Companii aeriene low-cost
Raspunsuri - Pagina 10
Laura T spune:
Eu am la activ vreo 50 de zboruri low-cost in ultimii 2 ani si, crede-ma, nu se deosebesc cu nimic de celelalte (am mers si cu altele, nu doar cu low-cost).
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
Iael spune:
Eu nu am calatorit cu low- cost niciodata , nu am avut curaj.
Orice calatorie cu avionul implica un anumit grad de risc pe care nu putem sa-l eliminam dar putem incerca sa-l diminuam calatorind cu companii mari , cunoscute ca fiind mai sigure.
Exista un istoric , se poate verifica .
Cred ca iti asumi un risc mai mare atunci cand calatoresti cu o companie low-cost .
Sigur ca fiecare calatoreste cu ce companie vrea .
Ofertele acestor companii low-cost sunt de-a dreptul ispititoare prin preturile mici practicate .
Laura T spune:
Nu vreau sa polemizez, fiecare circula cu ce vrea si cu ce-l tine buzunarul....dar decat sa iau Alitalia de exemplu, care are avioane vechi Mc Donnell Douglas 80 si care intarzie mai mereu din motive de "mici defectiuni" (anuntate de pilot catre lumea deja suita in avion)... prefer un BlueAir sau mai nou, un EasyJet (cu Boeing 737 sau Airbus 320), la pret de 4-10 ori mai mic :)
poze_noi
maxinne spune:
aveti cumva idee despre variantele cele mai avantajoase (eventual low cost desigur..) bucuresti-amsterdam? ce am gasit mai ieftin era alitalia ..Multumesc mult
Natasa spune:
Noi am zburat cu SkyEurope vara asta si cu siguranta a fost un zbor mai punctual, avionul mai nou si personalul mai amabil decit cel de la Alitalia. Acum citiva ani cind am zburat cu ei, avionul parea mai mult un autobuz second hand (si ca dimensiune si ca aspect), iar pilotul cred ca exersa manevre de montagne ruuse cu noi.
Biletele sint ieftine pentru ca zboara de pe aeroporturi mai mici, nu ofera mincare, nu au diverse facilitati pe care le au companiile mari (ca pret), dar s astiti ca zboara tot cu atitea motoare! :)
Laura T spune:
quote:
Originally posted by maxinne
aveti cumva idee despre variantele cele mai avantajoase (eventual low cost desigur..) bucuresti-amsterdam? ce am gasit mai ieftin era alitalia ..Multumesc mult
Incearca la EasyJet (www.easyjet.com): Bucuresti-Milano Malpensa,Milano Malpensa -Amsterdam. Daca nu ai data fixa de plecare sau nu vrei sa pleci acum imediat (sau de sarbatori), cu siguranta vei gasi ceva convenabil!!
poze_noi
zouzounaki spune:
stie careva de un low cost pt Tokyo? Atena-Tokyo, Bucuresti-Tokio?sau alte variante dus-intors?
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
ramona71 spune:
Buna fetelor!
Din lipsa de timp indraznesc sa va intreb fara sa mai citesc toate pag
As vrea sa plec in Ro de sarb cu copilasii.Una de 4 ani si bb de 6 luni Asa ca as vrea sa merg cu avionul.M-am tot uitat la preturile lowcost si sunt f convenabile pt ca din Elvetia nu ai prea multe posibilitati.Ma gandeam sa plec din Milano
Acum intrebarea mea e ati calatorit Milano-Bucuresti cu vreuna din aceste companii?Cu Easyjet de ex?
Cum este?Ce imi recomandati?Sotul zice sa nu ma mai uit si sa plec din Zurich direct dar este vreo 600 euro pe cand din Milano este vreo 200 Nu e acelasi lucru!
Astept un raspuns si va multumesc anticipat!