Bucurii de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
Ignatica spune:
Danidani un pupic de la cea mai varstnica bucurie pentru cea mai tanara. Si La multe lunisoare!
alexutza cred ca toate am patit sa ne fie ignorate intrebarile care ne ard tare tare, dar, posibil sa nu se fi confruntat nimeni cu o patzanie ca a ta si sa nu stie sa iti raspunda. Nici eu nu sunt buna in ale sfaturilor, am experienta putzina in meseria de mamica, uneori mi se pare chiar riscant sa sfatuiesc dupa ureche, dee, mai am multe de invatzat. Te pup si te asteptam sa mai postezi. Io daca o sa ma pricep, iti voi raspunde.
Flavia ti-am admirat puiucul, ce mari si frumosi sunteti, si gimnasti.
mexxa de care Calciu ii dai? Sau cum il faceti? Ce bine a crescut Sebi.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
alexutza_26 spune:
Pai stii de ce? - Tac'su si-a dorit fetitza(si-acum il striga pasarica...daca iti vine sa crezi?!)...si cand am aflat ca e baiat...eu imediat am zis ca il va chema Gabi (alintat Gabitzu, Gabitza), iar el toata sarcina ...ma tot intreba "Ghitza asta a mancat cat trebuie azi?" - si de aici nebunia cu Ghitza
(iar melodia de rigoare mai tare ne-a incantat si parca a fost scrisa pt noi)....dar incercam sa nu ii mai zicem asha ca se va face mare si in colectivitate va fi nasol ....sa il strige baietii si sa-l arate cu degetul...Hahaha - tu esti Ghitza!!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
_Ralu_ spune:
in 5 min incepe pe tvr2, scoa;a parintilor, dak vreti sa va uitati!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
tasia spune:
Gety Fabi sa nascut la 3,200 kg, din maternitate am iesit cu 3 kg. In prezent avem 8,500. Deci 5,500 in 4 luni, eu zik k e bine ![]()
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
red]MamiLili [/red]nu suntem catolici. Poza e facuta in fata primariei din Arad, de Craciun, cand a fost amenajata scena nasterii Domnului. A fost foarte frumos ei erau 2 berbeci adevarati acolo. Toata lumea facea poze.
2 berbeci adevarati?

In fata Primariei?
Trebuie sa fi fost interesant!**************************************************
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Mirabelac spune:
Eloise exact asa se comporta si David la masa, numai noaptea ma suge de nu mai pot, dimineata nici nu mai tin minte de cate ori m-am trezit, asa de obosita sunt. Ziua... greva...
usorlili mie nu mi-a zis dr. nimic da faza cu dermatita si frigul, oare de asta se inroseste cand intram in casa?
alipiticot (Paula) si eu am intrebat de tine, ma bucur mult ca ai revenit.
Fetele care intrati mai rar, sunteti de groaza, ne cititi si nu scrieti si voi nimic despre voi, macar sa mai puneti niste poze cu bebeii, sa ne spuneti cum mai cresc... haideti, fiti bucurii adevarate. Aaaa, eu sunt activa pe forum si de multe ori am intrebat cate ceva si nu mi-a raspuns nimeni, nu m-am suparat deloc.
Flavia vazut Bogdanel scumpel.
alexutza_26 nu cred ca facut cineva asta cu intentie, te asteptam sa postezi mai des si sa ne spui ce mai face Gabriel.
Gety eu alaptez exclusiv si la 4 luni are 7500 de la 3200, insa nu toti copiii sunt la fel. Noi bagam doar sucuri de fructe pana la 6 luni, de la 4 luni jumate, asta pt. gust, ca e gras fi-miu
.
Ralu multumim, de fiecare data uit, noroc de tine.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
_Ralu_ spune:
nu mai e, desi in tvmania asa scrie!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
nicole2005 spune:
danidani74 multi
si din partea noastra chiar daca e cu intarziere. cel mai important e sa fiti sanatosi si sa creasca emma mare si frumoasa si sa va aduca numai bucurii.
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
piscotel
Ignatica spune:
eloise ce face puiul? A papat ceva ceva pana acum? Ma tot chinuie problema ta. Noaptea papa?
David a avut o perioada ( pe la 4 luni) cand manca foarte mult noaptea. Cantitativ, ma refer. Iar ziua putin si des. Dar el a luat foarte bine in greutate.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
MamiLili spune:
Ralu, multumesc ptr memo. M-am uitat pe site-ul TVR si n-am gasit deloc emisiunea, cred c-au scos-o.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus