Rahova sau apropiere..... (23)
Raspunsuri - Pagina 21
violeta69 spune:
buna fetelor!!!
cristina sunteti doua fete frumoase
n-ai mai zis nimic de painea aia...ca asteptam reteta sa fac si yo...sau n-a iesit asa cum credeai?!
eu am facut odata din ce mai ramamsese compozitie de la blatul de pizza si de la gogosi,am [us in interior mac si a fost buna...doar ca se intareste coaja repede,ca deh,astia la paine baga ceva ca sa o tina frageda cat mai mult timp....sa fie frumpasa si pufoasa!
monica, am fost si noi la gratare si la bere....
ieri am plecat cu masina spre Alexandria,si ne-am oprit la Mihailesti,la lac...cu copilu' si cu prietenii nostrii si copilul lor....
astia mici au stat mai mult cu mainile prin apa si cu piciorusele prin noroi si s-au facut pana sa plecam ca purcelusii...dar a fost frumos si soare si am mai luat o "gura de aer"!!!
va doresc si eu sa aveti o saptamana frumoasa....si fetele cu slabitu'...BAFTA!!! ...vin si yo mai tarziu .....acu' ma simt bine asa....dar la vara cand o sa se vada,nu cred ca o sa-mi mai placa
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
la mine vad ca nimic nu ma ajuta sa dau nici 1 gram jose adevarat ca sunt inainte de CM si acum sunt ca un balonsa vedem dupa...
gaby, felicitari pentru kg-ul pierdut
dory,lasa ca ne apucam amandoua de slabit la vara
violeta,ma bucur ca v-ati distrat, e tare frumos acum la mihailesti...trecem si noi pe-acolo de fiecare data cand mergem la tzara.
va pup pe toate, sa aveti o saptamana minunata
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
aissa spune:
Violeta nu a fost grozava painea. Adica....poate ma asteptam eu la mai mult, de mancat am mancat-o dar cred ca raman la aia turceasca. Am si ars-o putin, nu am avut nici oala ca lumea si am facut-o in vas de sticla, am taiat-o calda.... Ma rog, nu stiu cum e painea de casa de obicei dar asta iese destul de mica din juma de kg de faina deci destul de ..... grea sa zic.
violeta69 spune:
deci,sa nu incerc reteta asta de paine?!
iese mai grea pt ca noi o facem mai "naturala"....la fabrica pun o gramada de amelioratori,consevanti,afanatori,etc!!!
paine de casa e altfel,dar daca asa ne-am obisnuit....mancam de la magazin....plus ca e si munca asta care pt. unii conteaza!
monica-elizabet spune:
exact asta a fost si parerea sotului meu despre painea facuta si de masina de paine si de cea framantata cu mana...ca este naturala chiar daca este putin mai "indesata" ca sa ma exprim asa...
cea de la magazin este super pufoasa, dar cred ca nu mai are legatura cu "painea"
monica
aissa spune:
Da, sunt convinsa. Mai reteta e super simpla, nu muncesti deloc-deloc. Va pun link-ul si o sa vedeti. Ideea e ca ma gandeam eu dpdv al banilor, jumade kil de faina, deci materia prima, e mai scumpa decat o paine. Deci din partea asta nu ma tenteaza. Apoi...aseara imi facusem o salata, la care imi place mult sa pap sosul cu...paine. Stiu, e super de dieta, dar asta e realitatea. Si aseara de exemplu miezul de la painea asta nu sugea zeama, nu stiu cum sa explic. Repet, e adevarat ca am dat focul putin mai tare decat cred eu ca trebuia (nu am temperaturi la cuptor), am facut in vas de sticla ceea ce nu cred ca e cea mai stralucita idee si am taiat-o calda, asa ca se poate sa fi fost putin cleioasa la interior din cauzele astea. Merita insa incercata ca pe bune deloc nu munciti.
Dovada: www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14201" target="_blank"> PAINE , pe una din paginile ultime e si painea mea. Nu mi se incarca acum pagina ca va ziceam exact pe ce pagina am pus eu poze.
violeta69 spune:
arata frumos painea...
tu poate n-ai avut rabdare sa o lasi atatea orea(14?!) si inca vreo doua ore dupa....
eu la capitolul rabdare stau cam prost ...ca doar suntem in secolul vitezei!
monica-elizabet spune:
ah, simt cum ma scurg pe-aici
cristina, dupa cum se vede in toate pozele, asa e reteta...e paine din aia taraneasca de casa...adica super gustoasa(asa paine se gaseste pe la socra-mea la fagarash)la toate magazinele de paine...are ea coaja un pic mai groasa dar e buna raaaauuu...nu se cumpara cu painea din bucuresti
monica
aissa spune:
Violeta a stat, nu 14, ci 11 (de la 7 seara pana pe la 7 jumate si inca 2 ore....). Insa cum zic cuptorul meu e fara trepte, am dat aproape de max si cu 5 minute inainte de termenul de coacere era aproape arsa. Crescuse suuuper, e buna, nu ma intelegeti gresit dar sunt eu invatat cu pufosenia. Cand o sa imi iau o oala ca lumea o refac. Acum citeam ca in sticla se arde mai repede. Si o sa dau focul ceva mai mic.
monica-elizabet spune:
eu abia am vizionat vreo 7-8 pagini cu imagini cu painea minunesi sunt complet lesinata...ce sa ziccel mai mult deocamdata imi place cum arata painea mayei(a doua) a afroditei, a stelei(parca are mai putine gaurele)si nu in ultimul rand a ta cristinamiezul tau e cel mai aratos
edit: ca am vazut toate cele 13 pagini
dar doar cu asta raman ca nu fac, uite-asa ma ambitionez sa slabesc si eu macar 1 kg
monica