Rahova sau apropiere..... (23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna seara la toate fetele!
Eu acum am reusit sa o culc pe Alexa , am intrat in graba ca deobicei sa vad ce mai spuneti, am vazut ca tot ati vorbit de painica, pe mine nu ma pasioneaza ca nu am cuptor , plus ca u imi place sa framant, si mai ales ca de vreo luna nu mai mananc paine alba .
Acum fug sa fac o ciulama cu ciuperci caci maine se opresc gazele pt. cateva ore.
Monica, ce mai fac copilasii tai??
Cristina ce ne mai spui de Ale???
Mirela, tu nu mai scrii nimic?

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna seara fetelor
nu am mai intrat pt ca am fost foarte ocupati,sambata am fost la mama
mea care sta pe linga stadionul national,duminica am fost cu piciul la zoo iar astazi am fost ocupata cu platile si cu mancarica
am facut o ciorbita de pui de tara si o mancarica de cartofi tot cu pui(ca aveam pofta)
acum cand am citit ca majoritatea v-ati apucat de cure de slabit dar in acelasi timp vorbiti de fel si fel de mancaruri va invidiez
pt. ca eu nu as putea,as muri de pofta,eu sunt o mare pofticioasa si gurmanda
dory deja mi-ai facut pofta cu ciulamaua,poate fac si eu zilele astea,nu mai pui si tu poze cu printesica alexa?
monica vrei sa o dai pe ruxi la gradi?
cgaby[/blue] reteta ta o sa o incerc si eu sigur ca e cea mai simpla si sigura,cred eu
acum va pup pe toate fetele ma duc sa mai deretic si eu sa fiu maine mai libera.
noapte buna

MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, licoarea magica pot spune ca a functionat. Ieri cantarul arata 55.5, azi 55 kg. Nu am cantar performant, dar cam asa arata. In schimb gustul e . Aseara juram ca nu mai fac niciodata.
Cristina, arata f. bine painea.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ai ma...tu vorbesti serios?
eu inca nu mi-am facut, dar daca zici ca se face doar o singura data pe saptamana si dai jos 700 gr, pai atunci chiar ca nu mertia sa tii alta cura...decat faci "potiunea" asta magicasi in rest mananci cat sa nu te ingrasi pana la urmatoarea portie de potiune
nah...ca acum nu am in casa crema de branza

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
N-am mai intrat demult pt. ca nu avem noutati. Deja e o luna de cand ne chinuie dintisorii dar de iesit nu ies. Si mi se rupe sufletul cand o aud pe fii-mea cum isi roade gingiile una de cealalta!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Serios Andreea? Hmmmmm, ma pui pe ganduri dar sunt curioasa cum arata cantarul maine. Sau peste o saptamana, inainte de a face iar "potiunea".
Lexi imi pare rau ca va chinuie dintii, tare aiurea e sa nu ai cum sa ii ajuti mare lucru. Pupam gingiile chinuite .

Mergi la inceput

buna fetelor,
gata azi m-au invadat rushii si sunt intr-o stare de-mi vine saruxi s-a trezit odata cu alex la 7 dimineatza si zicea ca vrea si ea sa mearga la gradinoroc ca am reusit sa o pacalesc, i-am zis o poveste si a adormit din nou pana pe la 9,15.
andre-ea, totusi eu zic ca ar trebui sa ne cantarim nu seara ci dimineatza in ziua in care urmeaza sa luam potiunea(seara cantarul oricum arata mai mult) si dimineatza mai putin si cu si fara potiune...la mine acum nu ar fi relevant, asa ca astept sa plece invadatorii si-mi fac si eu potiunea
cristina, da...e de incercat daca e asa de simplu
lexi, pup gingiutele sa iasa mai repede dintisorii
dory, ce mai faci, pe unde esti?
mire, ce maif ace voinicul?
violeta, cum mai e pe la gradi, s-au linistit apele?
vicky tu pe unde esti?
hai deti repede la apelgaby, vio, anculina, mia, cristinaT, andreap si daca am uitat pe cineva nu ma
vape toate

ps. dati idei... ce faceti maine de ziua indragostitilor?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna fetelor,
astazi sunt si eu ceva mai libera si am zis sa va mai stresez putin
de azi am inceput chestia aia cu un pahar de apa dimineata pe stomacul gol,pina la 8 pahare si inapoi sa vedem ce iese si va spun
alinuta graviduta nu ai mai intrat pe la noi sa ne mai spui ce-ai facut?
dory sper sa reusim sa ne intilnim odata ca de cand ne chinuimmai pune si tu poze cu alexa mai recente.
monica din pacate noi nu tinem ziua indragostitilor,noi avem in fiecare zi ziua indragostitilor
lexi incearca sa-i dai jucarii speciale pt dentitie sau covrigei sa aiba mereu ceva de ros
violeta mai spune-ne de la gradi ce mai fac puiutii?

fetelor apropo am mai pus niste poze mai recente cu puiul meu.sper sa mearga
va pup si intru mai tarziu sa vad ce mai faceti

MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79

Mergi la inceput

l-am vazut pe frumuhsel ce fascinat este de toate jucarioarele

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Mire si bineinteles toate fetele.

Eu mai intru, dar nitel mai rarut, ca am treaba la serviciu de nu mai stiu pe unde sa scot camasa. Si nici foarte bine nu ma simt. Cred ca de la statul pe scaun incepe si ma doare burtica. Si uite asa o tin pe no-spa toata ziua, mai ies nitel la o plimbare prin birouri, mai imi fac de lucru pe la bucatarie, numai sa nu stau numai pe scaun ca ma dor toate alea. Abia astept sa ajung sambata la dna.doctor sa ii povestesc. In rest....am grija sa creasca burtica ca vad ca pana acum nu prea am luat kilograme in plus. Doar vreo 2. Si zau ca nu stiu cum. Ca bag mancare in mine....de nici mie nu imi vine sa cred. Si zau ca nu stiu unde se duce.

Am vazut ca incercati sa aplicati potiunea magica pentru slabit. Eu citisem despre o chestie de genul asta la un moment dat pe un site dedicat slabitului, nu mai stiu exact reteta dar am impresia ca este vorba despre acelasi "produs". Ideea era urmatoarea: in cursul procesului de slabire, sunt unele perioade plafon, cand, in ciuda curei de slabire pe care o tine o persoana, corpul refuza sa mai dea jos kilograme. Ca sa se treaca de aceasta faza de plafon si ca sa ii bage corpului mintile in cap, cum s-ar zice, doritoarea de slabit aplica aceasta reteta. Nu stiu sa va spun cat de des se poate repeta sau mai stiu eu ce. V-as da numele site-ului ca sunt convinsa ca acolo gasiti mult mai multe amanunte decat am fost eu in stare sa va dau acum, da' nu stiu daca am voie. Am????

Pup copiluti draguti!!! Abia astept sa imi vad si eu

fetele

Alina

15+

Mergi la inceput