Barbati morocanosi - cum ii "descuiati'?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Eu pe al meu morocanos il laud strasnic cind mai vorbeste si el, de se simte ca cine stie ce realizare a reusit si atunci incearca singur sa-mi faca pe plac. deci la noi bombonelele functioneaza...

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cred ca trebuie sa-i acceptam asa cum sunt si sa incercam sa le evidentiem calitatile(atat in mintea noastra cat si verbal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Bunica mea mi-a dat un sfat acum mai multi ani: sa te feresti sa te casatoresti un om ursuz si care nu vorbeste. Stiu ca unii oameni asa sint facuti (sau mai degraba crescuti), dar cred ca macar in fata partenerului ar trebui sa deshida gura si sufletul. O fi un efort, dar e unul care tine o familie unita si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Alyna24, cred ca ne-am pricopsit amandoua cu niste "exemplare" similare ale "speciei". Dar in cazul meu, cel putin, domnul sot cand gaseste un subiect de care este interesat, ii toaca gura-n sabii de eu clar nu mai pot spune nici un cuvintel. In schimb ma deranjeaza foaaaaaarte mult ca exact cand iesim cu prietenii mei (ceea ce este relativ rar...tocmai din cauza lui...)sta ursuz si bosumflat intr-un colt, abia schimba 2 vorbe si vrea sa plecam repede.....de-mi strica tot cheful.....nu mai stiu ce sa fac si cum sa procedez sa il apropii mai mult de prietenii mei, ca sincer...mi-e dor de ei si ma deranjeaza situatia asta. Ah...si mai este situatia cand vine de la servici imbufnat si nu pot schimba cu el nici 2 vorbe.....ca nu zice nici "pis"...atunci este probabil, cum bine spunea cineva, in faza de "barlog". Si, intr-adevar, in faza asta cea mai eficienta metoda pe care am gasit-o...este sa il las in pace....complet...si cand isi mai revine.....spune el ce are de spus. Altfel...o dam pe cearta....fara rost.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by iepumic

Alyna24, cred ca ne-am pricopsit amandoua cu niste "exemplare" similare ale "speciei". Dar in cazul meu, cel putin, domnul sot cand gaseste un subiect de care este interesat, ii toaca gura-n sabii de eu clar nu mai pot spune nici un cuvintel. In schimb ma deranjeaza foaaaaaarte mult ca exact cand iesim cu prietenii mei (ceea ce este relativ rar...tocmai din cauza lui...)sta ursuz si bosumflat intr-un colt, abia schimba 2 vorbe si vrea sa plecam repede.....de-mi strica tot cheful.....nu mai stiu ce sa fac si cum sa procedez sa il apropii mai mult de prietenii mei, ca sincer...mi-e dor de ei si ma deranjeaza situatia asta. Ah...si mai este situatia cand vine de la servici imbufnat si nu pot schimba cu el nici 2 vorbe.....ca nu zice nici "pis"...atunci este probabil, cum bine spunea cineva, in faza de "barlog". Si, intr-adevar, in faza asta cea mai eficienta metoda pe care am gasit-o...este sa il las in pace....complet...si cand isi mai revine.....spune el ce are de spus. Altfel...o dam pe cearta....fara rost.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

Iepumic, sper ca n-am facut o inprudenta!
Te-am apelat pe mess si cred ca am dat de sotul tau!
Vorbim cand vrei tu!

Si sotul meu e la fel cam ca al tau!Daca e ceva ce-l interes pe el vorbeste intruna dar altfel......mai mult la TV(ca-mi vine sa-l desfiintez)!
E baiat buna dar...se enerveaza rpd si mai bine il las daca e suparat sau obosit!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Alyna24,
da, chiar ai dat de sotul meu.
Mai bine vorbim aici sau pe P.M. Dar da-mi contul tau de messenger si te contactez eu.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Bunica mea mi-a dat un sfat acum mai multi ani: sa te feresti sa te casatoresti un om ursuz si care nu vorbeste. Stiu ca unii oameni asa sint facuti (sau mai degraba crescuti), dar cred ca macar in fata partenerului ar trebui sa deshida gura si sufletul. O fi un efort, dar e unul care tine o familie unita si linistita!

Aveam vreo 10-11 ani, cand o vecina mi-a spus: "Fereste-te de omul care tace!". Vecina era casatorita, aveau 5 copii, ea avea peste 30 de ani, dar sora mea si cu mine o vizitam tot timpul.
Nu i-am ascultat sfatul, mi-a ramas in minte ca ceva care suna bine si atata tot, din pacate. Acum sunt cu cineva care efectiv nu vorbeste; adica, face conversatii politicoase cu oricine, dar cand suntem numai noi doi, daca-l intreb ceva raspunde, cat de telegrafic posibil, daca nu l-as intreba nimic zile de-a randul, nu s-ar auzi o soapta in casa asta, in afara de tv. Chiar aseara am avut o discutie; suntem programati ptr. FIV, dar ptr. asta ar trebui sa imi blocheze si trompa buna (una e buna una nu) si am decis sa incercam, totusi sa avem un bb pe cale normala si daca nu se poate, o sa mergem si la FIV. Aseara am incercat sa vb. cu el de toate astea si, ca de obicei, "Nu avea chef"; i-am spus ca simt ca duc lupta asta singura, ca am nevoie de o 'reasigurare', am nevoie de cineva, de el mai exact sa imi spuna ca totul va fi bine si mi-a raspuns: "Da' ce-s eu? Dumnezeu?! De unde sa stiu eu ca totul va fi bine?!" Parca mi-a cazut cerul pe mine... aveam atata nevoie de o vorba buna si el... Efectiv nu pot vorbi cu el, nu am pe nimeni aici, de-aia am devenit dependenta DC, macar aici stiu ca ma asculta cineva, am cui sa imi revars sufletul, fara sa vb singura.

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexis2002 spune:

desiree2002,sint in aceeasi situatie cu tine.nici eu nu am pe nimeni aici si nici pe mine nu ma asculta nimeni.eu am incetat sa ii mai cer vreun sfat sau sa mai deschid vreo discutie.vorbesc singura.si atunci cind se preface ca ma asculta la sf discutiei imi dau seama ca habar n-are ce am vrut sa spun.nu ma mai pling,nu ma mai bucur.si nu-mi place deloc persoana care am devenit.visam cu totul altceva:un om vesel,vorbaret,luptator si am gasit exact contrariul.eu cred ca acesti oameni morocanosi nu se schimba niciodata,asa e caracterul lor.ptr ei viata e alb-negru.eu sincer n-am vazut nici o persoana morocanoasa care a devenit comunicativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betiana spune:

Eu cred ca atunci cand ati facut alegerea ati stiut cu ce fel de om va veti casatori si v-ati gandit ca il puteti transforma.Un barbat nu este maleabil. El se considera "capul" familiei si se simte lezat daca partenera demonstreaza abilitati de conducator, daca are o cariera sau daca are avantaje financiare.Cert este ca daca exista sentimentul acela miraculos (=dragoste) exista si un dram de comunicare.Eu, si acum dupa 37 de ani de convietuire, reusesc sa comunic cu al meu sot.Niciunul nu am fost gelosi (in perioada cand eram frumosi, destepti si saraci), desi am fost amandoi curtati.Sigur ca mai exista si momente de mohoreala (din cauza sanatatii), dar o vorba buna indulceste starea de apatie.Si acum ne facem planuri pentru viitorul apropiat.Nu concepem un plan decat in doi.O gluma si un zambet exista mereu in familia noastra.Ceea ce va doresc tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Alexis, chestia e ca al meu chiar asculta; nu o data mi-a repetat ce i-am spus, deci asculta si aude ce ii spun, pur si simplu nu vrea sa spuna ce gandeste, sau nu stie ce sa spuna, sau poate ptr. ca stie ca ceea ce gandeste el e contrariul a ceea ce vreau eu sa aud si decat sa spuna ceva in ce el nu crede mai bine nu spune nimic; nu stiu care din variantele astea e si ma scoate din sarita cand imi spune: "Asta e ce cred eu; tu ce crezi?" si apoi se conformeaza la ceea ce decid eu; vreau si eu sa am o conversatie matura si civilizata si nu am cu cine; macar de-ar fi un prost, atunci chiar nu m-ar interesa opinia lui, macar as stii 'Dom'le, nu gandeste, asta e!'... offf! Si cu bb la fel, am venit de la clinica, mi-a spus ca el de fapt e de parere sa mai incercam cu tropma buna, ptr. ca nici fiv-ul nu e garantat 100% reusita, eu i-am spus ca si eu gandesc exact la fel si atat!!! Eu vroiam, chiar aveam nevoie sa imi deschid sufletul, ca dupa 4 sarcini pierdute mi s-a umplut paharul, imi da sufletul pe dinafara si nu am cu cine vorbi... ce ma enerveaza de multe ori, ca imi vine sa il iau la bataie sau sa ma tot duuuuc in lumea larga!!!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput