Rahova sau apropiere..... (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Du-te mai la un oftalmolog bun ca ai inceput sa vezi mic. Nu cred ca am slabit, numai ca astia de la Stefanel au avut mila de mine si au etichetat pantalonii cu masura 46, asa sa ma umflu in pene. Si asa sor-mea nu m-a lasat sa ii cumpar ca a zis ca-s dusa sa imi pun pantaloni roz, dar eu nebuna m-am dus a doua zi si i-am cumparat.
Cat despre Ale...eu ma oftic ca nu o prind razand fara duda, ca e omniprezenta.
Ma bucur ca ai vazut pozele. Si da, a fost super-super cald la soare, dar cand treceam pe la umbra era altfel, mi-a fost chiar teama sa nu exageram cu dezbracatul. Dar cu geaca pe ea era fleasca saraca si multi copii erau cu capul gol si in pulover, chiar mai mici ca ea.
Pup gasca, mergem la baie si apoi la nani. Noapte buna si o saptamana reusita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ba mie-mi plac pantalonii tare mult, am si eu toate culorile de pantaloni, verde pal, portocalii, rosii, maron, negru(toti din raiat)si diferite modele si mai ales marimide la 42-46
noapte buna si vouasi o saptamana minunata

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Monica, de ce vrei sa-mi tai elanul? Eu inca am de dat din kg de la nastere, n-au vrut sa plece pur si simplu. Si treaba cu dieta pana la urma e ca sa ne obisnuim sa mancam mai putin. Sper sa si reusesc. Am zis ca dupa ce slabesc cat imi trebuie o sa ma straduiesc sa am o zi pe saptamana in care sa mananc ffff. putin, sau numai fructe, ceva de genul asta, ca sa nu mai pun inapoi kg.

Cris, acum ma uit la poze. Ce-mi place de tunsulici. Pantalonii sunt chiar superbi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

andre-ea, pai cum sa ti-l tai...cand eu am zis ca cele acumulate la anstere s-au dusdar celelelalte....nu
dar tu...dupa mine nu ar mai trebui sa slabesti nici un gram

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

seara buna fetelor.
aissa - am vazut si eu pozele. sa-ti traiasca printesa, e tare frumoasa!
vad ca vorbiti de cure. eu de 4 zile am inceput cura cu apa. maine ma cantaresc sa vad daca s-a intamplat ceva....
va pupic pe toate.

Mergi la inceput

gaby, la ce gradi il duci pe stefi?

monica

Mergi la inceput

merge la o gradinita particula la piata chibrit. little one se cheama.

Mergi la inceput

moama mia, rezista la drum pana acolo?
inseamna ca e super, super gradinita...sau este in drumul tau sau al sotului spre serv?
eu mergeam sa predau la o gradinitza la chibrit si faceam cel putin 35-40 de min pana acolo...asta cand nu era traficul aglomerat si faceam peste o ora
aaa...sau stai ca acum mi-am dat seama ca poate are gradinitza trasnport...sunt

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata!
Ati prestat ceva scris ieri, bravoooo voua, numai eu nu mai reusesc sa prestez in timpul zilei.
Vad ca majoritatea va-ti apucat de cure de slabire,sa-mi fie rusine ca de cand ma amenint ca incep si eu si nu ma incumet, si ma gandeam ca poate dau si eu macar burtoiul asta jos pana in iunie la nunta , dar cred ca nu voi reusi.

Cristina, am vazut pozele, Ale e o scumpa , iar pantalonii tai sunt tare frumosi, si iti sta tare bine in ei.

cgaby, cum este cura aia cu apa???poate asta a ta este usoara si o pot tine si eu..., te-ai cantarit??, ai dat jos ceva??

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

monica - pana acum il ducea tati ca era in drum sper serviciu si facea cam 35 min pana acolo. de saptamana trecuta merge cu masina gradinitei.
dory - da!!!!! am slabit...m-am cantarit si am dat jos 1 kg in 5 zile!!!!
e simplu...in prima zi se bea un pahar de apa dimineata pe nemancate...la trezire...apoi a doua zi 2 pahare...si tot asa pana la 8 pahare..apoi se scade pana la un pahar. si eu mananc ce vreau...nu in cantitati mari, dar nu mor de foame!
pupici dulci si o saptamana buna va doresc.

Mergi la inceput