Bucurii de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Priviti (si ascultati) www.dropshots.com/day.php?userid=239067&cdate=20070131&ctime=165310" target="_blank">THEA CONVERSEAZA CU TOTO

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Va citesc din ce in ce mai rar.

Am inceput deja sa lucrez 5 zile pe saptamana si e nasol. Dimineata ma trezesc mai devreme sa-mi mai tin si eu puiul in brate ... si-mi vine sa plang in fiecare dimineata. E asa de rau sa-l lasi acasa si sa pleci!

Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Avem si noi tzinuta office 1 si tzinuta office 2.

Iar aici ne puteti vedea si auzi cantand la pian.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?

Vazut un pianist...super de unde ai luat pianul...la cit pedaleaza fimea cred ca as tine-o numa intr-o cintare.

Vazut si Luca si Thea...pupici

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ups azi nu bem ....hai desteptarea si daca stati si bufnitati noaptea

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Noi am inceput tratament cu antibiotic pt infectia urinara (cu 2 uroculturi pozitive se pare ca este o probabilitate mare sa avem). Deocamdata Dudu nu face mofturi cand ii dau siropelul (am inteles ca este cam amar); sper sa ne facem bine (sambata ducem din nou o proba). MamiLili, daca pediatra ne-a spus sa recoltam din nou sambata, asta nu inseamna ca oprim tratamentul nu? Initial ne=a zis ca trebuie sa facem 10 zile, dar ieri cand am vorbit mai concret despre tratament, am uitat sa o intreb (luam Zinnat125, cate 3.5ml adica 12.5mg/kg corp la 12 ore).

Pediatra mea, desi tanara si posibil fara experienta, a procedat de data aceasta cat se poate de corect (in continuare ma deranjeaza ca raspunde greu la telefon, este mereu pe fuga si asta imi da un sentiment de nesiguranta ca oricand poate gresi sau omite ceva important, dar asta este alta problema). Nu eram foarte sigura, intrucat analizele erau contradictorii (sumarul de urina "curat") iar antibioticul recomandat unul destul de tare. Am mai cerut parerea unui medic (pediatra fetitelor nasilor nostri) care a confirmat intru totul abordarea ei. Altfel spus, o infectie netratata la varsta asta poate lasa sechele pe viitor, deci este foarte bine ca pe perioade mai lungi cand bebe mananca dar nu ia in greutate (cum a fost cazul nostru) sa facem investigatii de acest gen. In plus, tratamentul cu antibiotice este ok, in sensul ca efectele secundare gen afectarea florei intestinale, etc. sunt de preferat celor pe care le poate genera o infectie netratata. Mai nou, exista tot felul de antibiotice de sinteza, care nu prea dau efecte secundare sau alergii, si care pot fi folosite cu succes chiar si la bebelusi mai mici decat ai nostri. Doza trebuie sa fie cea recomandata de medic; chiar daca ati fi tentate sa dati in doza mai mica, efectul poate fi acela ca bacteria respectiva va deveni rezistenta la medicamentul respectiv, iar pe viitor va trebui actionat cu ceva si mai puternic, ceea ce nu e de dorit. Am vrut sa impartasesc cu voi framantarile mele din aceasta perioada si raspunsurile pe care le-am primit; nu se stie niciodata cand ne mai confruntam cu situatii de acest gen.

Fetelor din sectorul3, mai am o intrebare pt voi: unde trebuie sa depun actele pt alocatia copilului? Este deschis sambata?

Si inca ceva: eu nu voi intra deloc in concediu de ingrijirea copilului; deocamdata mai am putin si termi cele 126 de zile, apoi voi avea cam 1 luna si jumatate concediu medical (de boala) dupa care ma intorc la serviciu. Mai am de luat ceva banuti pe chestia asta? (eu nu am luat nimic dupa nastere, ca nu am avut timp sa merg cu dosarelul).

A, si inca ceva: foarte buna ideea cu albumele tematice. Ne inscriem si noi la categoria "duc piciorul la gurita".

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Monique_new- saru'mana de
Adriana mica- bine ca ne-ai impertasit informatiile primite de la doctori. Intradevar si eu am fost tentata sa-i dau o doza mai mica de medicament. Bine ca n-am facut-o. Speram sa scapati si voi de infectie, cum dealtfel toti bebelasii bolnaviori

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna fetelor,

Ieri am venit din spital, obositi rupti amandoi, dar bine ca suntem acasa.
Spitalizarea a fost un cosmar de la un capat la celalalt. La Internare, asa cum v-a scris si Mexxa am stat 3 ore, vreo ora si jumatate l-au tot cautat pe copil de toate cele, ca sa poata baga un motiv de internare.
Am ajuns la 11:30 in salon unde i-am preparat lui David un pic de laptic, intre timp a venit si doctoritza, Copilul era marait de somn si nu putea sa manance. Ma intreaba dr. : De ce plange copilul? si scot " porumbelul" : Stiti, suntem aici de la opt. Nu mai apuc as zic ca e obosit ca tipa tzipa la mine: Daca ati venit aici sa reprosati atunci vorbim mai tarziu cand o sa sa va calmati.
Si cu asta iese din salon fara sa se uite la copil, fara sa ne explice nimic. Mi-a picat ca naiba toata chestia, am incercat sa hranesc copilul in continuare.
Dupa asta mi l-au luat pe bebe si l-au chinuit o jumatate de ora cu branulele pana au reusit sa ii puna una in piciorus, i-au luta sange urina. Am ajuns si noi in salonul nostru la 15:30. Am reusit si eu sa mananc ceva.
Marti, la cistografie, plecam la chirurgie sa ii puna sonda, insotiti de o asistenta de la nefrologie ( unde eram internati). Chirurgul cand vede sonda de 8 mm se cruceste si cere asistenta de la chirugie sa vina. Se ratzoieste la cea de la nefro : Daca dumneavoastra credeti ca merge la un copil atat de mic sonda de 8 mm...Alta mai subtire nu aveati ?" Asta de la nefro se scuza ca nu aveau, mie mi se stransese inima de tot, ma uitam la copil si imi venea sa urlu ca spitalele nu sunt dotate, l-as fi luat de-acolo, dar ce puteam face...I-am injurat in toate felurile, nu inteleg de ce nu spun parintilor ca nu au dotari, as fi cautat pana la capatul pamantului o sonda mai subtire numai sa nu il vada asa de chinuit.
In fine, l-am tinut de picioruse, l-au sondat, am facut cistografia.
A iesit bine, slava Domnului. Toata ziua in schimb bebe a urlat de durere la pisu, nu am inchis un ochi toata noaptea.
Miercuri plecam la urografie, trebuia sa ii injecteze un ser prin branula de la piciorus - cand ajungem la radiologie si testeaza vad ca s-a infundat branula. In concluzie, urcam inapoi in sectie si il iau la chinuit din nou sa ii puna alta. Coboram din nou la radiologie, facem urografia, TOTUL BINE.
Ne-am externat, suntem ok, un pic traumatizati amandoi, se cunostea si pe David fericirea de a ajunge acasa si de a fi inconjurat de dragostea noastra in mediul lui familiar.
Continuam in schimb tratamentul profilactic cu antibiotic, , care, teoretic nu ii fa afecta ficatul ( asa mi s-a explicat). Sper ca teoreticul asta sa se confirme si sa nu avem alte probleme de la atata medicamentatie.

Ma bucur ca am scapat cu bine din experienta asta, ca avem diagnostic bun si ca vom sta fara grija in cazul in care mai face vreo infectie urianra. Cel putin stim ca nu e vorba de vreo malformatie a ureterelor.

Va pup. Revin si citesc ce ati mai scris.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata,

eloise, mii de pupici Vladutului pentru mesajul frumos!

simonky drum bun si bebe cat mai cuminte pana la Constanta

off, Ignatica prin cate a trebuit sa treceti ieri, dar bine ca totul a iesit bine! Sanatate multa puiutului invingator!

am vazut 4 baieti, unu mai frumos decat altul : Luca, David, Mathias si Matteo.

mexxa, sanatate multa cumnatei tale!

susa, spor la aparate

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ignatica mi s-a strans inima citind prin cate a trecut puiutul tau! Bine ca s-a terminat cu bine si mai ales ca investigatiile au dovedit ca nu exista malformatia. Va doresc sanatate multa in continuare si sa nu mai fie nevoie de medicamente, doctori si spitalizari!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Abia astept sa mergem la doctor azi. Ieri seara Vladut n-a mai avut scaune moi, timp de 12 ore s-a oprit, iar azi dimineata, pac, iar 2 unul dupa altul. Scaunele astea multe coincid oarecum si cu administrarea de Ca Pharco, dar la fel de bine poate fi o coincidenta. Ce ma ingrijoreaza e ca de pe 22 ianuarie el nu a mai luat absolut deloc in greutate, nici un gram (a stagnat la 6630 gr)ceea ce inseamna ca tranzitul accelerat il impiedica sa asimileze. O sa vedem azi la dr... ufffff

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput