Ingineri fosti, viitori....(9)
Raspunsuri - Pagina 8

Otiliav spune:
Nici eu nu mai am timp deloc, si cred ca asa va fi tot anul, de abia astept vacanta. Ma intreba cineva de cinste, nu mai la baut nu imi sta mintea, am facut in we o criza de fiere de am vomitat toata noaptea, plus ca pe la 5 dimineata duminica m-am dus cu ana la pipi si am vazut ca-i apar bubite, cred ca a avut o alergie la capsuni, intre timp au disparut din fericire.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

aurora56 spune:
La mine accesul la calculator este cam limitat .LA servici avem doar unul legat la internet si acela pe biroul sefei si intru pe el cand nu e ea .Abia astept sa se concretizeze proiectul de extindere a spatiului ca sa avem un birou -bibleoteca .ACASA sunt restrictionata mai ales datorita celorlalti membri care doresc si ei sa intre pe calculator ,insa incerc sa mai scriu din cand in cand cate ceva.Acum sunt si unpic mai libera la servici in sensul ca am terminat grosul treburilor si mi-am permis un relaj (si binenteles sefa nu-i ) .In rest abia astept sa vad daca sotul meu imi rezerva vreo surpriza.
poze1
poza2

iepumic spune:
Oti, ce faci, imi calci pe urme? suntem cam departe sa luam una de la alta crizele de bila. Ai grija, tine regim cateva zile. Bine ca Ana n-a facut alergie.
Valentine's Day a trecut fara surprize...placute. Nu ca ar fi o sarbatoare importanta dar...e ceva acolo, un pic de marketing, un pic de dragoste...si uneori o floare spune totul.
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

Otiliav spune:
pentru inginerele ocupate si stresate!
Anca, m-am lasat de cafea si ceai negru si prajelile le evit. Cred ca de la ceai negru a inceput, intr- seara la servici l-am aruncat ca mi s-a parut rau la gust.
Aurora, stiu cum este si eu ma bat cu sotul pe calculator la bucuresti, dar aici am laptopul meu , cel mai bine fiecare cu al lui, plus ca pentru net, muzica si Office nu trebuie ceva performant. Spune-i sotului ca vrei sa muncesti si acasa si ai nevoie de calculatorul totu.

iepumic spune:
aurora, ia exemplu de la o inginera computero-holica (adica MOI: cand m-am mutat impreuna cu sotul meu, mi-am luat si computerul personal cu mine..numai ca in cateva luni de la eveniment, eu nu mai apucam sa ma ating de el...azi asa, maine-asa.....pana cand dependenta din mine si-a spus cuvantul si am facut urat....si pana nu ne-am mai luat inca un calculator....n-am avut pace. Acum....eu frunzaresc forumul si sotul haladuie pe unde vrea el pe net....nu frustrari, nu certuri. Zau ca merita (asta este o lectie invatata de la tata, care toata viata a zis in gluma ca reusita unei casnicii consta in a avea doua televizoare....eu am extins....la doua computere, doua bai, 2 perne in plus in pat etc.)
oti, eu mi-am revenit dupa criza de saptamana trecuta, dar evit ce ar putea sa imi faca rau. Cafeaua poate fi si ea de vina, dar cred ca este unul dintre cei mai inofensivi factori....mai degraba as da vina pe alimentatie si oboseala.....eu sunt sigura ca in cazul meu oboseala a fost vinovata.
Am si o veste buna, prietena mea din copilarie- mirandolina de la "Mamici de ianuarie-februarie" si de martie-aprilie - a nascut azi la ora 15.15 o fetita de 2.800 g, scor Apgar 9, prin cezariana de urgenta. Amandoua sunt bine.
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

Otiliav spune:
Anca, am vazut ca ai scris mesaj la Odisee. Multa sanatate prietenei tale si fetitei. Imi place mult numele ales, eu tot la o fetita ma gandesc .
Nu stiu cat voi rezista fara cafea, iar pe aici numai ceai negru gasesc si este chiar mai rau la gust, cafeaua are o aroma .

iepumic spune:
Lasa, Otilia, ca o sa ai voie si cafea curand. Eu una...fara...n-as fi buna de nimic...mai putina, asa, dar...sa fie.
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA

Otiliav spune:
Pai deja am baut de dimineata cafea, mama mi-a facut din obisnuinta si macar sa bem si noi sambata o cafea impreuna. Deci iar cafea, acum sa renunt la ceai .
Am condus si eu masinuta azi, vreo 30 de metri si am parcat-o in garajul de la servici ca statea saracuta in ploaie. Sa va spun in cate directii imi tremurau picioarele .

aurora56 spune:
Buna fetele,hai la cafeluta ca se raceste!
Pentru mine cafeaua este ca un drog .Eu ii spun drogul de dimineata .Rar nu beau cafea ,de obicei in primele zile de menstruatie (am ramas cu ideea ca daca beau cafea atunci , volumul de sange pierdut e mai mare si ma simt mai slabita - poate e doar o idee preconceputa )Si atunci cand am fost gravida am mai baut desi toata lumea spune ca o sa-i faca rau copilului ,dar tot nu puteam sa ma abtin mai ales cand toti isi sorbeau cafelele dimineata in birou si mirosul acela specific ma innebunea .Pot sa spun ca sunt dependenta de cafea si nici nu vreau sa renunt la acest viciu .Am incercat sa beau ceai negru dar nu se compara ,in schimb beau ceai verde fara zahar (ma ajuta si la slabit) acesta imi place .
poze1
poza2

iepumic spune:
[b]Otilia[/]b, las' ca trece faza cu tremuratul picioarelor. Eu iti recomand sa conduci cat poti de mult pe acolo, cat nu e sotul langa tine sa te zapaceasca de cap. Si eu trebuie sa ma perfectonez la capitolul condus, mai ales ca sunt sofer de ora 2 noaptea, cand bea sotul....iar ziua, in aglomeratie, nu prea am condus..si atunci cand am condus era el in dreapta......are un spirit foarte critic....ceea ce ar putea fi constructiv....insa de la un punct in colo devine din contra, descurajant.
Eu n-am cafeluta....si tin sa va spun ca acum m-am trezit ( este ora 16.00). Sper sa mai reusesc sa dorm la noapte...ca altfel maine la servici......jale.
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA