Destinul, viata si drumul spre Pavia - 3
Raspunsuri - Pagina 27
soni spune:
INGER INGERASUL MEU ,ROAGA-TE LA DUMNEZEU
PENTRU SUFLETELUL MEU -------
Am venit aici , unde, azi m-am intors, la 4 ani! Eram un copil ca oricare ,cu un fratior si noi eram bucuria parintilor nostri. La 8 ani, jucindu-ma , nu am inteles ca o boala cumplita . chemata LEUCEMIE i-mi dadea tircoale. Parintii disperati au facut imposibilul sa ma scape ! Dupa 3 ani o raza de speranta era departe la mii de km. ! Nu au renuntat nici la asta . Torino-Italia , unde ma astepta o mare familie de medici dispusi sa-mi salveze viata! Am urmat multe sedinte de chemioterapie , am fost aminat de 3 ori la transplant dar SPERANTA CA V-A FI BINE , nu ma parasea nici pe mine si nici pe medici.
Am plecat cu un tren al vietii pe care nu voiam sa-l lalas dar pe peron au ramas inimile celor dragi care nu vor mai fi aceleasi! E greu de descris suferinta , masinariile , tuburile si tot ce i-mi faceau dar eu ----luptam!
E greu de inteles suferinta parintilor care au stat linga mine , pina la ultima suflare si au vazut cum viata mea se duce---
E greu de descris dezamagirea celor care au luptat impreuna cu noi, si m-au ajutat cind aveam nevoie!
Cu totii ne vom duce, unii mai devreme altii mai tirziu.Pentru fiecare dintre noi ceasul vietii se va opri cindva , . Doar Bunul dumnezeu stie cind vom pleca din viata asta dupa fapta si rasplata, in viata de apoi,Sa ne rugam si sa nu-i uitam pe cei dragi.
Rugaciunea lui Mihaita!
Doamne asculta-mi rugaciunea, potopita de suspine
Si strigarea gurii mele,sa ajunga pin la tine.
Fata ta sa n-o-ntorci Doamne, de la mine cind te chem,
Cind eu pling,suspin si gem.
Doamne sufletul cind mi l-oi da , sa-l primesti in seama ta!
Taticul meu din cer , vin inaintea ta cu o rugaminte mica:te rog sa-mi ajuti parintii si sa le dai sanatate si putere sa-l creasca pe fratiorul meu Ionut! AMIN!
Pentru Mihaita care a iubit viata , orice cuvint nu este atit de dulce cum a fost el .
Acum e un inger care,
se indreapta pe drumul drept catre Raiul care il asteapta cu portile deschise!
Dumnezeu sa te ierte!!
ana_miti spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
psichoMom spune:
Doamne, Georgeta... Nu am cuvinte...
Dumnezeu sa-l primeasca in randul ingerilor lui... Mi-e greu sa spun "sa-l ierte"... Ce sa-i ierte, biata faptura nevinovata???
denis spune:
Soni, nu am cuvinte. Am plans citind!
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i caute un loc printre ingerii lui!
Liana30 spune:
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"10
Nasica
alina023 spune:
Dumnezeu sa il odihneasca!
Cuvintele sunt atat de lipsite de valoare...
Condoleante sincere parintilor atat de greu incercati!
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
danielac spune:
chiar asa, ce sa ii ierte Dumnezeu, nevinoatia?
pentru copii puri si nevinovati nu exista asa ceva, Dumnezeu sa ii primeasca si sa ii aibe in paza!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
soni spune:
Puiul drag a plecat spre---casa ! Acu e in Austria! dar eu nu-mi revin . Am chemat asera un baiat si am dat de pomana , azi alte 2 persoane si am dat de pomana ! dar nu-mi revin . Mi-am impus sa ies sa cumpar tonner sa incep sa imprimez povestea incredibila dar adevarata! A TREBUIT SA FAC POZE! Acum ma uit la ele si -----vad un inger care doarme . !! Mihaita al nostru nu era asa ! Am rupt o floare imensa de magnolie si am pus un saculet care sa dea miros de trandafir inaine de al inchide !
Va scutesc de amanunte . vi le imaginati probabil! Au venit toti medici sa-l salute (lucru care nu se obisnuieste) si am plins impreuna !. dar -----DD mai avea nevoie de un ---tauras!
Chiar nu e nimeni din Constanta care sa ne reprezinte??? Macar cu presenta! Ghiulten unde esti?? Si mai erau doua dar am uitat. fetelor .fie-va mila de mine ca nu stiu daca pot veni ,si trageti o fuga voi . va rog, daca se poate! N-am cerut nimic pina acum .
Scuzati , poate am exagerat si nu era cazul . daca subiecul mai ramine continui sa va dau vesti pina la ----capat!
Va ureaza o sera buna si sanatate , soni!
Irinel spune:
Dumnezeu sa il odihneasca in pace
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria