Bucurii de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by GETY

Cucuoancea, s-a trezit, i-am dat san si n-a mai vrut si supliment. Cred ca s-a saturat cu ce am avut la purtator. Spre seara cred ca se mai golesc si nu se satura.

Vezi si tu, tatoneaza terenul. Poate combinatia cu cereale data seara rezolva problema.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi
eu ma gandeam sa-i iau sotului niste Bucurii ca ii plac mult, mai ales Moulin Rouge. Sa vedem daca gasesc.

Lexi, . Tu ai gasit vreodata Moulin Rouge in Bucuresti???? Daca gasesti, da-mi si mie de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neatza!

Bine ai revenit Marina! Ce grasunica e Maruca! Noi tot stagnam.
Stii ce ma intrebam zilele astea... Ce mai face melomanul?

Vladut a papat mai bine ieri. Adica nu a mai sarit nici o masa, chiar daca la cele de pana in ora 15 a papat mai putin. Eu am incercat sa ma imprietenesc cu nesuferita de pompa, macar pentru zilele astea, si sper sa revina totul la normal si greutatea lui bebe sa creasca. Am constatat ca e si foarte lenes copilul asta al meu. Adica dupa ce fluxul laptelui scade, tocmai cand urmeaza laptele cel mai gras, de la sfarsit, el se opreste din supt. La pompa mai scot cateodata si 50ml dintr-un san. Rezulta: bb puturos!

Vazut bebelusii dulci Maria si Vladic si gusitzele lor.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Marina, in primul rand la multi ani fericiti impreuna si sa ne invitati si pe noi la nunta de aur! Wow 14 ani! Noi anul asta facem abia 4 ani de cand suntem impreuna. Suntem "juniori"
Normal ca te tin la curent daca gasesc Moulin Rouge. Aoleu ce pofta mi s-a facut si-s la cura de slabire!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Salutare, Andra!
Melomanul vad ca de ceva vreme e mai linistit. A mai avut o iesire chiar dupa o noapte in care avusesm o migrena ingrozitoare. Atunci chiar am vrut sa dau telefon la politie, dar eram sigura cu pitica acasa si imi era ca trebuie sa dau declarati etc. Era 7 dimineata. In fine, mai e putin si ne mutam si scapam de el. Dar cine stie peste ce mai dau dincolo ?
Clar, Vladut puturos. Nu il lasa, incearca sa il mai tii la san, ca intr-adevar e pacat sa piarda tocmai laptele consistent. Eu in primele luni dupa ce am nascut-o pe Ana am avut f f f f f ....f f f mult laptic. Asa incat trebuia sa o pun pe Ana la ambii sani, fiindca altfel plesneam (sau cel putin asa m-a dus pe mine mintea....). Urmarea, desi Ana hapaia la greu....nu ajungea la lapticul consisten si in primele 3 luni a luat foarte putin in greutate, desi manca de rupea. Cand mi s-a mai relgat lactatia, dupa 3, 4 luni a fost ok si s-a hranit si ea ca lumea.
Gata, fug la facut mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata si de la noi,

Marina, bine si revenit! si multe si la multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de papusile voastre!

Tanima, wow, mi s-a facut pielea de gaina in timp ce citeam mesajul tau. Ai mare grija si nu mai iesi seara din casa. Doamne fetelor cate rautati sunt pe lumea asta

itzy, sper sa ii treaca cat mai repede puisorulu tau raceala .

sephora, ma bucur mult ca Matti este bine si ca ai gasit un medic bun.

Cristina, ieri vremea a fost groaznica la noi, a plouat toata ziua, deci Londra e aici, caci si azi e noros, inca nu ploua, dar nici mult nu mai e.

legat de valentine's m-am gandit sa-i fac o cana personalizata, adica cu poza mea si a Patricie pe ea si ceva vorbe dulci, dar mai vad pana atunci, desi mult nu mai este....

Hazul, e posibil sa planga inca din cauza burticii. si a avut perioade de pland (cam o data /zi, caci noaptea nu a plans niciodata) pana pe la 4 luni.

Vauva, nasol de tot cu rusii. te inteleg perfect. eu desi, alptez, ma confrunt in fiecare luna cu ei. Daca inainte de sarcina nu stiam ce e aceea durere de burta, acum o stiu. sa treaca repede si sa nu planga Bianca la vaccin.

pupici fetelor
sigur am mai vrut sa zic ceva, dar ma iertati voi acum

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, stiu ca esti necajita, dar pe mine ma distreaza cum povestesti!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ramomar, buna idee!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna fetelor!
Marina, bine ai revenit! La multi ani si sa fiti fericiti in continuare!
Noi in iulie avem 10 ani de la casatorie.

Eloise, exact aceeasi problema am avut si noi, dar vad ca s-a reglat si Adelina si lactatia.

Vauva, succes la vaccin, sa ne zici daca a plans pitica!

Cristina, am vazut si eu "gushita", e scump Vladut!

Lili, nu ai mai aparut ieri!

Sephora, wow cate iei si tu pentru lactatie! Mie deja mi-e scraba de ceaiuri.

Gety, sa folosesti sanatoasa telefonul.

Itzy, multa sanatate...cum mai sunteti azi?

Merg sa mai citesc ca nu mai stiu ce-ati scris...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
le-am vazut atunci si chiar ma gandeam ca voi nu ati mai postat demult..nici tu si nici Gabitzica...de ea stiam ultima data atunci cand a nascut si am vazut poze cu ultima zi de graviduta si pe culoarele maternitatii...ce senina si zambareata era...

Itzy ca nu m-ai uitat. imi amintesc si eu pozele tare cu burtica. Imi pari o tipa tare exuberanta.
Vad ca vorbiti ge gusita. A mea are una pe cale de disparitie. Tot sper ca pana in 11 la cantarul oficvial sa mai puna macar 100g, sa fie plus 400... daca 500 nu se poate.
Sephora tu alaptezi exclusiv? am vazut ca vrei sa mergi la sala. nu ti-e teama ca o sa iti scada lactatia?
Mai am de citit din urma 3 pagini si revin.

Poze

Mergi la inceput