Bucurii de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Fetelor...
Am o problema:
Fetei mele ii miroase destul de tare urina a amoniac...desi nu am inceput diversificarea...de vreo 2 saptamani...si e de o culoare mai rosiatica...se vede in pampers. Prima data am zis ca e concentrata pentru ca nu papa suficient...dar acum... ce sa mai spun??????

_

Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Adriana mica multa sanatate lui Dudu. Sa dea Domnul sa opriti infectia si sa nu recidiveze, ca sa nu ii dati puiului prea mult antibiotic.
eloise noi nu am avut probleme la administrarea Calciului de la Pharco. Dar stii ca fiecare organism are reactia lui. Poate nu e nimic grav. Poate va lamureste medicul azi. Pupic lui Vladutz.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

lakioana eu ti-as recomanda sa ii faci o urocultura. Mirosul de amoniac e primul semn de infectie urinara. Al doilea semn ar fi febra.

Edit: nici culoarea rosiatica nu suna bine.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lili mie imi convine parcul de la cinema Victoria dar sa vedem ce zic si fetele. Am vazut ca se poarta tinutele office cu pampers in iarna asta. Am vazut o camashutza tip body? sau ma insel? e super oricum. Si o sa-l faci artist pe Mathias, canta bine cu picioarele, s-a uitat si David la el f. atent.

Vazut Luca serios si motociclist , vazut Matti scump , vazut Thea vorbareatza .

Itzi multumim, uite un de la David pt. papusica.

Hazul eu ii dau san si nu stiu cat papa, insa la inceput ma stresam pe chestia asta, acum sunt zile cand papa f. mult si zile cand e vrabiutza, asta e, important e sa creasca.

Offf, Ignatica, speram ca s-au terminat toate relele pt. voi.

Eloise bafta la dr., sa nu fie nimic rau.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetele din Iasi afara e frumos, cine vrea sa vina azi in parc la Victoria? Am vorbit deja cu mexxa si este de acord, cine mai vine? Noi am stabilit sa ne vedem in fata cinematografului, ora 13.30, e ok?

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Ignatica ma bucur ca v-ati intors cu bine acasa si ca nu are David malformatii ureterale....dar totusi din ce cauza face infectiile urinare????Ca o cauza trebuie sa fie....nu?
si va doresc multa sanatate, sa scapati definitiv de medicamente , de spitale si de doctori!

Adriana multa sanatate lui Dudu scump!

Andra va tin pumnii azi la dr.!Sper sa fie scaunele astea moi de la calciu....ca ala se poate schimba cu altul...nu sa aibe cauza organica...!

Cata14 !E greu cu bb asa mic si servici.......asa ca iti doresc sa ai multa putere si curaj!

Lakioana un examen sumar de urina(in prima instanta) nu ar strica....multa sanatate!

Noi suntem in febra curateniei...a mutatului....maine seara ne mutam de tot.,...si se pare ca nu vom avea net cam o luna de zile........dar pana maine mai voprbim!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

pufymic si ce ne facem noi fara tine, o luna de zile??!!

eloise, sper ca Vladut sa faca mult kk doar de la calciu si sa nu fie alte probleme. Asteptam vesti cand te intorci de la medic.

lakioana, cel mai bine ar fi sa suni medicul sa vezi ce te indruma.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by ramomar
[black]pufymic si ce ne facem noi fara tine, o luna de zile??!!

[font=Comic Sans MS]mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

[b]Ramo !Nimeni nu e de neinlocuit!

Lakioana suna-l cat mai repede pe medicul piticei si vorbeste cu el!Nu sta asa cu ea....
Sanatate multa!

Acum 2 zile am facut o intalnire fetele din Arad(dintre care suntem 4 cu Bucurii-Flavia_Ramona, Alina Morostes, Gabitzica si subsemnata), daca vreti sa ne vedeti uitati-va AICI

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Ignatica va doresc multa sanatate si sa treceti cat mai repede peste aceasta experienta traumatizanta.
Adriana mica, chiar daca nu intri in concediu de ingrijire copil ar fi bine sa depui dosarul pentru alocatie care de la 1 ian e de 2 bulioane.Pupam pe Dudu sa se faca bine.

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Am atatea raspunsuri de dat incat mi-e teama sa nu uit pe nimeni. Deci:

Susa, terapia cu calciu se face in general 10 zile/luna, cred ca tot atata ii pot da lui Lucas.Mie-mi ajunge Cipcalul 2 luni (10 zile + 10 zile).

Simoky, drum bun la Constanta!

Floricika, multumesc de raspuns! Inca nu m-am decis asupra destinatiei. Oricum o sa fie prin mai, cred.

Ignatica, bine ca ne-ai adus vesti bune.

Monique new, jucaria e din Anglia, de la Fisher Price. Au si pe site, daca te intereseaza poate-o poti comanda in Ro.

Mirabelac, da, avem un body-camasuta office. Vin si eu la 13:30.

Adriana mica, stiu ce m-ai intrebat dar ma duc sa recitesc ce-ai scris ca sa-ti raspund exact.

Pufy, frumoase ardelencele. Si ce frumos stau bebelusii. O sa-mi lipsesti pana-ti pui net.

Eloise,daca Vladut are nasucul infundat e posibil sa inghita mucisori si de-aici scaunele de care ne-ai pov.

Multumim tuturor celor care ne-au apreciat in poze!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput