Rahova sau apropiere..... (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata!
Am intrat in graba sa va salut pe ziua de azi ca poate nu mai apuc.Monica, cu siguranta voi intra dar cred ca dimineara si seara cand doarme Alexa, altfel cred ca nu mai apuc.De mancare am facut ieri un pilaf cu piept de curca si vita(amestecat), azi fac merluciu pane si cred ca vom face un gratar afara.Pt Alexa am o ciorbita de dovlecel pe foc si acum fug sa ii fac si niste ardei si rosii umplute.Ii fac pt. 2 zile, ca sa nu mai stau zilnic la cratita .
Tu ce mai gatesti??
Va pup, sa aveti o zi minunata.

Ps.Andre_ea, da randamente cura ??, vreau sa ma apuc si eu dar sa vad daca a dat roade la tine ca sa nu ma amarasc si acresc degeaba

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna fetelor.
eu va mai citesc din cand in cand pe diagonala...dar nu prea ma incumet sa scriu.
noroc cu monica care ma impinge de la spate.
va pup pe toate si va doresc multa sanatate voua si copiilor vostri.
mai citesc sa ma pun la punct....si revin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata! Azi sunt o harnicuta: fac paine! E in cuptor, incerc prima data o reteta super simpla de pe culinar. Daca iese ma laud si la voi.
Noi azi mergem in Herastrau, la 10 jumate suntem pe acolo. Sper sa iasa si soarele ca ma oftic, joi si vineri a fost super vreme si acum...
Ce potiune secreta ziceti voi??? Monica da detalii?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

eu azi bucataresc: fac supa de pui cu galusti si mancare de limba(de porc) cu sos si piure de cartofi.
vin ai mei in vizita la pranz.
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, mie nu mi se pare ca da cine stie ce rezultate. Eu tin oricum si dieta Monti. Sapt. asta n-am slabit (am cantar vechi, nu arata sute de grame), in schimb se vad cate 1cm-2 pe ici pe colo. Ca e de la Monti, ca e de la ceai, habar nu am.
In schimb in seara asta incerc altceva:
- 3 linguri de crema de branza de vaci cu maxim 2% grasime
- 1 albus de ou
- suc de lamaie (dupa gust.. dar sa fie totusi multicel)
- indulcitor

Albusul se bate spuma apoi se adauga branza si sucul de la lamaie + indulcitor. Amestecul se mananca seara, inainte de culcare, dupa care nu se mai mananca / bea nimic. E recomandat a se face 1 data pe saptamana (nu mai des). Rezultatul: 700 grame jos "instant" pana dimineata.. Am citit pe un alt forum (idieta).. fetele de acolo spuneau ca functioneaza.

Tipa care mi l-a scris mie zicea ca la ea nu prea a functionat, dar eu zic sa incerc.

Cristina, e vorba de un ceai. O jumatate de lamaie, un plic de ceai de musetel si 200 ml apa oparita. Se acopera cu un capac si se lasa de seara pana dimineata si atunci se bea. Dimineata se face aceeasi treaba pentru seara. Cica intr-o luna slabesti 5-6 kg. Nu sunt f. increzatoare, dar incerc.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

moama ce de lume pe-aici...si ce vrednicute sunteti
eu azi am facut o ciorbitza de legume in care am pus niste costitza afumata
am aspirat si acum gata...program de voie
eu cred ca pana la urma "curele" astea-s frectii la picior de lemn... pana nu o lasi mai moale cu mancatul...nici o sansa sa slabesti(cel putin la mine ma refer)si sa ma apuc macar de 10 min de sport
of...dar cand o sa se intample asta...nu stiu ca tare bine imi prindea sa cred in minuni, ca mananci normal si bei o potiune secreta si slabesti
stai ca vine maine lexi la apel si ne zice cate kg a mai slabit...si eu kg-mele pe care le-am acumulat in sarcini le-am dat pe toate jos...dar vad ca astea care-s acumulate prin"nesimtire" nu vor sa mai plece cu una cu doua
gaby, ma bucur ca ai mai intrat si pe-aici
cristinadistractie placuta astazi
andre-eanu ma costa nimik sa incerc si astapoate, poate
dorynumai bunatati faci de papa...peste am sa fac si eu maine, am gasit o reteta care le place tare mult astora mici.
se poate face cu orice fel de peste filetat...il condimentezi cu putinsa sare(piper doar pentru adulti) oregano, cimbru, 2-3 linguri de unt+o lingura de ulei de masline, 2-3 catei de usturoi pisati, plus zeama de la o lamaie(se face acest sos) si se pune peste bucatile de peste si se intorc din cand in cand pe cate o parte...dupa ce au stat cam vreo ora in sosuletzul asta se scurg bine si se pun pe gratar(eu l-am facut pe gratarul de teflon in casa) a iesit de-o gustoshenie iesita din comunmanca ruxi si zicea incontinuu "bun pete...bun..."
si tot maine fac si o musaca din piept de pui...
la desert inca ma mai gandesc ce execut
pupici tuturor si sa aveti o Duminica placuta in continuare

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Am venit pe la 2 acasa, Ale era super obosita dar a fost frumos, fff cald de am lasat-o chiar cu capul gol la un moment dat. Acum incarc poze sa le vedeti. Chiar o zi de primavara.
Andre_Ea o sa notez desi...asta cu 700 g instant nu o cred neam. Aia cu musetelul...hmm e naspa cand mergi la munca, astea trebuie tinute cand esti in casa ca de regula te leaga de toaleta. Musetelul e laxativ din cate stiu.
De aici incep pozele de azi.

Mergi la inceput

cristina o avea efect laxativ la astia mici, dar la gabaritul meu...in nici un caz
aaa...si nu merg iarasi pozele, cred ca nu le-ai facut publice
ma bucur ca v-ati distrat

monica

Mergi la inceput

Ba-s publice fir-ar sa fie ca-s in acelasi album. Ooof! Ia sa mai incerc iar.

Merge?

Mergi la inceput

meeeeeerrrrg!!!!
v-am vazut pe toti 3, tati si mami nu-si mai incap in piele de fericire si bucurie ca au o printesa asa de frumoasa si ce zambareatza e in pozele alea din casa nu-i mai sta nici suzeta in gura decat rade(bai pe ruxi nu o prind nici macar zambind in pozee super serioasa)
mama si ce cald a fost de ai tinut-o fara nimik pe capshor...super!
bey si mami de sexy e...cu pantalonasii ei...cristina sa sti ca ai slabit, si mie nu-mi zici secretul, nu?

monica

Mergi la inceput