Sezatoarea canadiana (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

La multi ani, Sofia! Ira sa stii ca daca am fetita si pe a mea o s-o cheme Sophia, asta fiind numele stra-bunicii mele.

Olga

Si pe-a noastra, urmatoarea, tot Sophia (da' cre c-am mai zis o data!)
La Multi Ani, Sophie, sa cresti mare si desteapta!

Imi prinde bine tot ce citesc pe-aici cu interviurile, eu mai am vreo 3 ani de asteptat, dar am de-acum tot soiul de emotii

Roxana, iti tin pumnii pentru nastere!

mami de Agatha (21.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Nu mai pot de oboseala, ufffffff

...si m-ati facut sa lacrimez de atatea cuvinte frumoase. Multumesc mult.

I-am citit si Sofiei, a fost tare mandra de urari.
Mi-a promis ca de-acum incolo se face ingeras. Deocamdata a inceput cu tinuta : http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Iarna%202006/?action=view¤t=DSC06651.jpg . Ma'c sa ma culc ca m-a epuizat ingerasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumesc tare mult pentru urari! Sper sa va dau vesti bune saptamana viitoare!

Apropos de nume, si bebe a noastra o sa aibe ca middlename Sophia!!! E popular numele asta!

Roxana, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Am primit cv-urile Roxana si Bebitzu. "The Beast" NU doarme, este vesela voioasa si nu ma lasa sa fac nimic. Promit ca le studiez in weekend si va scriu.
Roxana - dar tu esti in sapt 37-38... Esti programata la cezariana? sau de ce nu astepti sa "vina barza" in sapt 40? Scuza-ma... dar poate am pierdut eu ceva mesaje si mi s-a rupt firul... Bafta! Sa fie nastere usoara!
Weekend placut va doresc,
Lorelai

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Lorelai multumesc mult! Sunt programata la cezariana luni cand se trermina 38 de saptamani pentru ca prima data au fost complicatii la nasterea normala indusa la aproape 42 de saptamani si am nascut pana la urma cu cezariana de urgenta, asa ca de data asta nu am vrut sa mai risc nimic.

Multumesc de urari fetelor, sper sa fie mai usor de data asta!

Roxana, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Roxana, o sa fie usor, asa e intotdeauna la a 2-a nastere. Io la cezariana m-am culcat oliaca si cand m-am trezit Sibin ma mangaia pe par si ma pupa....l-am intrebat daca am nascut si el a zis ca da, un pic. Dupa care mi-a adus minunea la cap, dupa spaga aferenta, of courz.

Fetili, va dau un link, link din cauza lu' care a trebuit sa-mi refac io machiaju' demeneata asta, asa di tare am ras. Sa ridice mana cine-si mai aduce aminte, fi-mi-ar.
http://www.youtube.com/watch?v=Z3Cq9z3zisQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Ira, frumusica tare Sofia ta, sa-ti traiasca!
Sclava Isaura, ce vremuri domle, ce vremuri!

Laura iar e bolnava, ma dispera, nu alta! Iar face febra (are 39 acum) si nu-i trece cu nimic, nici cu Advil, nici cu Tylenol(pe care nu-l mai suporta de altfel, il varsa cum il inghite).

Ce sa-i mai fac? I-am dat acum niste algocalmin supozitor (din Romania), poate ii scade asta febra. Daca nu, mi-am epuizat resursele.

AM fost la doctor, are amigdalele umflate, dar cica nu se stie, e virus, e streptococ, sa astept rezultatul la analiza intai. Eu ce fac pana cand vine?

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Catalina, n-ai fiole de algocalmin in casa? Juma de fiola (nascuta 2004, nu?), plus frectie cu otet cit de des suporta copilutzul si sosetele aferente, muiate in otet. La noi cu asta trece febra mare, ca pot sa-i dau toata sticla de Advil ca n-are efect.
Plus albastru de metil pe amigdale, mie mi-aduce tata din Ro an de an, Radu il tolereaza pus pe zahar, daca incerc sa-l bandijonez vomita... Eu am acasa dar acum nu reusesc sa constat daca tu esti in Mtl sau To... Daca esti pe-aproape, anytime! Dar capul meu stie de Toronto... Poate are vreuna din doamnele din zona ta obsesia asta cu amigdalele, ca mine, ca albastrul e, in genere, pentru mine nu pt. fiu-meu! si poate sa iti dea o sticluta pina la proximul transport din Ro!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Roxana, nastere usoara si o bebelina sanatoasa si mancacioasa.

Catalina, iarasi e bolnava Laura??? Si Luca. Al meu e racit, are la muci... si tuseste... ceva febra (38.8 - adica mica la el) nu pare nimic foarte grav deocamadata, dar pot sa jur ca duminica ma duc cu el la doctor si-mi zice ca are otita.Vezi ca si aici sunt antitermice supozitoare. Cand a avut Luca streptococ in gat, tot asa nu-i scadea febra cu nimic, dar doctorul mi-a zis inainte de rezultat ca la cum arata sigur o sa trebuiasca antibiotic, si-a avut dreptate. Eu n-am de nici unele din care zice Simona. Ai incercat s-o bagi in cada? La Luca merge. Sanatate multa!!!!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Roxana - nastere usoara si bb sanatos sa-ti dea bunul Dumnezeu!
weekend placut va doresc si multa sanatate,
lorelai

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput