Viata in Germania (41)
Raspunsuri - Pagina 25
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by Carmiquote:
Originally posted by ardeiash
b una ziua fetele!
o intebare varog" as vrea sa stiu cu ce pot ajunge si eu .. mai ieftin de la dortmund in brusssel, belgia. ma refer la avion.. la ce companie as putea apela.. de fapt sora mea vine in iulie ,,,, cu wizzair si astia nu au cursa pana-n belgia. insa nu gasesc cu ce s-o aduca de-acolo/// merci cui isi face timp sa-mi raspunda si mie
pupici!
s-auzim numai de bine! si
Nu ai variante foarte bune, cauta cu www.opodo.de si o sa te sperii de preturi, de ce nu o aduci cu masina? Faci exact 3 ore, atata fac eu pana la sora mea (Waterloo) si stau langa Dortmund. Cata ar astepta legatura intre avioane, pus zborul....timp si bani pierduti.
Sau adu-o cu Blue Air, care face escala la Köln (fara coborare din avion) si merge pana la Charleroi, la voi.
eu am mers cu blueair si nu avea escala! era drect .. ah .. pardon.. mi-am adus aminte era maastricht germania... ,a rog//
ideea e ca wizzair e mai ieftin.. d-aia si eum-am gandit la masina.. insa e destul de obositor chiar si 3 ore.. am sa caut pe siteul dat de tine.. multumesc... mai are cineva si alte idei? multam
s-auzim numai de bine! si
laura - andreea spune:
Buna fetelor,
Intru si eu cu o mare rugaminte! catelusa mea din romania este bolnava si are nevoie de un medicament care se gaseste f greu in tara sau chiar deloc. Stiti cumva in Koln o farmacie veterinara si/sau un cabinet sau clinica?
Va multumesc anticipat!
O zi frumoasa va doresc!
Laura
papadie spune:
quote:
Originally posted by laura - andreea
Buna fetelor,
Intru si eu cu o mare rugaminte! catelusa mea din romania este bolnava si are nevoie de un medicament care se gaseste f greu in tara sau chiar deloc. Stiti cumva in Koln o farmacie veterinara si/sau un cabinet sau clinica?
Va multumesc anticipat!
O zi frumoasa va doresc!
Laura
Europe is the best!
Cauta www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=yPC&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=koeln tierarzt&spell=1" target="_blank">aici un cabinet langa tine si da un telefon sa vezi daca au medicamentul cu pricina.
Ce-are catelusa?
laura - andreea spune:
Multumesc mult de raspuns!
Catelusa mea are un parazit in sange pe care l-a luat de la o capusa. Este foarte periculos pt ca diagnosticul se pune foarte greu, pentru ca simptomele sunt ciudate si te induc in eroare.
Am reusit sa gasesc la un cabinet din bucuresti insa eu as vrea sa cumpar si sa donez la cabinetul veterinar unde este ea acum pentru ca se gaseste foarte greu sau deloc. Se pare ca va fi o epidemie de capuse in romania si parazitul asta este foarte pacatos, ii afecteaza tot organismul animalului.
Multumesc din suflet pentru link, daca mai am ceva intrebari voi apela tot la voi! Acum ma rog la Dumnezeu ca scumpa mea catelusa sa reziste si sa treaca peste asta!
P.S. Am venit din romania saptamana asta si nu mai fusesem de vreo sase luni. Va spun sincer ca nu am venit cu un gust prea placut insa afirm cu tarie ca totusi sunt foarte multi oameni de bine si cu suflet bun!
Sa auzim numai de bine!
Laura
papadie spune:
quote:
Originally posted by laura - andreea
Multumesc mult de raspuns!
Catelusa mea are un parazit in sange pe care l-a luat de la o capusa. Este foarte periculos pt ca diagnosticul se pune foarte greu, pentru ca simptomele sunt ciudate si te induc in eroare.
Am reusit sa gasesc la un cabinet din bucuresti insa eu as vrea sa cumpar si sa donez la cabinetul veterinar unde este ea acum pentru ca se gaseste foarte greu sau deloc. Se pare ca va fi o epidemie de capuse in romania si parazitul asta este foarte pacatos, ii afecteaza tot organismul animalului.
Multumesc din suflet pentru link, daca mai am ceva intrebari voi apela tot la voi! Acum ma rog la Dumnezeu ca scumpa mea catelusa sa reziste si sa treaca peste asta!
P.S. Am venit din romania saptamana asta si nu mai fusesem de vreo sase luni. Va spun sincer ca nu am venit cu un gust prea placut insa afirm cu tarie ca totusi sunt foarte multi oameni de bine si cu suflet bun!
Sa auzim numai de bine!
Laura
Europe is the best!
Borelioza?
De unde stii ca va fi o explozie de capuse in. RO?
Stii cumva daca e genul ala de capusa care imbolnaveste si omul?!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
zuzunaki spune:
Fetele,
va rog ,lamuriti-ma si pe mine ca am de f mult timp o dilema cu smantana
Eu ,din multe testari m-am oprit la sauer rahm(bio),dar parca nu are un gust extraordinar.Adica nu gustul ala bun ca la Romanica.Care e cea mai buna pana la urma? Sahne cred ca e aia pt frisca,nu?Si atunci sauere sahne ce e?tot pt frisca?si daca nu cer prea mult,schmand ce este?
Sar´mana mult!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
laura - andreea spune:
Papadie, aia este!
Din cate am citit eu, da, poate fi transmisa si la om!
In legatura cu epidemia, asa mi-au spus doctorii catelusei mele! Gandeste-te ca este iarna si Tasa(catelusa mea) este al doilea caz in saptamana asta!
Mi-au zis ca platesc oricat sa le fac rost de medicamentul asta! Este o boala foarte grava, animalutul nu mai mananca si daca nu este tanar(cum este Tasica mea), este foarte greu sa reziste. Ce este grav, parazitul asta afecteaza toate organele, cainele nu mai mananca, se anemiaza si moare! Dar sa fim optimisti!
Te tin la curent cu evolutia ei si daca reusesc sa gasesc medicamentul ala aici. By the way, este vorba de BERENIL, asa se numeste medicamentul!
Toate bune,
Laura
papadie spune:
Mare atentie la capusele astea. Pt om exista vaccin. Noi stam in buza Padurii Negre si suntem zona cu multe animale d-astea:(
Zuze cumpara Creme fresh e buna si are gust ca acasa.
Daca vreti lapte batut se numeste Sauermilch.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
mikiriki spune:
Laura, succes sa gasesti medicamentul. incep sa-mi fac griji pt ca si eu am 2 catelushe la parinti in Ro.
oare apare si aici? ca am un mister balu aici
MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``