Destinul, viata si drumul spre Pavia - 3
Raspunsuri - Pagina 13
danielac spune:
uff Soni din nou treceti prin momente din astea. ma rog sa fie altul finalul!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
roxanaz spune:
Soni suntem alaturi de voi. asteptam cu sufletul la gura vesti. iar tie putere multa si ai grija de tine!
Roxana
soni spune:
Scuzati daca n-am scris dar situatia e aceaasi. Nu se stie! Azi iar astept dupa 1.30 aici sa iasa tata jan sa vedem daca mai spune ceva!
Multumesc de sprijin.
Denis , ajuns plic .Multumim , Desface tata si eu confirm dupa!
Dorksev , multumim a juns si al doilea de care voprbeai. Multumim!Confirm dupa!
Sper sa fi bine ! va tin la curent!
soni spune:
DOAMNE AJUTA FETELOR! Acum am telefonat tata jan nu stiu daca plingea sau ridea de m-a si speriat! Acum il coboara la ---2!! O raza de speranta ! dar deocamdata doarme. Tata Jan nu intelege ce i se spune si pt prima oara i-au dat voie sa aduca pe cineva de incredere(pe mine) sa-i traduca.Cu multa greutate, ca mediatoarea e abia marti si medicul roman are cazuri urgente si n-are timp! Deci sa vad miine sau poimine cind spune doctorita sa merg . In sfirsit inteleg si eu ceva!
Abia asteptam sa se trezeasca ca problema fixa e ce s-a intimplat la creerul mic . Analizele de transplant sint bune, i-au scos drenajul de la inima si au lasat doar cel la plamin! Atita stiu acum . Mai bine decit nimic!
Va pup si ne auzim!
danina spune:
zic eu ca e o veste buna. Stau cu gandul bun mereu la Mihaita. Doamne ajuta!
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDIUTZA
Liana30 spune:
DD ne asculta rugile..ne rugam incontinuate..Doamne ajuta!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
soni spune:
Fetelor bucuria de a fi adus jos a durat putin. E drept doarme . M-am intilnit cu tata Jan in fata spital . Dat plicuri. Denis 100€ -multumim Dorksev comfirm pe privat. Acum 15 min am telefonat. Voiam sa -i spun , lui tata jan ca mi-a trecut durerea din piept si cind colo aud urlele . E mihaita care doarme dar la 5 secunde urla de parca il arzi cu ---tigara!! Zice ca e asa de 2 ore!!!! Of Doamne sper sa nu fie nimic la creer! Tata Jan ,resemnat , zice e viu , trebuie sa ne obisnuim si cu asta! sint lemn!Nu-mi ies urletele din cap! Nici nu mai stiu ce sa cred dar ,sincer , mi-e frica! A scapat (poate) din una si sa speram ca nu da in alta! Va anunt cum stiu mai mult!
Liana30 spune:
"Nimic nu-i imposibil!"
soni spune:
FETELOR SITUATIA E GRAVA ! Iar am vb cu tata Jan ! EL plingea eu plingeam! A venit dr. roman si azis sa-i lase la faca tot ce pot
Si ei stiu ca e grava! ficat dus, juma de plamin dus , din somn s-a trezit dar nu realizeza ninmic de cit urelete de durere , apa in burtica ! (sotul , medic la pensie ) se teme de o ciroza) Asta gindeste si mama si mi-a zis-o acu citeva zile . am zis ca viseaza!
tata jan m-a rugat sa tin telefonul la cap ca el ca parinte presimte raul . am zis la orice ora plec .I-mi pun tot linga mine. Blugi ,tenisi si o buluza! da ma intreb oare cine mai doarme??' a zis ca peste juma de ora ma cheama! daca stiu ceva va spun!
DOAMNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE UNDE ESTI?? AJUTA_L!!!
Liana30 spune:
Doamnee te rog fa o minune te rogggg
"Nimic nu-i imposibil!"