Bucurii de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
mexxa spune:
Ok fetele...ramane sa ne vedem la 13.30 in fata cinematografului Victoria....
Pup merg sa ne pregatim
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
MamiLili, daca pediatra ne-a spus sa recoltam din nou sambata, asta nu inseamna ca oprim tratamentul nu?
Ar fi bine sa iei legatura cu pediatra si s-o intrebi din nou, ptr ca uneori se intrerupe tratamentul, alteori nu, si-ar fi pacat sa faci o analiza degeaba.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
ramomar spune:
pufymic cum sa te inlocuim, nici vorba! O sa ne lipsesti tare mult! Am vazut multe mamici frumoase cu copii minunati. Frumoasa intalneli ati avut!
fetele din Iasi intalneala placuta! si vrem pozici si cu voi
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Ignatica spune:
Pufy doctoritza ne-a explimat ca e posibil sa nu se fi maturizat bine toate cele in zona, poate sunt ureterele imature sau poate tractul urinar ingust, si de aici predispozitia la infectii. Nu exclude nici posibilitatea de a se fi infectat in maternitate. Pup. O sa ne lipsesti, dar te sun sa vedem ce faci.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
Ignatica spune:
MamiLili, ramonar, eloise, Mirabelac, Ro Ana multumim pentru sustinere.
poze
pufymic spune:
Ignatica oricum ar fi, sper din suflet sa eradicati infectia odata pentru totdeauna!Ca destul ati suferit...amandoi!
Va dati seama ca murim o luna fara TV si net....asa ca incercam tot posibilul sa ne conectam mai repede...sper sa reusim
Eu
ramomar spune:
fetelor am si su o intrebare: din ce fructe faceti pireul la bebici?eu am inceput de luni cu mar si biscuite, dar nu-l inghite nici in ruptul capului, asa ca m-am gandit sa-i dau marul amestecat cu altceva., deci fetele care aveti retete bune, da-ti si mie
Ignatica spune:
ramomar eu ii dau mar cu banana. Yammii. Ii place mult.
poze
ramomar spune:
Ignatica, multumesc . La banana m-am gandit si eu
Sephora spune:
Va pup fetelor
Intai raspund pana unde am citit
MamiLili da caciulita de la Z avem si maro,i-am luat doua ca sunt f practice,plus ca era 9,9 ron.Multumim de compliment Ste ne zice ca avem ochi de caprioara amandoi.
Scumpik caciulita ai vazut ca e de la Z din Unirea si lingurita noastra s+a colorat si nu stiam de la ce,bine ca m+ai desteptat tu!
Nu stiu ce are asta ca scrie cu plus in loc de linie,Z in loc de Y si tot asa.
Citesc si revin
Io mami de Matteo