Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
GETY spune:
Mirabelac, eu am vrut sa storc sanul imediat dupa ce a supt Maria si nu mai iesea nimic. Da? Asa deci cu Mariutza mea. Va place. Poate ne intalnim maine, ca se anunta cald, azi nu pot, am scris de ce.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mirabelac, mie deja mi-a luat ieri un telefon Sony Ericsson bengos taaare. Poate de ziua indragostitilor semnam si noi actele pt. casa la notar si devenim "propritari". Ca luni au zis ca vin in Iasi. Actualii proprietari. Dar astept idei de la voi. Ca vreau sa-i iau si eu ceva sotzului.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Fiica-mea s-a trezit la 6,30, a mai stat pana la 8,oo cand s-a culcat inapoi. Iar acum inca mai doarme. Asta-i somnul de frumusetze, sunt sigura!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Ignatica spune:
Marina bun re-venit printre noi. Ce grasunica e Maruca, bravo tzitzi de mami.
Si noi raportam o gusitza, dar grasana.
itzy doamne ce mai trageti si voi cu rosu in gat. . Imi pare tare rau ca puiutza e asa bolnavioara. Mie mi-a fost intotdeauna teama de genul asta de tuse. A avut si David pe la 3 luni, l-a tinut vreo 10 zile, credeam ca nu mai scapam. Bine ca nu ai pierdut lapticul, te cred ca ai fost obosita si suparata.
elenia sa va intoarceti cu vesti bune de la pediatru. Faceti si vaccin acum ?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
matahut spune:
Bucurii, si multumesc de primire
Tanima, m-am ingrozit citind de cele intamplate. Si imi e frica de asemenea lucruri, ma gandesc cu goraza ca peste 2 ani si ceva va incepe Ana scoala, ca nu voi putea fi mereu langa ea, ma tot chinui sa gasesc o solutie de a o duce si a o lua de la scoala cat mai mult timp....Of, e intr-adevar periculos.
Gety, cel mai bine e sa incerci sa o inveti cu lingurita inca de pe acum. Te chinui putin, dar e spre binele puiutei.
Mirabela, si Maruca se frichineste toata noaptea. Noaptea trecuta m-am ambitionat si nu i-am dat de papa decat de 2 ori (adica la 3 ore), dar de sculat, tot s-a sculat ca ii scapa suzi din gurita. Nu stiu, e agitata, da din picioare, dar de papat papa foarte bine, nu ma pot plange. Deci cred ca agitatia asta nu e neaparat de la foame...dar de la ce....nu stiu
Ma duc sa mai lecturez, sa vad daca ma mai pricep la vreun raspuns....
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Ziua indragostitilor, sincer, nu am serbat-o niciodata. Pur si simplu nu ne-a venit....Poate si fiindca noi sarbatorim cu cateva zile inainte niste ani de cand suntem impreuna....Mai exact, maine se fac 14 ani!!!!
GETY spune:
Cucuoancea, s-a trezit, i-am dat san si n-a mai vrut si supliment. Cred ca s-a saturat cu ce am avut la purtator. Spre seara cred ca se mai golesc si nu se satura.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
In legatura cu baita in cada mare....Si eu am incercat o data si a fost foarte incantata Maruca. N-am tinut-o prea mult ca ne era greu. Dar vad ca la alte case da rezultate asa ca .....cum ii trec mucisorii (fiindca de ieri e cam fonfaita ) repetam figura, dar crestem timpul de expunere . Pana atunci, cadita mica (care chiar ca e mica, abia mai incape si stropeste in toate partile).
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Marina ma bucur ca ai revenit printre noi.
Tanima, chiar ca poveste de groaza! Brrr
Mirabela, eu ma gandeam sa-i iau sotului niste Bucurii ca ii plac mult, mai ales Moulin Rouge. Sa vedem daca gasesc. Daca nu m-am gandit la un tort in forma de inima pe care sa scrie "Te iubim, tati!" In schimb eu nu cred ca o sa primesc cadou anul asta
Sunt incantata ca azi am primit si noi primii banuti ai Mariei. Asa ca incepem cumparaturile
Fetelor am vazut doi copiluti grasuti si frumoooosi... Maria mea nu are gusita in schimb are niste obrajori...
Mai vreau pozici cu bebei mici.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:
Cucuoancea, la cati mai multi ani impreuna fericiti! Noi in iunie facem 10 ani de cand ne-am vazut prima oara....
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA