Viata in Germania (41)
Raspunsuri - Pagina 23
mamica dulce spune:
Ancuzzza,am citit si o sa caut subiectul si la In unul sau in 2...
dar la prima impresie pot sa spun ca pana mama fetitei,cea care a postat,nu pune copilul mai presus de relatia cu sotzul...atunci nu sunt prea multe care se pot face.Cand o sa ajunga la concluzia ca nu e obligata sa stea cu un tata/sot abuziv,ca nu are sens sa ruineze copilaria fetitei in speranta ca sotzul o sa-si schimbe atitudinea,atunci o sa primeasca ajutor.EU nu inteleg cum mai poate spune ca isi iubeste sotzul,ca e om bun-minunat chiar,,inteligent,ca se iubesc si ca se inteleg perfect in afara de subiectul copil.Eu cred ca nu a ajuns inca cutitul la os,chiar daca chiar ea spune ca fetitei nu-i place viata pe pamantul asta...si ca o bate des si violent.In cocnluzie...poate face multe sa-l indeparteze pe sot si sa-si protejeze fetita-sunt doctori,politie si poate strange si dovezi,poze,inregistrari etc,in germania se iau masuri drastice,se protejeaza copiii.
Insa pana nu realizeaza singura ca nu e normal ceea ce se intampla si spune
quote:
eu ma simt un pic indirect angajata intr-o relatie dificila.
Am un sot minunat, ne intelegem, vorbim despre toate lucrurile, visam impreuna..numai ca este un tata ingrozitor
Imi pare tare,tare rau de fetita asta,..si de modul naiv in care mama spune oare asa sunt toti tatii?Ca sotul ei asa spune.Pai pana acum a stat in padure femeia asta?Daca si tatal ei o fi fost asa,ar fi o explicatie,dar totusi a mai fost la oameni acasa,a avut prieteni,a citit carti,pana si pe forumul asta unde se discuta prepondedernt probleme sunt destule exemple cu oameni buni,cu tati normali.
M-am aprins prea tare,poate intra krysta si la viata in germania daca vrea sa caute ajutor si nu stie unde.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
tumpi spune:
quote:
Originally posted by Alina
Fetelor,
Gata carnavalul?
Noi am fost azi prin centru,nebunie mare .In Stachus,a fost concert cu www.youtube.com/watch?v=VndQ_UN7ras&mode=related&search=" target="_blank">Right Said Fred.Mie mi-a placut foarte mult ,le stiam melodiile dar nu stiam exact cine sunt.
Am mincat gogosi,am dansat si am primit bomboane .
Alina
Alina azi au fost?eu am crezut ca au fost deja.Uf cand o sa auda al meu ca defpat azi erau si nu duminica cand am fost noi plecati din oras tare o sa se mai oftice.Noi nu am ajuns din pacate din lipsa de program incarcat.
Am citit si eu de krysta si stau sa ma gandesc cum se pot numii unii oameni?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mamica dulce spune:
alina,vad ca am postat amanadoua in acelasi timp:)
Fetelor,tata vrea sa vina saptamana viitoare la mine si mie mi-ar placea sa-i fac o surpriza,sa vina cu avionul,ca de ani de zile s-o fi saturat de autocar.Noi stam langa Köln si am inteles ca Whizzair zboara Baneasa-Köln.Insa el e asa comod si se teme de batai de cap.E posibil sa-i cumpar eu bilet la whizzair de aici?Si sa-l ridice la aeroport la Baneasa?E sigur?
In alta ordine de idei l-am rugat sa-mi aduca dracia aia de aparat cu care pot prinde romanii..aia o poate trece prin aeroport sau nu?Ca pentru receiverul ala dau comfortul lui
Si acum in legatura cu receiverul,tata vrea sa-l cumpare saptamana asta.Care dintre voi il are?Ce scrie exact pe el?
Anca
mamica dulce spune:
papadiculemi-a soptit o pasarica ca tu ai avea aparatul asta de prins romanii,ceva cu o cartela si un abonament facut in romaniaDaca esti draguta si ai timp ,lamureste-ma si pe mine te rog.(ca sa-l pot lamuri pe tata)Aici sau pe privat sau la un tel.
Anca
Alina spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
alina,vad ca am postat amanadoua in acelasi timp:)
Fetelor,tata vrea sa vina saptamana viitoare la mine si mie mi-ar placea sa-i fac o surpriza,sa vina cu avionul,ca de ani de zile s-o fi saturat de autocar.Noi stam langa Köln si am inteles ca Whizzair zboara Baneasa-Köln.Insa el e asa comod si se teme de batai de cap.E posibil sa-i cumpar eu bilet la whizzair de aici?Si sa-l ridice la aeroport la Baneasa?E sigur?
In alta ordine de idei l-am rugat sa-mi aduca dracia aia de aparat cu care pot prinde romanii..aia o poate trece prin aeroport sau nu?Ca pentru receiverul ala dau comfortul lui
Si acum in legatura cu receiverul,tata vrea sa-l cumpare saptamana asta.Care dintre voi il are?Ce scrie exact pe el?
Anca
Ancuta,
Noi avem receiverul de aproape 2 ani.Pe el scrie DIGI(Digital TV),e de la sediul RDS cumparat,a costat vreo 80 de euro,citeste,te rog,www.digitv.ro/Ce_este/Ce_este.phtml" target="_blank">aici.Pe linga el,primeste si cartela care vine in aparat si trebuie sa-ti faca abonament pe citeva luni,vezi ca arata tipurile posibile.
Noi l-am adus cu masina dar cred ca la fel de bine poate fi trecut prin aeroport,de ce nu?!
Alina
mamica dulce spune:
Alina,merci de link...m-am uitat pe el dar nu stiu ce sa alegTu de care pachet ai?De care aparat? Hyundai sau Humax? Ce inseamna Cinemax?e tot un fel de HBO? Din cate m-am uitat acum,daca cumpar echipamentul Pachetul extra complet e mult mai ieftin.Oare il pot combina cu pachetul MaxPax (adica HBO si Cinemax)
Si,mai important,unde poate face contractul?Unde se plateste si cablul normal?Iertati-ma daca intrebarile sunt ridicole :) dar chiar nu am nici o idee,nici n-am mai fost in romania de 3 ani.
edit-Am vazut in link-ul dat de Alina punctele de vanzare si nu e nici unul in orasul meuAcu' trebuie sa-l conving pe tata sa se deplaseze la Bacau sau Piatra-Neamt
Anca
Alina spune:
Ancuta,
Eu am impresia ca al meu e Hyundai,pe el nu scrie dar sotul meu zice ca scrie pe cutia lui care e in boxa acum.
Abonament se face tot la ei,cind il cumperi.Poti sa faci pe un an,nu mai ai batai de cap apoi.
Edit:eu am pachetul de baza de 51 de programe (m-am uitat in contract!)si imi ajung pina peste cap.Ne uitam putin la televizor,cam o ora-doua seara pt ca in rest suntem plecati.Da,Cinemax e tot un fel de HBO,eu nu-l am.HBO-ul l-am avut un an,ca oferta la abonament dar ma uitam rar la filme tot din lipsa timpului .
Daca nu ai in orasul tau filiala,tre'sa se deplaseze tatal tau,sigur rezolva si nu dureaza mult.
Alina
mamica dulce spune:
M-am uitat si m-am lamurit relativ cum sta treaba.O sa-i spun sa faca abonament pe un an si sa ia si echipamentul in custodie,sa vad daca merge bine´mai intai.Banuiesc ca pot sa-l cumpar si mai tarziu,dupa primul an de exemplu.Eu cant de vreo 3 ani ca vreau si tv romanesc,desi nici la asta nemtesc nu ma uit decat din an in Pasti,dar deh,pana nu-l am,pe ala super extra complet nu ma linistesc
Anca
Lauraa spune:
Alina,ai si antena parabolica pentru DIGItv? Banuiesc ca da...dar vreau sa imi confirmi!
Laura cu
LARA si
Surpriza
mamica dulce spune:
laura,eu cred ca merge cu orice lighean cat de cat performant atarnat la geam.Am citit pe site la digi ca marimea poate varia intre 0,6 si 0,9,functie de locatie. Nu cred ca cei care si-au adus receiverul din ro au carat si parabolica...
Anca