Bucurii de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, ceva ceva test azi? Sau intalneala maine ca anunta pe site-ul de care ti-am spus 11 grade celsius. Ii astept si pe ai nostri cu vestile lor?
Ralukutza, nu i-o lua in nume de rau Mexxei. Eu am inteles ca ar propune sa fie scoase din listuta mamicile care au dat divort, in conditii nu prea amiabile de acest forum si este sigur, 99,99% ca nu vot mai posta aici, ever.
Eloise, sa alte mamici care alapteaza exclusiv, la ce greutate au ajuns puiutii vostri in jur de 4 luni. Si de la cat au plecat.
Mirabelac, tu cand ai inceput sa-i dai baietelului si altceva decat lapticul tau?
Vauva, ti-a raspuns MamiLili. Si eu stiam ca nu-i chiar asa sanatos, nici chiar pentru noi, adultii.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

buna seara fetele...
am vazut parerile...ok nu am nimic impotriva,nu ma deranjeaza...

noi am fost la vaccin...avem 6700g,65cm
de maine facemm doza dubla de calciu si cate 15 picaturi de vigantol pana in martie pt prevenirea rahitismului...deoarece avem capul putin noale semn de rahitism.
mergem sa papam si revenim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Si eu, cand era Maria de cateva zile si pana pe la o luna si ceva, cu greu intram pe forum. Plangea Maria mai tot timpul si o tineam mai mult in brate. Si mie mi se parea ca m-a uitat lumea, nu intreba nimeni, sau aproape nimeni de mine, dar imi ziceam ca, la cate mamici suntem, e greu sa ne tinem minte pe toate.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

eloise Si Mario are zile in care nu prea are pofta de tzitzi manaca si la 5 ore, altadata din 2 in 2 ore, in cazul nostru nu a fost nimic pentru ca in 4 luni,de la nastere, a luat 5 kg jumate doar cu tzitzi.Laptele muls il pastrez la congelator in recipiente cu inchidere etansh de la AVENT, foarte bune

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

draga danidani74, la multe lunite emmei, sa va traiasca sanatoasa si sa va faca fericiti!!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

MamiLili - foarte frumos ai grait....te admir ff mult....o sa mai fac o incercare sa mai imi descarc sufletul si...patzaniile, si bucuriile...alaturi de voi...ca doar va cunosc atat de bine.....toata ziua stau cu nasu pe forum sa vad ce ati mai scris sau seara impreuna cu sotu stam si ne uitam la pozele 'bucuriilor'

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Multumesc, xandrutzo.
Ce-i drept, eu nu prea am timp sa scriu. Acu stau cu moaca in bratedar tare imi place sa va citesc...si tare imi place sa vad poze cu bebicii vostri...

Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26
....o sa mai fac o incercare sa mai imi descarc sufletul si...patzaniile, si bucuriile...alaturi de voi...ca doar va cunosc atat de bine.....

Asa sa faci, ca de nuuuuu.......
A propos, Alexutza, am vazut poze cu PRINTZUL....pai de ce-i ziceti Ghita unui copil asa frumos???

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

MamiLili nu suntem catolici. Poza e facuta in fata primariei din Arad, de Craciun, cand a fost amenajata scena nasterii Domnului. A fost foarte frumos ei erau 2 berbeci adevarati acolo. Toata lumea facea poze.

Ma pun sa calc ceva camasi si pantaloni la sotu ca s-au adunat si apoi revin.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Uitai sa va zic...azi mi-am facut norma de kilometri cu Mexxa. Noroc ca m-a recunoscut dupa carucior, ca eu eram in costum de camuflaj (a se citi cu caciula). Gety, propui ceva pe maine? Eu oricum ies zilnic. Hai iesencelor la aer!

Mexxa, pupam Sebicu! Lasa c-o sa fie ok daca i-a marit doza de V.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput