Bucurii de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Raportam si noi tot o gusita,dar finuta si micuta.Buna de pupacit.

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Transa a 2-a de raspunsuri...ca pe a 3-a o dau maine...mi-e somn acum...

Tanima esti o haioasa....ti-am mai spus ca imi placi ...m-a amuzat descrierea "don'soarei" . Masajul eu il fac inainte...ca dupa e deja obosita...plange si ma aude tot blocul....Nutrinatalul este f bun. Stiam de la Sephora...am luat si eu si vad ca a dat roade...pt ca am avut o zi-doua cam fara laptic...am fost suparata...

Lakioana vazut Reby cu palariuta..fruomasa foc

Ramomar, Alina Morostes, Sephora

Lexi tu ce ne mai zici..esti ocupata cu serviciul nu?

Vauva si eu stiam la fel despre microunde...de aceea nici nu ne-am luat un cuptor ...am cuptor electric si il fol pe ala ...

Ralu ai ales caruselul? Am tot zis c apun poza cu al meu...si pt Mamilili...promit ca pun...

Eloise si Ana-maria papa foarte putin dimineata...abia pe la 12 -14 papa mai bine si spre seara...va mai intrebam eu despre asta...cred ca e satula de noaptea ca se trezeste inca 1 sau de 2 ori...

Gety felicitari pt apartament

Alexutza nici bubulina mea nu adoarme mereu imediat dupa baita...uneori parca o energizeaza intr-adevar...dar daca ii e foame...adoarme sugand...

Cri nu iti mai face pb cu greutatea bb ...e ff bine . Plus ca de acum ei vor cua cam 500 gr...si al tau oricum a luat pana acum ff bine...

Tasia si tie si grasunelului

Gata ma duc sa ma culc si eu...maine tura a 3-a de rapunsuri

Sympa tu acum vii de la gradinita nu? ce dragut...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mai fetelor...luminati-ma si pe mine...e vorba despre gusita..sau dunga aceea care e la gat.daca ma uit la Teo din fata nu se vede decat o gusita..dar eu stiu ca mai are o dunga..deci are 2 dungi la gat.E unul si acelasi lucru?Ati inteles ce-am vrut sa spun????

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Sympa vad ca ai venit deja...nu stiu sa te luminez ca doarme bubulina ...te luminez maine... pupici pa

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna seara
raportam una gusita numai buna de pupacit cu zgomot astfel incat sa rada in hohote
la inceput iam dat apa pt bb (e de la nestle si se numeste sacalm)iar acum ii dau babycalm cami trimite mami din tara(inca mai are colici dudumiic)
va urez noapte buna s fetelor care acum nu dorm(fusul orar batal vina)spor la treaba

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
e gata cafelutaca si ieri am cu cofeina si fara mai am s cate un capucino s lapte cu cacao
am facut mai multa astazi sa ajunga pt toata lumea
azi ne ducem la controlul de 4 luni

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ei, BUNA DIMINEATA!
MamiLili, n-am mai venit ieri, desi in jur de 13.oo s-a facut superba vremea afara, pentru ca vecina mea si-a pus geamuri termopan, asa ca, de voie de nevoie, in jur de 11,oo am luat fata si am plecat afara. Era un zgomot infernal. Azi mergem la inmormantarea unei rude de-a sotului.
Itzy, pupici!
Mirabelac, eu i-am pregatit aseara vreo 80 ml. de lapte cu orez. Vreau sa spun ca dupa ce a supt la dreptul, cand sa-l storc, nu mai curgea nimic. Am asezat-o si la stangul. A papat si de acolo. Dupa ce a terminat ea de mancat, i-am dat laptele cu orez. A mai mancat 30 ml.
De azi, dupa ce suge la san, o sa-i mai dau si altceva. Cu suculetzul amanam 1 saptamana
.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza Elenia si Gety! SARU'MANA PT CAFEA.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Intru pe fuga sa le multumesc celor care mi-au dat un sfat.

Bona pare ok in rest, si la prima vedere nu m-au deranjat nici "gargaunii" ei privind bioenergia. Dar daca este posibil sa ii faca rau lui Dudu, ma voi sfatui cu sotul meu, poate cautam pe altcineva (nu ca ar fi usor de gasit, dar...).

Adevarul este cade luni (de cand a venit prima oara) ma simt mai tot timpul obosita, dar poate fi o coincidenta, nu-i asa?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nush' ce-a avut copilul meu noaptea asta, dar demult nu mi-a faacut din astea - l=am culcat ca de obicei - 22.30, la 2.30 s-a trezit urland (de regula se trezea intre orele 4-6), i-am dat sa manance si dupa aia a plans, a adormit la 3.30 si s-a trezit iar la 5.30, iar plangand, n-a vrut sa manance, a adormit pe la 6, iar la 7.30 iar a fost treaz. Of ca mi-i somn. Elenia - mai ai cafea?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput