004 noi am fost cu Ryanair de 3 ori si am fost multumiti.Mincare si de se da dar contra cost.Mi s-au parut punctuali si nu am avut probleme cu bagajele.

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Tocmai am luat si noi bilete pentru Londra de la Ryanair .
Am vazut ca voi a-ti mai calatorit cu compania asta asa ca as vrea sa te intreb cum a fost cu bagajele?
Noi mergem pentru 5 zile asa ca nu ne-ar trebui multe, si am observat ca se plateste in plus pentru fiecare bagaj....ce inseamna bagaj de mana la ei?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

http://www.protv.ro/stiri/social/aeroportul-henri-coanda-motorul-unui-avion-wizz-air-a-luat-foc.html

Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca apuca sa decoleze...

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(2 anisori -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cu wind jet a fost careva??? noi plecam peste 3 sapt din bucuresti spre palermo (sicilia).

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

17+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

OOana abia astazi ti-am vazut intrebarea.
Ultima data am calatorit cu Ryanair in 2006 deci poate ca s-au mai schimbat regulile.
Bagajul de mina l-am pus intr-un suport special existent in aeroport ca sa verificam dimensiunile.Parca nu trebuia sa depasesca 5 kg si dimensiunile 55 cm x 40 cm x 20 cm
Bagajul de pus la cala sa nu depasesca 15 kg si se plateste pe bucata de bagaj.Daca greutatea depaseste se plateste €8 pe kilogram in plus.

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by Yael

http://www.protv.ro/stiri/social/aeroportul-henri-coanda-motorul-unui-avion-wizz-air-a-luat-foc.html

Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca apuca sa decoleze...

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(2 anisori -01May'05)
Picasa

M-a luat cu fiori cand am vazut filmuletul, noi am fost acum o luna in tara cu Wizzair, a fost ok.
bb_yasmi, am calatorit acum vreo 2 ani cu wind jet, tot la Palermo, si as mai fi mers cu ei, dar nu mai au zboruri din Germania.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput