Companii aeriene low-cost

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Am sa zbor si eu pana la Londra cu Wizzair...pe 15 noiembrie...
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by ramona71

Buna fetelor!
Din lipsa de timp indraznesc sa va intreb fara sa mai citesc toate pag
As vrea sa plec in Ro de sarb cu copilasii.Una de 4 ani si bb de 6 luni Asa ca as vrea sa merg cu avionul.M-am tot uitat la preturile lowcost si sunt f convenabile pt ca din Elvetia nu ai prea multe posibilitati.Ma gandeam sa plec din Milano
Acum intrebarea mea e ati calatorit Milano-Bucuresti cu vreuna din aceste companii?Cu Easyjet de ex?
Cum este?Ce imi recomandati?Sotul zice sa nu ma mai uit si sa plec din Zurich direct dar este vreo 600 euro pe cand din Milano este vreo 200 Nu e acelasi lucru!
Astept un raspuns si va multumesc anticipat!

Ramona incearca Germanwings. Nu am ce sa ii reprozez. Bilete luate in iulie pt august, io cu un infant si un copil peste 2 ani 300E, bonn-bucuresti am aterizat la otopeni si decolat din Baneasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Aly30 sa revii sa ne anunti cum a fost zborul. Peste o luna voi zbura siu eu cu ei si sunt curioasa si cu bagajele cum este si cu plecarea cu tot. Sa revii cu detalii, te rog.
Oprietena, eu am luat de pe net biletele, le-am platit cu cardul, mi-au trimis factura, acum asteptam sa vedem cum va fi totul, zborul, plecarea in sine, mai avem si cun copil de un an dupa noi, inca nu i-am facut pasaport dar intentionez sa il trec pe al meu ca am auzit ca este mai ieftin.
Noi vom zbura spe Valencia si este direct buc_valencia.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili78 spune:

Compania Skyeurope tocmai mi-a fost anulat un bilet. Ati mai patit si voi? Sunt sanse sa primesc banii inapoi? Am scris e-mail-uri la ei, dar nu am primit inca raspuns.
Merci.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Lili, de ce ti-au anulat biletul? s-a anulat cursa sau cum? suna si tu la call center la telefon 021 405 9111 si vezi ce alegi, sa-ti dea banii inapoi sau sa schimbi data/destinatia, eu asa am facut cand au anulat cursele de Budapesta, am schimbat cu Viena. La tine de ce destinatie e vorba?

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Laura, merci. Mi-au anulat cursa "as part of the adaptation and harmonization of our route network and time table for the winter season". Imi scria in mail ca as putea sa fac rebooking. Cursa era pt Viena de revelion. Asa ca nu imi doresc alta data si alt oras pt ca deja am rezervarile facute. Voi merge cu trenul. Sper sa imi dea banii inapoi. Voi suna sa vad ce imi propun.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Lili, tu ai dat toti bani? Eu am sunat acum la Sky ( ca si eu plec cu ei pe 22 decembrie) si mi-au spus ca e totul ok, ca nu s-a anulat zborul si nici alt ceva. Eu am dat toti bani cand am facut rezervarea si am facut-o printr-o agentie de voiaj.Sper sa nu ajung la aeroport in ziua plecari si sa-mi spuna ca s-a anulat zborul .

Mergi la inceput

Da, am dat toti banii. Am platit cu cardul. Eu aveam zbor din 26 decembrie din Timisoara si am primit un e-mail de la Skyeurope ca s-a anulat zborul. Am sunat la ei si mi-au propus sa zbor de la Bucuresti (deci probabil zborurile din Bucuresti nu sunt anulate). Dar am ales sa mi se returneze banii. Le-am scris un e-mail cu datele cursei si sper sa primesc banii.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Lili, daca zici ca plecai din Timisoara cred ca au anulat cursele de acolo, proabil din cauza aeroportului care nu poate fi folosit in conditii de iarna ca si vara.Cred ca o sa-ti primesti bani inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Eu o sa plec peste o saptamana cu Sky la Viena.
Din Bucuresti!

Am si eu cateva intrebari pentru cele care au calatorit deja cu aceasta companie, pe aceasta ruta.
Eu am platit cu cardul, pe net, si am primit mail de confirmare. In el spune ca trebuie sa ma prezint cu 2 ore-40 minute pt check in plus cartea de identitate.
La aeroport trebuie sa fac ceva special, sa platesc ceva in plus sau sunt de ajuns mailul plus pasaportul?
Bagajul de la cala se plateste sau doar daca depaseste 20 de kilograme?
Pana la urma, primim sau nu ceva de mancare in avion (am citit la ei pe site ca se serveste un sandwich si o cafea in pretul biletului)?
la intoarcere avem zbor la ora 6 si 20 dimineata (asa am gasit bilet). Cum ajungem cel mai bine in timp?
Eu o sa stau destul de aproape de o statie U3-bahn.

Multumesc anticipat!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput