Companii aeriene low-cost
Raspunsuri - Pagina 3
Annnca spune:
M`am uitat acum la agentia Secret Tour si nu mi se pare low cost!!
200 de euro numai dus! Pai asa am platit si la BlueAir!
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by Annnca
Ce stiti de compania Secret Tour ?
Pai cum sa stim ceva daca-i Secret?
Or fi aia care fac curse pentru CIA peste Europa de Est?
Annnca spune:
NU
Astia sunt din Tm si merg,Spania-Italia..si nu mai stiu ce
Oricum m`am hotarat..ma reintorc in Spania cu Wizz Air.Acu` cum mi`o fi norocu`.
Daca mor,sa nu uitati ca am fost si eu pe aici
anda141 spune:
quote:
Si am zis,no asta e...daca pana aici mi`a fost...M`am rugat si am aterizat cu bine.
Peste tot exista riscuri,si cu avionul,si cu masina,si cu trenul..cu orice!
Acum,Doamne Ajuta!
Never say never !
Bine zici. Daca e sa mori, mori i mergand pe jos. Solutia nu e sa nu mai circuli cu avionul. Una peste alta mor mai putini oameni in accident de avion decat de masina.Si mi-e imi e cam teama, dar am zis fie ce-o fi !! Cu Dumnezeu inainte !!
Sa il ajutam pe Alexandru
anaisanais spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
Ce stiti de compania Secret Tour ?
Pai cum sa stim ceva daca-i Secret?
Or fi aia care fac curse pentru CIA peste Europa de Est?
Dupa cate am vazut pe pagina lor, Secret Tour este agent de vanzari, nu companie aeriana.
Cat despre low cost, se deosebesc de operatorii aerieni non low cost, ca sa spunem asa, prin faptul ca isi reduc la maximum cheltuielile, asa se explica faptul ca isi permit tarife la bilete mai mici decat ceilalti operatori aerieni. Acum, datorita conjuncturii economice, dar si datorita faptului ca in aceasta industrie exista multi prestatori de servicii, si companiile care nu sunt low cost incep sa aiba tarife foarte bune. In plus, in aceasta perioada apar si ofere speciale, pentru ca februarie - martie este considerata o perioada de extra-sezon.
Pe langa tarife mici, low cost-ii ofera, de obicei, si un nivel minim de servicii: o cantitate mai mica de bagaj acceptata gratuit la transport,mancare in avion numai contra cost/ servicii de masa in avion la nivelul unui sandwich sau al unei bauturi racoritoare sau cafele, in cazul in care apar intarzieri de lunga durata sau anulari ale zborurilor, nu prea ofera servicii compensatorii pasagerilor.
Cat despre( Doamne fereste!) accidente, statisticile arata ca avionul ramane in continuare cel mai sigur mijloc de transport.In plus, niciun membru al niciunei companii, fie sau nu low cost, nu va accepta sa decoleze cu un avion despre care stie ca este defect, sau care manifesta cel mai mic ''simtom'' de boala. Frica de avion ...este ca si frica de dentist: nu trece oricat de rational ai privi problema! Cel mai bine ste sa te gandesti ca lumea se vede frumos de la 8500m inaltime!
Yael: in industria aviatica FINNAIR este una dintre cele mai bine cotate companii aeriene: servicii bune, siguranta exceptionala a zborului(pana acum nu au avut niciun incident, necum accident aviatic, care sa pericliteze siguranta zborurilor), asa ca ,dupa ce vei calatori, te rog sa-mi spui cum a fost.
lgireada spune:
Eu tot nu inteleg cum ies si ei in castig cat timp au bilete de avion la pret de 0.02 euro ... cat de mari is taxele de aeroport? care evident nu-s incluse in pret, ar fi chiar culmea.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
ella_64 spune:
La noi taxele de aeroport ajung la 40 de lire, fara sa includem taxele pentru depasirea de bagaj sau bagajul suplimentar.
anda141 spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Eu tot nu inteleg cum ies si ei in castig cat timp au bilete de avion la pret de 0.02 euro ... cat de mari is taxele de aeroport? care evident nu-s incluse in pret, ar fi chiar culmea.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Pai au si ei cateva bilete la o cursa, ce crezi? Doar nu au bilete pentru un avion intreg. Si 2-3 bilete gratuite la un avion nu mor ei de foame...
Sa il ajutam pe Alexandru
oanagabriela spune:
Ma primiti si pe mine cu o intrebare? Puteti sa-mi dati exemple de alte companii aeriene "low cost" cu care as putea merge de la Roma la Palermo, de la Paris la Roma sau de la Paris la Palermo ?
Traseul nostru final pentru vacanta de la vara ar trece prin cele 3 orase si incercam sa reducem pretul total (ca la companiile clasice orice intrerupere sau "one way" te costa f mult).
M-am uitat la cele scrise la acest subiect, dar ma gindeam ca poate mai sint si altele.
De exemplu am citit acum 1-2 ani despre o companie cu care poti calatori din oras in oras in Europa la preturi f.bune (deci nu dus-intors), dar nu mai gasesc numele.
Va multumesc anticipat.
Carmi spune:
quote:
Originally posted by oanagabriela
Ma primiti si pe mine cu o intrebare? Puteti sa-mi dati exemple de alte companii aeriene "low cost" cu care as putea merge de la Roma la Palermo, de la Paris la Roma sau de la Paris la Palermo ?
Traseul nostru final pentru vacanta de la vara ar trece prin cele 3 orase si incercam sa reducem pretul total (ca la companiile clasice orice intrerupere sau "one way" te costa f mult).
M-am uitat la cele scrise la acest subiect, dar ma gindeam ca poate mai sint si altele.
De exemplu am citit acum 1-2 ani despre o companie cu care poti calatori din oras in oras in Europa la preturi f.bune (deci nu dus-intors), dar nu mai gasesc numele.
Va multumesc anticipat.
Oana, mama lui Antonia
uite-te aici: http://www.volagratis.com/vg1/home.do
Carmi si Fabiano-mic-si-scump