Bucurii de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
Adriana mica spune:
Buna seara,
Urocultura negativa si sumar de urina cu rare epitelii, rare leucocite si relativ frecvent acid uric! Pediatra zice ca este ok, mai facem inca 3 zile de tratament (10 in total) si apoi repetam analiza. Ignatica, spune-mi te rog la cate zile dupa intreruperea tratamentului se reface analiza? Noua pediatra ne-a zis sa mai stam "putin", dar nu stiu ce inseamna exact asta.
Si Dudu tipa non-stop; la inceput am crezut ca il doare ceva, dar nu am reusit sa fac nici o corelatie intre tipatul zilnic si o anume stare. Pe urma mi-am amintit ca si nepoata mea facea la fel pe la aceeasi varsta, deci cred ca este normal.
Am si eu o intrebare: am tot amanat diversificarea (de fapt ii pun cereale in lapticul de seara) din cauza administrarii antibioticului. Vi se pare tarziu sa incepem la 4 luni si 3 saptamani, in conditiile in care este alimentat artificial?
Alexutza, Danidani si celelalte fete care posteaza mai rar, iar uneori se simt neglijate: uneori nu stim sa raspundem la toate intrebarile pe care le postati, si fiecare dintre noi a trecut printr-un asemenea moment cand s-a simtit neglijata. Pentru mine insa, comunicarea cu celelalte mamici de pe forum este foarte importanta: eu stau toata ziua singura acasa, sotul vine foarte tarziu si abia mai apucam sa ii facem baie piticului si sa mai schimbam cate 2 vorbe; stiu ca multe din mamicile care posteaza aici sunt in aceeasi situatie ca si mine, si simt nevoia sa comunice cu cineva, chiar daca nu primesc intotdeauna raspuns, sau primesc un raspuns evaziv la intrebarile lor.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
usorlili spune:
Daca tot este momentul adevarului, as vrea sa va spun si eu povestea mea pe forum
.
Citesc de foarte mult timp aici. De cand eram insarcinata. Mi-a fost greu (asa cum mi-este si acum cateodata) sa scriu, pentru ca ceea ce aici, in Ca, nu se potriveste cu ceea ce-i in Ro de cele mai multe ori). Vorbesc strict de produsele pt grvidute, pentru bebei, proceduri medicale si alte minunatii.
Dar, cand am avut o problema cu Tudor, o problema foste grava, mi-am luat inima in dinti si am intrat. Deja se rezolvase totul, stiam rezultatul, eram fericita, voiam sa va povestesc si voua.
Sa va spun (iar
) despre ce a fost vorba. Tudor a fost suspectat de o boala crunta (am uitat instant cum se numeste boala dupa ce am primit rasunsul de la doctor).
In mare, daca s-ar fi dovedit ca o are, i-ar fi afecta creierul si aparatul locomotor. Asta in mare.
Am asteptat 4 saptamani pana am fost programati la ecografie (asa s-ar fi descoperit daca are ceva sau nu la coloana) si rezultatul a fost: SANATOS. In cele paru saptamani de asteptare am imbatranit 10 ani. Deja imi imaginam cum va fi viata noastra, daca Tudor Doamne-fereste ar fi avut boala...
Dupa rezultat, am intrat si am povestit mai pe larg ce ni se intamplase. Asteptam ceva de la mamicile Bucuriilor noastre. Nu stiu ce asteptam. O vorba buna, un bravo... Ceva. Nu am primit nimic
.
Asa ca m-am retras iar in umbra. Nu ma simteam bine scriind. Desi dimineata primul lucru pe care-l faceam era sa citesc forumul. Am ramas asa inca o bucata de timp, pana am realizat ca ceea ce era important pentru mine, nu avea aceasi greutate pentru restul. Ca povestea de pe hartie nu avea cum sa transmita cat de greu imi fusese. Nimeni nu putea sa inteleaga ce am simtit eu. (off story: d-asta urasc eu internetul si prefer intodeuna discutia face-to-face sau macar prin telefon).
Asa ca mi-am luat inima in dinti (a doua oara) si de data asta am reusit (zic eu) sa ma integrez.
Am postat aici, acum, pentru a le spune fetelor mai vechi: este tare greu sa te integrezi intr-o comunitate mare, cum este a noastra. Mai ales daca esti o persoana simpla, nu o tipa super-speciala.
Iar fetelor mai noi as vrea sa le spun ca fac foarte bine ca-si spun of-ul. Timpul este limitat si probabil de multe ori din viteza se trece peste anumite postari. Nu va suparati. Continuati (sau incepeti) sa scrieti. Si cand va suparati, certati-ne. Nu ne suparam 
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
usorlili spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
usorlili mie nu mi-a zis dr. nimic da faza cu dermatita si frigul, oare de asta se inroseste cand intram in casa?
Of, Mirabela, stiam eu ca am furat cuiva fonturile. Scuza-maaaaa. Promit sa-mi caut altele.
Apoi despre DA. Mie doctorul de aici nici macar nu mi-a spus ce are Tudor

. Mi-a dat tratament cu o crema cu hidrocortizon si asta a fost tot ce am obtinut de la el... Asta cu frigul am citit-o pe internet, rasfoind subiectele cu DA.PS: stiam eu ca mai este un bebe cu DA, in afara de Tudor si fetita Vauvei. Of, fir-ar sa fie de boala.
TUDOR (29.09.2006)

lilina spune:
lili, imi pare rau de ce ai patit
pot sa spun ca si eu m-am simtit ignorata de multe ori
desi am postat destul de des
am inceput sa scriu mai mult dupa ce am nascut
in sarcina avand niste probleme din luna 5-a drept pt.care am stat
la pat o vreme si apoi neavand voie sa fac deloc efort
mai nou, am vazut ca nu mi-a dus nimeni dorul ![]()
cu toate astea va pot povesti asa pe scurt ca
am fost in spital cateva zile (am suferit o interventie chirugicala)
nu vreau sa intru in detalii, poate alta data
abia ma tin pe picioare, pe bb nu-l pot tine in brate
asa ca sta cineva toata ziua pe capul meu
ca sa nu mai zic ca in prima zi, mai degraba se uita
la ceilalti membrii ai familiei decat la mine
tata e bolnav...nici nu stiu cat o mai duce
cam asta am facut eu in ultima saptamana
d-asta nu am mai scris
revin cu mai multe detalii cand imi mai revin
sa fiti sanatoase si cuminti
va pup dulce si sa stiti ca va citesc
dar momentan nu am dispozitia necesar sa si scriu
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
nicole2005 spune:
quote:
Originally posted by usorlili
D
S
Iar fetelor mai noi as vrea sa le spun ca fac foarte bine ca-si spun of-ul. Timpul este limitat si probabil de multe ori din viteza se trece peste anumite postari. Nu va suparati. Continuati (sau incepeti) sa scrieti. Si cand va suparati, certati-ne. Nu ne suparam
TUDOR (29.09.2006)
n e asta o solutie. sunt unele mamici la primul bb si nu au experienta necesara si pana poate a doua zi cand putea primi un raspuns autorizat aveau nevoie de un sfat.
dar pana la urma cel mai important e sa fim sanatosi si noi si bebelusi nostri
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
piscotel
usorlili spune:
Of, Lilina, cat ai mai suferit si tu. Imi pare sincer rau. Sanatae multa si tie si tatlui tau. Sa dea Dumnezeu sa treaca toate peste voi...
TUDOR (29.09.2006)
Ignatica spune:
Adriana felicitari pentru urocultura negativa. Puteti reface analiza peste 5-7 zile, noi asa faceam. Apoi mai faceti inca o analiza de control la o luna.
Nu e tarziu sa incepeti diversificarea la 4 luni si ceva, stai linistiata. Bebe are resurse de fier de la mami din burtica pana la 5 luni. Chiar daca este alimentat artificial nu e musai sa se inceapa devreme cu papa. 
usorlili spre rusinea mea si o recunosc nu am atras atentia la povestea voastra. Acum cand am citit prin ce ati trecut...Doamne ajuta, bine ca e bebe sanatos. Ce saptamani de cosmar au fost pentru voi
.
Cred ca si Lukas al Susei e cu dermatita, sau a scapat ...
Lilina imi pare rau ca ai ajuns la spital. Doamne ce cumplit. Nu am cuvinte pentru situatia ta. Insanatosire grabnica, sa te refaci cat mai curand. Cand ai tu dispozitie mai intra si spune-ne cum te simti. Si sa dea Domnul ca tatal tau sa fie cat mai mult timp printre voi. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
GETY spune:
Mirabelac, deci, de la 4 luni jumate i-ai mai dat si altceva decat lapticul tau? Nu stiu, eu cand vad cat a luat puiutzii vostri numai cu lapte, desi Maria nu-i slaba, mi se pare ca a mea a luat prea putin.
MamiLili, mai scriem maine dimineata. Daca se face caldut, iesim si noi. In parcul din spatele blocului Guliver, nu?
Poate ne intalnim toate iesencele.
Mexxa, nu uitasem de vaccinul de 4 luni, dar tu mi-ai adus mai tare aminte. Si eu i-am marit doza de Vigantol Mariei_ ii dau 4-5 picaturi. Sanatate lui Sebi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Sanatate multa Lilina...si tie si tatalui tau, sa va dea Dzeu multa sanatate si putere sa treceti peste astfel de momente.

Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
MamiLili spune:
Adriana, ma bucur ptr vestile bune!
Usorlili, imi pare rau ca n-ai gasit sustinerea necesara la noi atunci cand ai avut nevoie. Bine ca Tudor e sanatos!
Lilina, multa sanatate! Eu una m-am gandit la tine dar deocamdata evit sa mai strig catalogul si sa mai intreb ce-o face x sau y pentru simplul fapt ca nu stiu exact care mamici ne-au parasit definitiv si care nu, de aceea nu mi-ar face placere sa intreb de cineva careia nu-i mai pasa de ce se-ntampla pe-aici. Cand ai timp si cand/daca doresti, povesteste-ne ce s-a intamplat.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus