Bucurii de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
Hazul spune:
Salutam si noi fetele si baietzeii!!!
Noi suntem de cateva zile maraita rau, ne supara dintzocii iar de 2 seri nu stiu ce se intampla cu ea, ca atunci cand ai dau sa manance zici ca o pun pe jar. Plange, plange si iar plange si se strange ca si cum ar avea iar crampe, dar asta numai seara. Ai dau acelasi lapte, si nu vad de ce.....Si acum a adormit plangand, iar azi noapte la 1 cand s-a trezit sa manance, dupa 50ml a inceput acelasi program de horor. A mai patit cineva asa ceva?
Hazul
de Lucas www.snugglepie.com/ezb/782773.png" target="_blank">Smecherul lui mama
si Mathea Roana www.snugglepie.com/ezb/783294.png" target="_blank">Gogosica mica
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea
CristinaGoji spune:
Sa ma laud si eu cu o bucata de gusitza
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
GETY spune:
Mexxa, te simti mai bine? Si mie dr. mi-a zis pe la 5 luni sa incep cu supica de zarzavaturi.
Roxana01, sa ne scrii mai des. Eloise scria ca zona respectiva e mai putin lubrifiata in perioada alaptarii si de asta este mai doare putin.
Sephora, eu de cand doarme sotzul in camera alaturata, ca dormea cu noi, dar il trezeam de vreo 3-4 ori pe noapte si pleca obosit la servici, am luat-o pe Maria in pat cu mine si din comoditate n-am mai pus-o in patutul ei. Sa vezi ce-o sa patesc eu cand o sa vreau sa o culc noaptea in patutul ei! Si eu i-am dat cerealele cu biberonul, mi s-a spus sa-i dau cu lingurita sa nu lase sanul. Dar mi se pare incomod si pentru ea, ca nu mananca cum trebuie. Eu i-am dat cu biberonul aseara pt. prima oara si i-a placut. Dar nici sanul nu vreau sa-l lase inca. Oare cum sa fac? Biberon sau linguritza?
Ignatica, felicitari puiutului!
Alipiticot, asa e, copiii se ingrasa de la mancarea nesanatoasa. Am fost intr-un an la mare si numai copiii grasutzi vedeam pe plaja.
Tanima_2002, printre picatezele intram si pe forum, mai facem mancare, cu toate ca si mie mi-e greu sa ma dezlipesc de "bucurii".
Cristina (te cheama ca pe sora-mea), pe mine ma mai lasa sotzul. Mai sta el cu fata sa va pot citi si scrie.
Danidani, am amanat suculetzul deocamdata. Ii dau lapte completare de azi, daca nu se satura cu san, si seara orez cu laptic. Tot dupa san. Sa o fi auzit ce plescaia din guritza dupa orezul de aseara. Era ceva "new" pentru ea. Pe noi ne-a amuzat.
Flavia, si pe mine ma trage de par si de lantisor, lui taica-su ii da ochelarii jos.
Ro ana, mie dr. mi-a zis sa-i mai dau ceai de tei. S-ar putea sa-i fie si sete.
Eloise, eu inca folosesc burtiera. Cica muschiului ii trebuie o perioada sa se refaca dupa taietura.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Hazul, sa fie un rest de colici? Dar pe la 4 luni se zice ca dispar. Si acusi sarbatorim 4 luni implinite: noi pe 9, voi pe 10. Si Sandra, alias Microbu, tot pe 10. Mai stie cineva ceva de ea?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alipiticot spune:
Buna dimineata,
buna cafeaua elenia!matinala si azi.
Sephora, noi avem o gusa dar bb meu pare gras,cred ca are aproape 8 kg....sigur avea 7kg la 3 luni.
Ro ana,eu nu i dau ceai deloc,dupa diversificare am sa i dau apa plata.La fata la fel am facut.Ocazional bea ceai,daca e racita,daca e constipata sau diaree....branza noi inca nu papam,la fata i-am dat de vaci simpla facuta de mama si intr-o perioada ii dadeam calcica cu banana.Acum nu vrea deloc branza,dar daca ar vrea i-as da simpla,dar e mare.Eu cred ca cea calcica e cea mai sigura,facuta din acelasi lapte din care bea bb.daca alaptezi nu am idee din ce lapte e mai bine sa faci....
Adriana in ce priveste bioenergia nu prea stiu ce sfat sa ti dau...daca totusi e de buna credinta si esti multumita poti sa i spui ca nu esti deacord sa foloseasca bioenergia pt bb si poate te asculta.Depinde de om mult .....
Dia merci pt link
Cristina am vazut gusita lui Vlad.In ce sta?In balansoar?noi avem dar inca nu l-am ridicat mai sus....nici nu stiu daca se ridica. poate aseara a mai avut o urma de colici...nu stiu ce sa ti zic,sau poate viseaza deja....
Itzy-Bitzy multa sanatate papuselei tale,bine ca nu are febra.
hazul si la tine par colici din descriere...nu stiu...deja e marisor.
Flavia sa stii ca are dreptate sotul tau,eu am facut bb2 cand raisa avea 10 luni si eram putin ingrijorata dar acum e fantastic de placut sa ai 2 minuni asa mici in casa!
Gety am vazut ca i dai completare orez,bine ca i place,cu ce lapte il faci?
cred ca pana diseara nu mai intru ca ieri am neglijat fata si azi vreau sa ma joc mai mult cu ea.
Va pup si o zi placuta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
eleņia spune:
s doua daca vrei cristina am zis am facut mai multa sa aiba toata lumea
da sunt matinala dupa ora de aici dudu se trezeste la 5 5.30 iar dupa ora din ro.6 6.30
asa ca am timp de cafea pana va treziti voi
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006
matahut spune:
Neata si de la noi.
La Bucuresti e primavara in toata regula, canta pasarelele, e soare si miroase a iarba.
Eu sunt cu Maruca in brate asa ca nu voi putea scrie mult.
Oricum ati scris atat de mult in ultima vreme ca nu cred ca voi putea sa raspund acum tuturor. Dar de acum inainte promit sa imi fac lectiile.
In privinta gusitei....Maruca are o gusa mare si inca o cuta sub ea. Nu stiu daca e grasa, poate dolofana . La 4 luni avea 7350 gr si 68 cm.
Urla dolofana mea, s-a plictisit de brate....Am fugit. Revin!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Cucuoancea, bine ai revenit si tu!
Maria, la 4 luni fara 2 zile, adica implinite aseara, are 5.800 gr.
Concurs de gusitzi? Ma inscriu cu GUSITZA FINUTZA
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Alipiticot, aseara i l-am preparat cu Vitalact, asta care se da gratuit de la Primarie, ca din asta aveam in casa. Are 250 gr. punga si la farmacie costa 115.000. Fac comparatie cu lapte de la Nestle, Nan1 parca, am zis sa-i cumpar, poate o fi mai bun, iar pe asta am dat 200.000 si are 400 gr. Deci, dupa calcule, sunt egale la pret. Nu stiu la calitate.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi! Mai vrem si noi cafea daca mai este....daca n ..mai facem oi una buna, si mare si tare
Sa o iau tematic:
Itzy-Bitzy - sar'na de raspuns
Sephora- noi avem 2 gusite, dei suntem mai grasan, din cauza asta dr a exclus total cerealele pana a 1 an, la 4 luni aveam 8 kg....
Gety - sa inteleg ca nu mai incepeti cu suculetul de morcovi????
Adriana - in privinta bienergiei nu am nimic ,,...doar ca astia care fac asa zisele cursuri de radiestezie au uneori tendinta sa perceapa lumea si problemele ei altfel, au senzatia ca pot vindeca orice prin metodele lor...o verisoara de a mea a facut cursuri din astea...si devenise imposibila....
Nu mai stiu ce mai aveam de zis...dar recitesc indata si revin
AAA....Marina - imi pare asa bine ca te-ai decis sa revii printre noi, chiar sfaturile tale mi-au fost de un real folos de cand s-a nascut grasanu' [pip]
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!