Bucurii de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Sympa adevarul e ca nu pare grasut(m-am uitat pe poze) e bine facut si mi se pare foarte inaltut (o avea oasele mai grele)Ai dpi copii scumpici foc,sa-ti triasca si sa te bucuri de ei.
Ro Ana Eu ai dau Baby Drink lui Matti si bea aproape 200 ml pe zi,e setila rau.Baranzica am incercat azi prima data calcica dar nu i-a placut asa ca o sa renunt ptr un timp la ea.La 250 lapte (dorna 3,8 grasime) pui 4-5 pastile de calciu lactic cand fierbe laptele,apoi mai lasi inca 2-3 min sa fiarba si ai sa observi ca se alege,branzica de zer,o strecori dar nu prea tare si asta e branza calcica.
Ce-mi place ca v-am pus la treaba....
Vineri incep si io sala trebuia de azi dar mi-a zis prietena cu care m-a duc sa mergem vineri ca sa avem timp sa ne recuperam pana luni,asa ca de la 18.30 la 19.30 sa nu m-a cautati,sunt plecata.

GAta de data asta chiar plec la somn
Notte

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Chiar singura cu 2 straturi?????Haideti fetelor ....nu-mi ziceti ca suntem unici...!!!!!
Am plecat dupa Andrea la gradinita....
Eu spun noapte bune..fetelor din Romania ca sigur dormiti toate pe cand ma intorc....

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Adriana sincer nici pe mine nu ma prea incanta bioenergeticienii, radiestezistii s.a.m.d

Cunosc si eu pe cineva care a facut cursuri de radiestezie si cam deviase putin intr-o perioada. Se credea mare vindecatoare, cu puteri bioenergetice si incerca sa faca tot felul de vindecari experimentale cu diverse cunostinte (persoane). Mie una nu mi-a placut. Acum depinde si ce fel de om este dar sa nu exagereze cu chestiile astea si mai ales cu un copil.Eu sincer nu as accepta asa ceva sa faca cu copilul meu. Nu stiu ce sa zic, incearca sa te consulti cu mai multe persoane si daca ea intr-adevar isi vede de treaba si esti multumita atunci e OK.

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Heiii!!!

Nu imi venea sa cred ochilor cand am deschis si citeam...bravo voua...

Bine ati revenit mamicilor...cele care nu ati mai scris demult...Flavia, Alinache, Gabitza, Tanima, Sympa. Xandrutza, Alipiticot, Alexuta

Daca am uitat pe vreuna imi cer scuze dar am citit un capitol intreg si...

Va multumesc celor care ati intrebat de noi si care ne-ati urat insanatosire grabnica...avem nevoie...inca tuseste papusica noastra ca un magarush...a facut rosu in gat...va spuneam ca am fost cu masina...a transpirat cred...si apoi am tinut-o afara in parc inca 2 ore si iaca tusea...febra nu are...e vioaie..o zvarluga care nu are deloc astampar...Nu am mai intrat zilele astea pt ca nici nu am avut timp si nici dispozitia necesara...ea a fost cam maraita , a vrut mult in brate ca altfel plangea si imi era mila sa o las sa planga si sa o doara gatul...am fost asa de necajita ca am dat-o din diareea aceea pacatoasa....in raceala...incat o zi am fost pe punctul de a pierde lapticul...nu am avut aproape deloc...in fine nu va mai povestesc...

Am citit atata incat am si uitat ce si cui sa raspund...dar va iau la rand ca ma intorc si notez... acum am citit repede

Revin

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Multumesc frumos pt raspunsuri fetelor !Ieri n-am mai apucat sa intru ca s-a trezit Andrei in miez de noapte cu chef de joaca .
SEPHORA si eu vreau sa-l duc pe pitic la balaceala organizata, dar am zis sa vina primavara ca acum mi-e cam frica sa nu raceasca.
Noapte buna mamici si bebici!

Mergi la inceput

Asadar...

Ref la listuta: lasati-o asa eu nu mai vreau inca un motiv de disputa pe aici....mie mi-a ajuns...oricum nu se uita nimeni pe ea...dar e mai bine sa ramana asa cu TOATA LUMEA. Mi se pare corect sa fie asa.

Lilina chiar ma gandeam zilele astea la tine...nu te-am mai vazut nici prin parc...multa sanatate si tie si tatalui tau.

Adriana...mie imi place ideea asta cu bioenergie...dar nu pt bb....si apoi nu stii cat de amatoare e tipa...

Sephora ma bucur ca Matti e bine. La ce dr ai fost? Ai scris cumva si mi-a scapat mie? Bubulina mea parca are 1 gusita ma uit maine si zic exact

Ro-Ana eu nu ii dau ceai...desi Socosan mi-a spus d ela inceput sa ii dau intre mese...eu am ales sa nu ii dau nimic. Acum cu diareea i-amdat de menta. Asistenta ei era de parere sa nu ii dau ceai...i-am dat numai babycalm la inceput de vreo 5-6 ori max...asa cat sa suga un pic...10-20 ml

Ignatica ma bucur ca sunteti bine...am citit atunci ...si PM trimis...si felicitari pt sezutul in fundulet

Flavia despre transpiratia manutelor si picioruselor chiar s-a discutat recent...Ralucutza se documentase mai aprofundat si era ok...la fel mi-a spus si mie dr...2 dr de fapt...

Asta a fost prima transa de raspunsuri...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Itzy-Bitzy - io ma culc, astept sa citesc maine continuarea

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Itzy-Bitzy - io ma culc, astept sa citesc maine continuarea

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

oki pup noapte buna...acum notez de la cap anterior

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Itzy, eu chiar m-am distrat intr-o zi de cum ii miros piciorutzele si asta nu pt ca nu il spal .

Tocmai a decretat sotzu ca trebuie sa facem repede un alt bb ... de parca el a nascut .

Ma duc si eu in pat, desi nu cred ca dorm eu asa repede ca sunt obisnuita cu 1-2.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Flavia de mirosit eu nu am remarcat...dar umede sunt mai mereu ...noapte buna si tie...am vazut pozele voastre de la intalnirea aradencelor...puse de Pufy...foarte frumoase...le-am vazut atunci si chiar ma gandeam ca voi nu ati mai postat demult..nici tu si nici Gabitzica...de ea stiam ultima data atunci cand a nascut si am vazut poze cu ultima zi de graviduta si pe culoarele maternitatii...ce senina si zambareata era...ma bucur ca ati revenit...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput