Companii aeriene low-cost

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

tot pt oanagabriela :

asta e pagina aeroportului din palermo cu lista tuturor companiilor care opereaza zboruri nazionale
http://www.gesap.it/index2.php3?op=246&lang=it
di clic sus pe internazionale si le pune si pe alea ...
in dreapta ai posibilitatea sa faci o cautare dupa aeroportul de unde vrei sa zbori spre palermo ( vezi ca roma are 2 aeropo : ciampino sio fiumicino) ... cu data pe care o vrei tu ... alea alea .. te descurci ..
sau iei la rind companiile din listuta si cauti pe paginile lor ..inafara de alitalia sunt toate ieftine ...
dc nu te descurci cu italiana trimite PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

A zburat cineva cu Germanwings? Cum sunt avioanele? Noi vrem sa zburam cu ei de pe Stansted la Stuttgart sau Munich si as avea nevoie de cateva informatii despre zbor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

ella_64,
eu am zburat de mai multe ori cu ei.Da-mi pm si spune-mi ce te intereseaza exact.In principiu sunt f ok(eu am zburat cel mai des Stuttgart-Thessaloniki si retur),nu au avut niciodata intarzieri si n-am avut parte din fericire de nici un incident.AM mai spus mai sus ca folosesc AIrbus-uri.Intra pe pagina lor si gasesti si acolo multe info.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Noi ne-am platit biletele la Wizz Air pentru august.Amu Domne feri de nacaz....da daca ma gandesc pot sa mor si de ciuda ca de mai stateam un pic gaseam altul mai eftin la alta companie..na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Multumesc foarte mult, Zuzunaki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

eu nu cred ca este diferenta atat de mare intre avioanele low cost si cele normale cum spune capcaunul (care ma amuza de fiecare data cand citesc ce scrie): sotul meu a calatorit ffmult cu avionul in interes de servici - nu low cost) si de fiecare data ma suna din avion sa imi spuna in ce avion mic cu elice este el si cum se s-a zguduit cu el si tot asa. Si asta se intampla de multe ori (in europa de fiecare data ). Am zburat de cateva ori cu blue air si a fost ok (si ca bagaje, si ca zbor.. etc). In orice caz - avionul este cel mai sigur mijloc de transport - indiferent ca este low cost sau nu - toate trebuie sa indeplineasca conditiile de securitate etc, etc. S-au intamplat accidente si la companii de renume asa ca ..
RYANAIR - este alta low cost f cunoscuta in europa si ok de altfel (dupa parerea mea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by ile77

Liris, din ce punct de vedere sin nasoli KLM?
Nu am calatorit niciodata cu ei, dar vreau sa-i cumpår in vara bilete lui taica-meu pt klm.Nu ma intereseaza ca au mincare nasoala la bord,insa sint siguri?

Ile si Vivian (07.03.2006)

au avioane vechi. deci unreliable.
acum o saptamina sotul meu a fost intirziat vreo 4 ore cu plecarea din america ptr ca aveau o defectiune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu am zburat acum cu CSA, nu e low cost, dar a fost f fain, fara probleme.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Daca e la 65 kilometri de Bucuresti ma intreb cine va merge cu ei? Pentru ca sa ajung in Otopeni am dat la taxi dimineata aproape 1 mil :D =30 euro. Dar la 65 km? Cat voi da?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput