Barbati morocanosi - cum ii "descuiati'?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by simali
...
Mai bine sa facem ca la proiectele de management strategic: sa schimbam punctele slabe in puncte forte; adica daca e cam morocanos partea buna ar fi ca macar nu ne toaca la cap cu fel de fel de critici.

alice

Alice, ai dreptate! Si eu ma tot gandesc la asta; e drept ca am viata linistita cu el, dar parca uneori e prea 'liniste'. Nu m-ar critica, Doamne fereste, ptr. nimic, orice as face, orice s-ar intampla. Un exemplu din viata de zi-cu-zi: fac mancare romaneasca, normal si i-am zis de la inceput ca e normal sa nu-i placa toate felurile, ca nu e obisnuit; chiar si daca nu-i place, o mananca si nu zice ca nu-i place, sa nu ma supere, ca, deh! eu am depus un efort sa gatesc! Cand am facut ptr. prima data un fel l-am intrebat "E bun? Iti place?" Intotdeauna raspunsul a fost "Da!". Apoi il intreb 'Mai fac felul asta de mancare?' daca zice 'aaa... nu' stiu ca nu-i place. dar mananca oricum! Ca sa nu ma critice si sa nu ma supere. Asta-i partea buna...

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Alice, e buna ideea dar greu de aplicat.Insa de data asta chiar sunt suparata rau pe el...si efectiv nu pot sa mai fac eu primul pas. Chiar nu o fac din ambitie...ci pur si simplu ma doare ca vede realitatea total pe dos decat o vad eu. Simt nevoia sa fim la unison, sa ne intelegem, sa ne sprijinim, nu sa ne vanam greseli unul altuia...ca vorba aia....toti gresim si motive de suparare poti gasi in orice.Insa de data asta sunt suparata pe o chestiune de principiu si chiar nu stiu daca mai pot trece asa usor peste ea.

P.S. (azi mi-s precum Colombo: am uitat sa....)....Eu nu sunt de principiul ca o relatie este un joc al orgoliilor, al "care pe care", al suprematiei....eu cred ca lucrurile se pot rezolva cu frumosul, cu intelegere, cu vorba buna, ca sotii sunt egali in drepturi si responsabilitati si ca daca unul greseste, celalalt atragandu-i atentia va reusi sa ii deschida ochii si acesta sa se indrepte...Ei bine....teoria e teoria si practica imi demonstreaza ca oricat am incercat sa fiu de toleranta, de intelegatoare, de permisiva....reactia nu a fost "vai, ce nevasta buna am, ma intelege, nu ma cearta, nu ma cicaleste"...aiurea....mai degraba "ah, am o nevasta moale, pot sa fac orice ca ea ma va ierta"...si ma doare chestia asta....pentru ca eu tot ce am facut am facut din dragoste...si numai eu stiu de cate ori am pus pe planul 1 nevoile lui, amanandu-le sau chiar renuntand la ale mele. Probabil ca nu a realizat, ca mie nu imi place sa fac caz de asta....iar a-i spune ar fi ca si cum i-as scoate ochii, ceea ce nu suporta....replica "da' ce, te-am pus eu sa faci sacrificii?" nu m-ar surprinde deloc. Insa de la o vreme....am inceput sa fiu mai "self-conscious"....adica...am nevoie de sprijinul lui (nu ca-s dependenta de el) pentru ca daca nu ne sustinem reciproc & co nu vad rostul de a mai fi impreuna....omul de langa tine trebuie sa te sustina, sa te incurajeze sau macar sa te consoleze....nu zic sa nu te critice cand gresesti, ca altfel nu poti deveni mai bun, dar totul tine de proportie. Iau o pauza....ca sunt la birou.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

Ei bine....teoria e teoria si practica imi demonstreaza ca oricat am incercat sa fiu de toleranta, de intelegatoare, de permisiva....reactia nu a fost "vai, ce nevasta buna am, ma intelege, nu ma cearta, nu ma cicaleste"...aiurea....mai degraba "ah, am o nevasta moale, pot sa fac orice ca ea ma va ierta"...si ma doare chestia asta....pentru ca eu tot ce am facut am facut din dragoste...si numai eu stiu de cate ori am pus pe planul 1 nevoile lui, amanandu-le sau chiar renuntand la ale mele. Probabil ca nu a realizat, ca mie nu imi place sa fac caz de asta....iar a-i spune ar fi ca si cum i-as scoate ochii, ceea ce nu suporta....replica "da' ce, te-am pus eu sa faci sacrificii?" nu m-ar surprinde deloc.
quote:

Nu cred ca e foarte bine sa faci totul pentru partenerul tau in tacere si "sa nu-i scoti niciodata ochii". Pentru ca majoritatea barbatilor SUNT INCREDIBIL DE SIMPLII. Adica daca nu te bati cu pumnul in piept ca Tarzan cand ai facut ceva pentru ei :
- considera ca oricum li se cuvine;
- nu dau importanta la ce-ai realizat;
- vad ca ai realizat ceva dar zic ca nu te lauzi pentru ca esti mototoala;

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Desiree,
Chestia cu mancarea mi se intampla si mie. Eu imi ies din minti pentru ca nu-mi place sa manance lumea oricum, fara sa mi se spuna daca-i place sau nu. Daca nu-ti spune ce-i place si ce nu cum sa ajustezi retetarul astfel incat sa gasesti in final niste feluri de mancare care plac tuturor ai casei. Sau cum sa ai idee care-i mancarea lui preferata cand vrei sa-i faci o surpriza? Dar el zice ca la mine toata mancarea e buna... ceea ce nu-i adevarat pentru ca s-a intamplat sa spuna asa chiar si la felurile pe care le facusem in momente de "eclipsa totala".

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna!
Iepumic, Id-ul de mess este:alinafobl.

Offff!!!!!!Cu barbatii astia......Si al meu e la fel de necomunicativ!Mai nou am incercat sa-i scriu mai mereu cand ma supara cu ceva!Asa nu se mai enerveaza ca-l critic sau....mai stiu eu ce alte motive!Insa parca nici asa nu mai functioneaza!Citeste dar mai nimik nu pune in aplicare din ce-i scriu!Il rog sa fie mai deschis, sa vb mai mult cu mine, sa ma alinte, sa-mi spuna si mie mai des :Te iubesc,...etc!Insa mai nimik nu vad de la el!Parca s-a inchis asa sau ....parca suntem casatoriti de 25 de ani nu de 2!Si tocmai, ca inainte nu era asa, era mereu pus pe sotii, glumet, zambitor, nu era niciodata prea obosit sa vina dupa servici la mine din Aviatie in berceni si apoi sa se duca la 12 noaptea acasa, iar acum e atre obosit cand vine de la sv!Nu mai iesim in cursul saptamanii, bineinteles!
Eu ma intreb de ce ei se schimba pe parcursul relatiei cu precadere dupa casatorie?!Ma gandesc ca tot ce au facut la inceput a fost pt impresionarea noastra ca altceva nu gasesc!Adik s-au prefacut?Eu am incercat sa fiu la fel insa dc m-am schimbat este si datorita lui!
Si mai avem o problema:Daca ii zic ca s-a schimbat, imi reproseaza acelasi lucru!Insa nu7 face acest lucru daca eu nu-i reprosez ceva!Parca vrea s-o faca ca se justifice mereu si m-am saturat de placa lui!Si asa incepem discutiile si certurile si ma enervez si eu ca sunt om si prefer sa tac pe urma ca sa nu se incinga spiritele!
Daca eu n=-am o problema cu el, n-are nici el cu mine!In schimb daca am, are si el!Ce e asta?Competitie?Ambitie?Asa e si la voi?ca nu stiu cum sa-l fac sa redevina cum era la inceput!STiu ca nu va fi exact ca la inceput insa macar pe jumatate!
Hai ca mi-am adus aminte iar si....m-am enervat!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Si totusi...cum ii inveselim?? eu cred ca metoda "cu frumosul si cu vorba buna" este cea mai eficienta...altfel...se creeaza un cerc vicios, impresia mea.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Originally posted by iepumic

Si totusi...cum ii inveselim?? eu cred ca metoda "cu frumosul si cu vorba buna" este cea mai eficienta...altfel...se creeaza un cerc vicios, impresia mea.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-MiciPOZE FINLANDA

cu SEX si cu o baterie de vin bun!!!

ei si al meu ii mai tacut...nu morocanos, dar mai tacut din fire. in schimb daca vreau sa scot ceva de la dansul il iau in oras la o bere..si dupa vreo doua spune si neintrebat.

nu stiu..parerea mea...el ii capu' la familie, deci cica e tare si puternic, nu imi spune daca il apasa ceva, daca are belele la munca...efectiv as dori asta, dar la lasa in ignoranta. dar am spus cu o bere devine al naibii de comunicativ,pe orice tema!

al meu e cicalitor si are fixurile lui...de exemplu ala cu tigara si cafeau pe care eu o prefer imediat ce ma dau jos din pat, abia apoi ma duc la baie sa ma improspatez...si imi atrage tot timpul atentia,insa eu sunt fata perseverenta si nu renunt!..aaaa,si mai e unul...cu farfuriile: cutare mancare o pap din farfurie adanca , cutare din farfurie joasa! da sa ma bata Dumnezeu ca dupa 4 ani de zile nu stiu care farfurie cu care mancare!!

morocanos e numai cand se aduna prea multe si nici ca vrea sa mi le spuna, nici ca le mai poate duce!!

ALEXIA,02.mai.2004
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

"morocanosenia" asta e si ea de doua feluri: la unii e o stare de spirit permanenta, la altii doar trecatoare in functie de conjunctura.

No..cu berea poate merge uneori....depinde cum reactioneaza omul la beutura. Al meu uneori la alcool devine artagos si nici o sansa sa mai rezolvam ceva probleme, mai bine evit orice discutie.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Al meu nu se schimba absolut deloc cand bea; pur si simplu, cand se ameteste imi spune, in 90% din cazuri: "Incep sa ma imbat. Ma duc la culcare!" In celelalte 10% e exact ca de obicei: tacut, se uita la tv si isi bea berea in legea lui si nu are treaba cu nimeni.

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

OAU...al meu cand bea putin(nu prea bea de fel) razi si cu c....!! va pun deseara un filmulet la linkul de la semnatura sa va descretesc fruntile. sa-l vedeti dansand cu fi-sa dupa bere .

ALEXIA,02.mai.2004
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput