Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
CristinaGoji spune:
Bine ai revenit, Marina!
Hazul - si noi mai patim din astea cu plansul cand ii dau de mancare. Habar n-am de la ce ar putea fi, eu vreau sa-i fac ecografie transfontanelara ca sa exclud posibilitatea unei tensiuni intracraniene.
Mai vb ca iar ma bate la cap sotul. Am mai vrut sa spun ceva lui Gety si Alipiticot, dar revin.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
alexutza_26 spune:
Mi-am adus aminte....
Cristina - sa iti povestesc cum a decurs baia aseara(ora 8:30) : am spalat cada cu dezinfectant Chicco, am pregatit totul frumos...cu 2 ratuste incluse....aducem grasanu si ...hai sa plutim ,sa facem valuri...el la inceput oleaca mirat spre seriat(cred ca unde s-a vazut baiatu in atata apa)....a durat cam vreo 2-3 min...si a inceput o balaceala de mama - mama, a durat baia cam vreo 20 min...ca nu se mai oprea din ras si balaceala....au urmat procedurile de rigoare..si la ora 10 baiatu meu a adormit singurel bustean...si.........surprizaaa...a dormit fara sa se mai trezeasca pana azi dimineata la ora 9 ca m-am si speriat...m-am trezit eu pe la 8 si m-am dus repede sa vad ce s-a intamplat...el strengaru' dormea dus pe burtica....
Asa ca multumesc mult pt sfaturi, raman datoare....
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
GETY spune:
Alexutza, la indicatiile Marelui Stat Major (asta-i sora-mea) am reportat suculetul pe saptamana viitoare. Stii tu, ca ccc castigul de la loto. Si am inceput cu orezul.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Vauva spune:
Neata si de la noi!
A mai ramas cafea?Ca am si eu nevoie de una "strong"
Multu pt raspunsuri !
Mie mi-au venit rusii, ma simt f rau si azi trebuie sa merg cu asta mica la vaccin asa ca trebuie sa-mi revin. Eu sincer nu stiu de ce dar dupa nastere cand am CM am niste dureri de cap groaznice in prima zi!
Marina bine ai revenit!Zici ca la Bucuresti e primavara? Ah abia astept sa vin si eu in RO
Cristina am vazut Vladut cu "gushitza". E un scump! Mai da tu tre sa ai vlajgan mare ca m-am uitat acum la dimensiunile lui de la nastere si m-au impresionat
Itzy bine ca papusica ii vioaie chiar daca ii bolnavioara
MamiLili voi sunteti OK?
Pupici
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
tanima_i2002 spune:
Intru si eu rerede repede ca am una bucata bebel marait cu o gsusitza graaaasa care nu a dormit prea bine toata noaptea ca mami a fost agitata aseara de la pepsi pe care l=a baut alalteri. Si sa va spun si voua de ce sunt agitata si mai tare: ieri la noi in cartier a fost prins un violator in serie cautat de 1 luna de zile (atentie era venit din Bucuresti) care acum o saptamana a violat in cartier la mine o fetita de 10 ani pe care a ademenit-o de afara ca a vazut-o cu cheia de gat si a stiut ca este singura acasa. Ieri de dimineata a mai violat o studenta in camin (tot aproape de cartierul meu) si apoi a fugit de la camin si la 2 bocuri de mine a intrat peste o tanara mamica in casa care tocmai intrase cu bebelusul de la plimbare si a batut-o insa norocul ei ca a auzit o vecina tipetele si a chemat politia care oricum era in cautarea lui si l-au prins. Se vorbeste insa ca ar fi fost 2 dar numai pe unul l-au prins. Eu aseara eram afara cu bebe pe la 19.30 cand am aflat desi ieri am vazut toata ziua masini de politie prin cartier, si nu va spun cum am facut cale intoarsa si mi-a fost o frica de simteam ca mor toata noaptea, am visat urat si am fost tare agitata ceea ce a simtit si bebe care nu a dormit prea bine. Asa ca aveti grija fetelor la cine deschideti usa, cine intra dupa voi in scara, cine este pe scara. Spun asta ptr ca eu chiar sunt patita. Acum un an si ceva a intrat dupa mine in scara un copil cu un cap aproape mai mic decat mine si m-a asteptat la lift si mi-a dat cu spray in ochi sa-mi fure geanta. Aveam sa aflu a doua zi ca era de fapt o fata de vreo 25 de ani, recidivista. Nu va spun ce spaima am de atunci ca nici in lift nu urc daca nu cunosc si daca vrea sa urce cineva dupa mine cobor eu, mai bine sa ma creada nebuna decat Doamne fereste sa patesc ceva. Frica mea este si mai mare cu cat eu sunt singura toata saptamana, sotul vine acasa numai in week-end, asa ca va dati seama cum sunt eu noaptea singura cuc, la etajul 7, ultimul etaj, si un apartament mai izolat cu scara de la casa liftului in dreptul usii unde este intuneric bezna. Asa ca nu mai ies seara din casa nici in ruptul capului.
V-am lasat si sa aveti mare grija de voi. Merg la bebelus plangacios care mai are un pic si sare din carut.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Mirabelac spune:
Sympa bine ai revenit! Tu nu mai aveai lapte sau de ce plangea de foame? Te intreb ca al meu pui este f. marait de o vreme si nu prea mai doarme noaptea, eu am lapte insa nu stiu ce sa cred, se agita non-stop, cum sa-mi dau seama cand plange de foame? Vazut 2 copii frumosi.
Flavia si lui David ii transpira piciorushele, ii dau si calciu.
Adriana nu ma pricep la bioenergie, dar nu cred sa fie ceva rau, ar trebui sa vezi si tu daca il linisteste intr-adevar, chiar sunt curioasa.
Sephora noi scoatem o gusa la control.
RO-ANA Babycalm.
Gety nu te lua dupa storsul sanului, am mai povestit odata, eu la 2 ore dupa masa lui David am vrut sa ma storc si nu iesea nimic, m-am panicat rau de tot ca nu mai am lapte, apoi l-am pus pe David la san si a papat 10 min fara probleme si laptic era. Concluzia, cel putin in cazul meu, bebe trage mai bine decat te storci tu. Linguritza e indicata dar eu tot cu bibe ii dau ceaiul, 1 data pe zi, sucurile cu linguritza. Frumoasa Maria, e finutza rau! Eu il "gatesc" pe David de fiecare data cand mergem la intalnire, poate o veni si Maria...
Hazul o fi burtica, si al meu face la fel uneori.
Cristina vazut gushitza de Vlad.
Wow, cucuoancea bine ai venit! Ce ma bucur ca s-a inveselit atmosfera de pe aici, multa lume noua...
Nici noi n-am dormit azi noapte, s-a trezit des si a papat iar dim. mi-a tras un kk mare, insa la noi e un obicei cu noptile albe.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabelac spune:
Am uitat sa va spun de intalneala... a fost o vreme superba, m-am intalnit cu Mamilili si Eloise, am uitat sa facem poze, ca de, am avut multe de povestit... promitem ca facem data viitoare, cand vor veni mai multe mamici...
Mephala te-ai suparat pe noi, de ce nu ne mai vizitezi? Ce face Teo?
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Sephora spune:
Va pup fetelor
Cucuo bine ai revenit,chiar te asteptam dar ti-am respectat decizia,ai avut mare dreptate sa te superi,dar noi suntem alaturi de tine.
MamiLili ce-i cu tine de nu ne mai scrii.
Itzy m-a bucur ca ti-am putut fi de ajutor,de asta suntem aici.Multa sanatate puicutei.Eu acum iau Galactigil,Nutrinatal si Spirulina,plus 2 litri de ceai de chimenn,anason,fenicul si simt adevarate schimbari.
Eloise la tine cum merge?Incearca si tu formula de mai sus.
Mexxa tu cum esti?
Revin ca s-a trezit cupkil
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
Mirabelac spune:
Tanima brrr, ca in filme povestesti tu ce se intampla pe la voi... ai mare grija, nu mai iesi seara sau cand nu e lume prin preajma...
Mirabelac spune:
Fetelor, voi cum va pregatiti pt. Ziua indragostitilor? Faceti vreo surpriza ceva la soti? Stiu ca e o sarbatoare imprumutata, insa cand e vorba de cadouri si surprize, eu ma bucur tare mult... Astept idei...