Viata in Germania (41)
Raspunsuri - Pagina 24
Alina spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Alina,ai si antena parabolica pentru DIGItv? Banuiesc ca da...dar vreau sa imi confirmi!
Laura cu
LARA si
Surpriza
Da,am o antena de 80 cm.Se putea si cu una de vreo 65cm dar la vreme rea(ploaie,vint,etc)se poate sa nu fie semnal asa ca am ales un lighean mai mare .
Alina
Alina spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
laura,eu cred ca merge cu orice lighean cat de cat performant atarnat la geam.Am citit pe site la digi ca marimea poate varia intre 0,6 si 0,9,functie de locatie. Nu cred ca cei care si-au adus receiverul din ro au carat si parabolica...
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
Am luat-o de-aici,am ales una Nokia cu LNB cu tot,am platit vreo 60 euro.Cu cablu,suport pt antena si cablu tesit care trece pe sub fereastra am ajuns la 80 euro.
Alina
mihaela_specht spune:
quote:
alina,vad ca am postat amanadoua in acelasi timp:)
Fetelor,tata vrea sa vina saptamana viitoare la mine si mie mi-ar placea sa-i fac o surpriza,sa vina cu avionul,ca de ani de zile s-o fi saturat de autocar.Noi stam langa Köln si am inteles ca Whizzair zboara Baneasa-Köln.Insa el e asa comod si se teme de batai de cap.E posibil sa-i cumpar eu bilet la whizzair de aici?Si sa-l ridice la aeroport la Baneasa?E sigur?
In alta ordine de idei l-am rugat sa-mi aduca dracia aia de aparat cu care pot prinde romanii..aia o poate trece prin aeroport sau nu?Ca pentru receiverul ala dau comfortul lui
Si acum in legatura cu receiverul,tata vrea sa-l cumpare saptamana asta.Care dintre voi il are?Ce scrie exact pe el?
Anca
mamica dulce www.germanwings.com/index.de.shtml" target="_blank">aici
poate iti ajuta ,sunt zboruri ieftine Bucuresti-köln
pupici la toate
gabi66 spune:
quote:
laura,eu cred ca merge cu orice lighean cat de cat performant atarnat la geam.Am citit pe site la digi ca marimea poate varia intre 0,6 si 0,9,functie de locatie. Nu cred ca cei care si-au adus receiverul din ro au carat si parabolica...
Anca
Ei...nu-i chiar asa de usor...atarnat la geam!Depinde ce pozitie are casa ta.Trebuie sa prinzi satelitul INTELSAT 1°W care e total opus satelitilor pe care se prin nemtii.Oricum Hausmeister-ul mi-a spus ca parabolica strica fatada casei, dar pentru ca e legal nu a avut ce sa-mi faca...doar ca dupa ceva timp ne-am trezir cu cablul taiat.
papadie spune:
buna dimineata la prinz. eu as mai baga o cafea:)
afara-i cald si soare. vine primavara?
cred ca o sa dau un strigat pe generale pt ca am vazut duium de fete germane care probabil ca nu stiu de topikul asta.
aaaaaaa as vrea sa cumpar niste snururi rosii si albe sa fac martisoare pt mine si fete o sa va arat capodoperele:)
papadie spune:
despre antene puteti lua orice lighean oricat de vechi. important e sa aibe 'motzul' ala de la mijlok nou si receiver (evident din RO). pt. instalare intrebati aci ca va zice soatza mea ce si cum tre sa procedati dar evident tre sa aveti iesire catre satelit.
Gabi poi si picatura romneasca n-a functionat? Lipit cablul de zeci de ori
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
ardeiash spune:
b una ziua fetele!
o intebare varog" as vrea sa stiu cu ce pot ajunge si eu .. mai ieftin de la dortmund in brusssel, belgia. ma refer la avion.. la ce companie as putea apela.. de fapt sora mea vine in iulie ,,,, cu wizzair si astia nu au cursa pana-n belgia. insa nu gasesc cu ce s-o aduca de-acolo/// merci cui isi face timp sa-mi raspunda si mie
pupici!
s-auzim numai de bine! si
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by papadie
buna dimineata la prinz. eu as mai baga o cafea:)
afara-i cald si soare. vine primavara?
cred ca o sa dau un strigat pe generale pt ca am vazut duium de fete germane care probabil ca nu stiu de topikul asta.
aaaaaaa as vrea sa cumpar niste snururi rosii si albe sa fac martisoare pt mine si fete o sa va arat capodoperele:)
salutare,
eu am mai scris la topicul asta, dar nah...
ideea cu martisoarele nu e rea. ma bate gandul sa fac si eu.
MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``
Carmi spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
b una ziua fetele!
o intebare varog" as vrea sa stiu cu ce pot ajunge si eu .. mai ieftin de la dortmund in brusssel, belgia. ma refer la avion.. la ce companie as putea apela.. de fapt sora mea vine in iulie ,,,, cu wizzair si astia nu au cursa pana-n belgia. insa nu gasesc cu ce s-o aduca de-acolo/// merci cui isi face timp sa-mi raspunda si mie
pupici!
s-auzim numai de bine! si
Nu ai variante foarte bune, cauta cu www.opodo.de si o sa te sperii de preturi, de ce nu o aduci cu masina? Faci exact 3 ore, atata fac eu pana la sora mea (Waterloo) si stau langa Dortmund. Cata ar astepta legatura intre avioane, pus zborul....timp si bani pierduti.
Sau adu-o cu Blue Air, care face escala la Köln (fara coborare din avion) si merge pana la Charleroi, la voi.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump