Sezatoarea canadiana (57)
Raspunsuri - Pagina 7
Ira spune:
Albastru de metil se gaseste si aici .
Bleu de Méthilène ii zice.
Sanatate puilor bolnavi.
bebitzu spune:
lorelai, multumesc mult, nu este graba mare, cand ai timp
fetele, multumesc pentru incurajari, sunt sigura ca va fi ok insa stiti cum e, toate au un inceput,
Oana, Ira, noi incercam sa ajungem duminica in jur de 11h la serbarile zapezii ca sa-l putem vedea pe Caillou dupa care Mihnea este innebunit.Duminica am inteles ca va fi si un picut mai cald, deci daca sunteti prin preajma, ne vedem.
Ira,petrecere frumoasa maine
Si Mihnea este un pic racit si vorbeste cam ragusit, se infunda in nas noaptea, insa de cateva zile ii dau inainte de culcare Tylenol pentru decongestionare nazale si vad ca doarme mai bine.
In ultima vreme imi tot spune ca il dor urechile, insa daca il intrebi dupa 5 min incepe sa rada, asa ca nu stiu cat de in serios sa-l iau, sper sa nu ne trezim cu otita.O singura data a avut pana acum, nu prea grav, si asta cand a intrat prima data in colectivitate, la gradi.
La temperatura noi folosim advil sau supozitor din Ro - paracetamol.
Catalina, sanatate multa Laurei, sper sa-i treaca cat mai repede.
un week placut va doresc
Cricor spune:
Ce va ziceam, nici n-a trebuit sa astept ziua de duminica. Am fost la doctor, are infectie in gat si la ureche. Si nu stiu ce congestie pe trahee. Auziti, dar vrajitoare stiti? vad ca medicina asta alopata si nici aia homeopata nu-i dau cap lu' fi-miu, doar vrajitoarele mi-au mai ramas. Va puteti inchipui ca din 15 dec pana acum a luat antibiotic de 4 ori????
Hai ca mi-am varsat supararea, ma duc sa-l mai bibilesc pana doarme saracul, ca are si febra 39.5.
Noapte buna si weekend frumos!
Corina
gabid spune:
Pentru fetele din Montreal...am inscris-o pe Moni la maternelle la scoala unde suntem arondati adica Francois-de -Laval.Stiti cum e scoala?
Mai avem o problema ...pe afis scria ca trebuie sa vorbeasca curent limba franceza.Mi-au spus ca o sa fim convocati la un interviu...eu am zis ca vorbeste franceza.Ea a inceput sa vorbeasca limba franceza...are 5 luni decand merge la garderie si a inceput sa vb dar nu ca un copil nascut aici...stiti in ce consta acest interviu?
Gabi si domnisoara Moni 5 ani si un pic
oanagabriela spune:
Cricor,
Imi pare rau ca Luca s-a imbolnavit. Va dorim sa va faceti bine cit mai repede. Ti-am trimis un email cu niste informatii. Sper sa-ti foloseasca.
Bebitzu
Noi mergem azi la Fete de Neiges, pentru ca, dupa meteo de azi dimineata, parca azi ar fii putin mai cald si soare. Asta este, ne incercam norocul. Noi plecam dupa ora 11.
Gabid
In principiu la interviu ii vor evalua si cunostintele de franceza si vor hotari eventual daca trebuie sa mearga la o clasa speciala pentru citeva luni, unde se face practic doar franceza intensiv. Dar asta depinde de fiecare caz si de fiecare scoala. Am auzit de cazuri cind clasa respectiva s-a organizat intr-o alta scoala si copilul a mers cu autobuzul scolar.
Mult succes la mica scolarita.
CataD spune:
Salut,
Multumesc de incurajari! E ceva mai bine azi, nu mai are febra, dar are amigdalele aprope unite. Am niste fiole de algocalmin din Romania, tocmai ce mi-a sosit un "pachet" de acasa cu medicamente, asa ca am mai multe chestii sa-i dau acum.
AM inceput sa-i dau antibiotic, e a treia oara in 2 luni cand se imbolnaveste!
Corina, imi pare tare rau ca iar e Luca bolnavior, te-ai gandit la posibilitatea punerii tuburilor in ureche? Cred ca stii de ce zic! Sper sa-i treaca cat mai repede! Uf, iarna asta!
Simonna, eu sunt in Toronto.Albatru de metil o fi acelasi cu violet de gentiana? Ca se gaseste si pe aici daca e asa. Merci mult de sfaturi!
Weekend placut,
Catalina
khristin spune:
Ira, hop si eu la spartul targului, La multi ani Sofiei, sa va aduca numai bucurii si muziciana sa ti-o faci
Myrrha, pupicei la Miss Agatha , pt. ca m-ai intrebat anterior si am uitat sa-ti raspund....munca de birou era mult prea statica si non-challenging pt. mine , mie imi trebuie o activitate mult mai dinamica, cu zgomot si miscare in jurul meu, asa ca invatamantul de aici imi vine ca o manusa
Va pup,
Cristina
noi si poze mai noi
myrrha spune:
Cristina
puii bolnaviori, mi se rupe sufletul cind stiu ce-o sa ma astepte si pe mine si-mi aduc aminte ce m-au mai chinuit otitele si amigdalele in copilarie
Hop ca pun si eu o intrebare timpitica, dar altceva nu-mi trece prin cap dupa noaptea de-azi noapte cind mi-a plins bebele o juma de ora nonstop pentru ca am culcat-o cu o ora mai tirziu (incercind s-o fac sa se scoale mai tirziu, da de unde...)
Bebeii care au dubla cetatenie nu au dreptul si la alocatia din Ro? Sau daca ne-am intoarce, ar primi universal care benefit din Ca?
N-am ce face de pun asemenea intrebari, da'
mami de Agatha (21.08.06)
Cricor spune:
quote:
Originally posted by myrrha
Hop ca pun si eu o intrebare timpitica, dar altceva nu-mi trece prin cap dupa noaptea de-azi noapte cind mi-a plins bebele o juma de ora nonstop pentru ca am culcat-o cu o ora mai tirziu (incercind s-o fac sa se scoale mai tirziu, da de unde...)
Bebeii care au dubla cetatenie nu au dreptul si la alocatia din Ro? Sau daca ne-am intoarce, ar primi universal care benefit din Ca?
N-am ce face de pun asemenea intrebari, da'
mami de Agatha (21.08.06)
Daca parasesti Canada, pe perioasa absentei nu ai dreptul la alocatia aia sau cum ii zice, asta teoretic. Alocatia se da in functie de rezidenta, nu cetatenie.
Corina
Ica 1975 spune:
Vin si eu tarziu....
Olga, am citit prin ce-ai trecut, insa eu nu intru decat rar si n-am avut timp sa scriu. Sper ca esti bine.
Ira, LA MULTI ANI Sofiei, sa fie sanatoasa si sa va bucure mereu.
Bebitzu, curaj, trebuie sa mergi la interviuri si sa fii tu insuti. Stiu ca este greu, eu am avut aprox 25 in 3 luni, eram super stressata, nici nu mai vroiam sa merg, aveam niste emotii cat China de fiecare data. La ultimul, unde am jobul acum, nici nu vroiam sa merg, am fost super calma, pentru ca credeam eu ca ma vor lua altii asa ca am mers ca tot mai dadusem unul dimineata si asta era al doilea pe ziua respectiva. Cum bine a spus Lorelei trebuie sa clichezi cu cel care te intervieveaza, daca nu, poti sa stii tu cate in luna si in stele. Eu la interv am spus ca nu cunosc f bine lucruri pe care acum le fac si tot m-au luat. Succes !
Sanatate puiutilor bonlaviori.
Noi