Companii aeriene low-cost
Cateva:
WIZZ AIR
BLUE AIR
SKY EUROPE
MY AIR
easy Jet
ALPI EAGLES
WIND JET
Care mai sunt? Eu una vreau sa ma feresc de ele... Adevarul este ca in curand va trebui sa zbor cu Finnair (135 euro). Este tot o companie low-cost? Ce e mai sigur? Boeing sau Airbus? Dupa ce criterii sunt impartite companiile low-cost de cele 'right-cost' Adica 135 euro mi se pare putin... sau as putea gasi si mai putin? Sau mai mult? Inteleg ca au preturi mici, mai mici, insa uneori si companiile nationale au oferte bune... Si doar nu o sa intre la companii low-cost. V-am ametit
Am vazut si astazi la stiri incidentul cu Wizz Air. Cu o zi inainte incidentul la Lufthansa (low-cost?)... Va dati seama ce viteaza sunt eu cand vine vorba de avioane
Va pup.
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 9 luni -01May'05)
Picasa
Raspunsuri
aschiutza spune:
Lufthansa e una dintre cele mai serioase si renumite companii europene. Apartine germanilor. Nu e low-cost.
----------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
ile77 spune:
Lufthansa este compania mea preferata.
Finnair nu este low cost.Este una dintre putinele companii aeriene care nu au avut niciodata nici un accident.
Ca acum costa asa putin, se datoreaza si sezonului.Stai sa vina vara
Ile si Vivian (07.03.2006)
Aamu spune:
Finnair nu e companie low cost. Ai gasit super oferta pentru ca de obicei biletele sint foarte scumpe. Ma minunez de cei 135 euro. Sint si taxele incluse?
liris spune:
nici klm nu e low cost, dar se comporta ca si cum ar fi . asa ca te poti feri si de ea.
basiq air mai e low cost. am calatorit cu ei in Spania si au avioane noi si misto. si preturile de citeva ori mai mici ca, klm ... sunt low-costuri si low-costuri.
ile77 spune:
Liris, din ce punct de vedere sin nasoli KLM?
Nu am calatorit niciodata cu ei, dar vreau sa-i cumpår in vara bilete lui taica-meu pt klm.Nu ma intereseaza ca au mincare nasoala la bord,insa sint siguri?
Ile si Vivian (07.03.2006)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by ile77
Liris, din ce punct de vedere sin nasoli KLM?
Nu am calatorit niciodata cu ei, dar vreau sa-i cumpår in vara bilete lui taica-meu pt klm.Nu ma intereseaza ca au mincare nasoala la bord,insa sint siguri?
KLM (in consortiu cu Air France) si Swiss Air sunt cele mai apreciate companii aeriene din Europa alaturi de British. Pentru siguranta, confort, servicii, si orice altceva.
Diferenta dintre o companie consacrata si una low cost este precum diferenta dintre un hotel de 5 stele si un motel de o stea. Hai doua.
lgireada spune:
Ce se intampla de fapt cu aceste companii low cost? Cum de au bilete asa ieftine? Si de ce nu functioneaza lucrurile cum trebuie si au probleme?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
ella_64 spune:
La companiile low-cost nu ai loc rezervat, se merge pe principiul primul venit, primul servit. Nu se serveste mancare si bautura in avion si uneori limita de bagaj este diferita de cea a companiilor cu preturi mari la bilete.
KLM este renumit pentru faptul ca iti rataceste bagajele, desi nu este singura companie care face asta.
Yael spune:
Aamu, 135 euro one-way Buch.-Helsinki (cursa directa; din 10 Aprilie, Finnair are cursa directa Buch.-Helsinki, nu mai e cu escala, poate si de aici pretul mai mic...). Dus-intors este 265 euro
Cu drag,
Picasa
Aamu spune:
quote:
Originally posted by Yael
Aamu, 135 euro one-way Buch.-Helsinki (cursa directa; din 10 Aprilie, Finnair are cursa directa Buch.-Helsinki, nu mai e cu escala, poate si de aici pretul mai mic...). Dus-intors este 265 euro
Cu drag,
Picasa
Da, stiam ca au pret promotional in perioada 10 aprilie-14 iunie, dar credeam ca vii acum. 265 euro dus-intors e foarte bine pentru Finnair. Iar durata zborului BUH-HEL e doar 2:35 ore, ceea ce e minunat! Inainte faceam aproape o zi pe drum.