Ingineri fosti, viitori....(9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Deci pana nu uit: multa sanatate tuturor! Sa scapati de muci, virusi, crize de bila, sefi scarbosi si tot ce va mai supara!!!!
Noi tot la gradi, ca doar este o grupa mixta pt copii de proletari

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Am renuntat la cura cu orez ca am dat in constipatie si am trecut pe vechiul stil de viata cu restrictie la paine .SI AM PUS LA LOC 1 KG ca sa nu spun 1kg si 1/2.
SEARA de atuci nu a fost asa fierbinte dar am recuperat noi mai apoi.
Am facut 3 sedinte de fitnes si nu se vede nimic, sper ca dupa inca 3 sa se vada ceva, asa ca perseverez.

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Marfa rau ca te duci la fitness! Ce as mai vrea si eu sa transpir cu folos! Tine-o tot asa.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by katik
aime, tot la densitati si viscozitati? mai ia o pauza!!!!!

ntzzzz, am trecut la raportari si referate, bashca ca asteptam un audit si plus lucrarile de laborator nelipsite

Alina (raresionut) da-mi o adresa de mail sa-ti trimit niste chestii despre cursurile de auditori..chiar azi am primit unul despre auditori de mediu.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna seara pe fuga! A venit fetelor primavara si parca am alt chef de viata, nu mai vreau sa intru-n casa!
Aseara mi-am facut de cap cu doua colege de servici: Targul de Valentine's Day + o barfa mica la un ceai despre seful si alte probleme esentiale.
Si se vede treaba ca m-a apucat "astenia" de primavara, ca iar sunt in pasa in care as schimba toata garderoba drept pentru care mi-am achizitionat o camasa rosie pericol cu margelele si cerceii negri de rigoare + una pereche pantofi negri + 2 tricouri. Sotul inca nu stie da' sper sa indulcesc impactul cand o afla ca am incasat una bucata prima (micuta, ce-i drept, dar am primit, nu am dat).
Am reusit azi sa prestez si un set de analize ca sa ma aleg cu o teapa de la "draga' dna dr. de familie si, evident, ditamai vanataia la mana. Asteptam rezultatele.
Pup copilasii bolnaviori sa se faca bine si pe mamicile inginer-eroine.

Weekend placut!

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, bine ca ai chef de garderoba noua, asa si este frumos sa ai grija de tine. La noi nu se dau prime, eventual se platesc orele suplimentare. Pentru ce ti-ai facut analizele?
Ioana, poti sa iti iei o bicicleta acasa, daca vrei sa transpiri. Eu de cate ori aveam energie incepeam si spalam pe jos, mersul piticului tare greu este , daca ma mai apucam si de geamuri era clar mai mult decat o sedinta de fitnes, plus ca dupa atata munca cerseam si un bonus de la sot.

Ana a fost putin bolnavioara, iar eu mi-am luat ieri masina , incet incet sper sa invat sa o conduc.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Oti, pai nici nu-i greu sa ai chef de schimbat garderoba, greu este sa si poti! (dpdv financiar si nu numai.....ca eu spre ex. imi gasesc foarte greu lucruri sa imi placa....si decat sa imi iau ceva doar ca sa imi iau, prefer sa umblu cu "vechiturile" mele pana gasesc ceva corespunzator).

Mi-am facut analize generale....adica cele recomandate de medicul de familie anual si in plus magneziu, potasiu si probe hepatice (electroforeza proteinelor si bilirubina).

Hey, FELICITARI pentru masina!! Sa o stapanesti sanatoasa si sa nu ai parte de incidente. Cred ca e mai bine de invatat in Norvegia, ca in Romania, cel putin in Bucuresti, e descurajant pentru orice incepator...dar acolo poate este mai putina nebunie.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata inginerele dragi!!!

ma intorc si io la povesti dupa o saptamina de stress maxim: a fost vacanta la gradi si n-am avut timp nici sa rasuflu. acu' e liniste acasa. a fost si f. urit afara, la noi ploua de doua zile, zi si noapte, n-am putut iesi afara, unul a fost mai miriit decit celalalt, asa ca eu am pendulat intre ei.
colac peste pupaza, sotul s-a virusat, cu febra si tot tacimul, l-am doftoricit io repede de la primele semne, sper sa-i treaca repede, ca sa nu luam si noi din nou.

anca, sa porti sanatoasa noile achizitii!!!!sa ne spui de rezultate. tinem pumnii!

otilia, sanatate la puiutza ta! ce a avut? banuiesc ca tot raceala. sa stapinesti sanatoasa masinutza!!!! trebuie udata un pic , nu?

ioana, io am o reteta de miscare, daca vrei: un bb2 cind incepe vladimir sa mearga, sa vezi ce de miscare o sa faci.

alina (raresionut), da' multe bunatati gatesti tu! cind apuci sa gatesti in fiecare zi? la mine nu merge nicicum, fac o zi pentru vreo trei zile.

aime, spor la raportari!!!!

aurora, spor la fitness, nu vreau sa te dezamagesc dar se necesita multe sedinte ca sa se si vada rezultate. dar vad ca tu ai vointa asa ca acusika vei vedea si rezultatele!

gabi, ce mi-a placut faza cu grapa pt. proletari. . probabil ca daca insistam, o puteam duce si eu pe krisztina dar n-am vrut sa se amestece cu alte grupe, implicit cu alte grupe de virusi. asa a stat acasa si am pus-o bine pe picioare,nici macar nasul nu-i mai curge.

dana, ce fac piticii?

na, m-am intins ca o placinta, se vede ca am liniste

sa aveti o saptamina usoara!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

ce-i absenteismul asta, dragi inginere?

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

am aparut si eu...
Sunt un pic prinsa la job, asa e dupa sesiune la noi.
In rest nimic nou, ieri am fost cu ei la dentist, Lili prima data, plangea cu lacrimi de crocodil:) Insa si-a deschis gura, s-a lasat controlata:) Noroc ca are toti dintisorii in regula, i-a ajuns pt prima data doar atat.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput