Ingineri fosti, viitori....(9)
Raspunsuri - Pagina 6

Ioana81 spune:
Buna dimineata!
Azi fac eu cafeau. Kati ti-am luat-o inainte.
O sa fiu mai activa pe aici, am incercat cu f multa greutate sa-i fac cat de cat un program cupilului. Azi la somnul urmator adica de dupa-amiaza ma duc si eu prin magazinul Titan ca sotu' nu mai are camasi. Am avut si eu un weekend de kk. Sotu s-a operat vineri seara (in urma accidentului care l-a avut cand am nascut eu, v-am zis ca si-a pierdut un dinte cu tot cu gingie si os si ce mai e pe acolo). SI acum i-au luat un os mai de prin spate-masea de minte si i l-au pus in fata unde era lipsa. Si a fost varza. Vineri seara nu stiam unde sa ma mai impart, cristi urla dupa gheata, ii era f rau, Vladimir vroia numai in brate si plangea si.....in tensiunea asta....am cazut pe scari (erau date cu pronto ca venise femeia sa faca curat si eu eram in sotete ca deh timp sa- mi iaupapusi...oha) si asa era sa-mi rup si eu piciorul. Specific mama inca nu venise si bunica era obosita si striga ca nu mai poate sa se UITE la Vladimir.
Vineri noaptea mai deloc somn, cand adormea Cristi se trezea Vladimir si asa mai departe. Sambata Vladimir a dormit cu mama si Cristi s-a simtit mai bine si eu am dormit lemn.
Asta ne-a fost weekendul.
Anca naspa situatie. Vroiam sa te intreb tu mai ramai la astia? Eu de obicei cand ceream o marire de sal mai aveam o var de plecare ca nu as suporta sa ma refuze si apoi sa raman la ei. Sunt cam orgolioasa.
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Otiliav spune:
Am inceput bine saptamana, tocmai am aflat ca vom pleca la Lisabona in teambuilding , ma bucur mult ca au ales aceasta destinatie !
Ioana, stii acum cateva luni cand te plangeai ca bb este oracaitor si vrea papa si cine te-a pus sa faci copil. Stii ca ti-am spus, astepta sa zambeasca sa incepeti sa comunicati si vei fi cea mai mandra mamica.
Anca, macar au argumentat refuzul, sa stii si tu ce sanse sunt pe viitor, te cred ca te-ai simtit prost ca doar ti-ai luat inima in dinti si te-ai dus sa ceri marire.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

aurora56 spune:
fetelor ,daca la voi asa prost a decurs wek inseamna ca eu trebuie sa fiu fericita ca am avut doar mici divergente cu sotul
poze1
poza2

iepumic spune:
Hello, fetelor.
VaiIoana, prin ce-ai trecut, bine ca nu ti-ai rupt piciorul!!! Si Cristi e bine acum??? E groaznica o astfel de interventie.
Ca sa va raspund la chestia cu salariul..nu am o alta alternativa pt ca pur si simplu nu mai vreau sa plec nicaieri momentan, nu ma mai simt in stare.....asta edeja al 4 lea servici in 2 ani si chiar este un loc unde imi place destul de mult. DAR intamplarea face ca mi-a picat in mana lista salariilor colegilor mei......si am avut un soc.....eu demult voiam sa cer marire dar nu stiam cat....si dupa ce am vazut lista aia, mi-am dat seama ca este o diferenta uriasa intre ce fac eu, ce fac altii si intre salarii.....chiar nu este corect. Asa ca am decis sa nu mai aman si m-am dus sa vb cu seful in modul cel mai civilizat posibil....si ce-a facut? M-a mintit in fata!! Mi-a zis :" stiu, Anca, dar mai sunt si alti colegi in situatia ta"...vrajeala!!!!!!!!! ceilalti poate vor si ei o marire, dar ei au deja substantial mai mult ca mine. Cica "in iunie va fi negocierea anuala a salariilor"...ce era sa mai zic? "Stiu ca minti"? Si nu am vrut sa-i zic ca intai ar trebui sa micsoreze diferenta si apoi sa imi mareasca odata cu ceilalti.....ca nu puteam sa fac uz de ce am vazut, ii bagam pe altii la apa si in al doilea rand...nu-mi place sa ma milogesc, este sub demnitatea mea. In fine...chestia asta m-a dezamagit foarte mult.
In alta ordine de idei, acum va scriu de-acasa deoarece m-am pomenit de dimineata cu o criza de bila de toata frumusetea de am zacut pana acum. Noroc cu sotul meu ca m-a certat de dimineata, ca eram in stare sa ma duc la servici si eu eram cu capul in wc si : nu, nu, eu ma duc la birou. Mai avea putin si ma incuia in casa si arunca cheia.
Va pup.
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

Ioana81 spune:
Buna dimineata scumpe inginere!
Va invit la o cafea!
Cam pustiu pe aici tocmai acum cand bantui si eu!
Anca acum e bine Cristi. Chiar aseara a fost la control si i-a zis ca a reusit operatia. M-a uimit cum adica a reusit? Da exista posibilitatea sa nu reuseasca....si prin ce a trecut. Vineri scoate firele si apoi il lasa vreo 8 luni sa se invete osul acolo si ii face implant de dintzishor. Vladimir a zis ca daca mai asteapta 7 ani il ia de la el .
Anca legat de munca s eu in 2,5 ani am schimbat 3 servicii. Nici eu nu imi gasesc locul, deci nu esti singura. fata sa treaca bila
.
Kati ce mai faceti? Cristinik si Robertino ce mai zic?
Oti fata cu scumpa Ana.
Mona, Alina, Aime, Lunna, Gabriela, Gabi, Aurora fetelor mai scrieti pe aici ca imi e dor de o barfa mica!
Imi e dor de kuki, mama noastra a inginerelor!
nunta Vladimir Botez

gabri_andrei spune:
Noi sintem virusati toti,mai frica mi-e de Andrei care doar de o saptamina jumate a scapat de antibiotic si acum alt virus.Are o tuse productiva de ma ingrozeste, bine ca e vacanta.
Aveti grija de voi si de copilasi ca e plin de virusi.Va si multa sanatate.

aurora56 spune:
Azi am ramas singuri ,numai noi doi si dupa cumparaturi m-am infipt in prajituri ca prea am facut abstinenta la dulciuri ca am tinut putina cura de slabire .Binenteles ca m-am oprit la timp ca pacat de cura care am tinut-o.Copilu e la mama asa ca cine stie ce nerezerva seara
poze1
poza2

iepumic spune:
Buna dimineata.
Multumesc, Ioana, pentru incurajari.
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

Ioana81 spune:
Buna dimineata!
Anca vad ca esti matinala. Te invit la o cafea si o barfa. Restul nu mai veniti si voi la o barfa mica?
Aurora cum a fost seara? Culmea este ca si noi am avut o seara "fierbinte". Si noi l-am mutat pe Vladimir in camera mamei sa mai stam si noi ca porumbeii.
nunta Vladimir Botez

katik spune:
buna dimineata inginerele!
am tras chiulul de pe dc ca sunt singura toata ziua cu amindoi, acum ca e vacanta la gradi si e groaznic, nici la wc nu apuc sa merg. amindoi sunt mucosi, fara alte simptome, deocamdata, sper sa ramina asa.
gabi, multa sanatate, sa va treaca repede, repede!
ioana, fecior mare ai mai! am tras si eu cu ochiul la poze! super faine!!!
anca, . nu mai fi supa! o sa vina si rindul tau. in Ro orice este, numai dreptate nu! din pacate.
mai fetelor, voi vorbiti de nopti fierbinti. ce sunt alea? si io am nopti fierbinti de genul: se trezeste krisztina de trei ori pe noapte si robi o data pe noapte sa pape asa ca toata noaptea am activitate
.
aurora, io daca nu maninc in fiecare zi ceva dulce, si nu doar gust, nu ma simt bine. sunt dependenta!!
otilia, fain teambuilding, auzi tu, la lisabona! cind va fi? sa te gindesti si la noi!!!
mona tu pe unde esti? nu mai treci pe la noi?
aime, tot la densitati si viscozitati? mai ia o pauza!!!!!
gabi K, voi cum sunteti? tu ce faci cu cei mici cind e vacanta la gradi?
alina, dar ce te-ai gindit sa faci daca lasi sanatatea? ce-ai patit la job? io inca mai ramin ca alta varianta deocamdata n-am, oricum inca mai stau acasa apoi vedem. vedem ce si cum se mai schimba in sistem
fetelor, aveti idee cum am putea lua legatura cu kuki? aveti careva un mail de-al ei, sau alta solutie. mi-e dor de ea
linusa, uite o
si mai vino sa ne pove pe unde mai umbli.
va pupez pe toata, multa sanatate la bolnaviori, incerc sa mai intru daca ma lasa lumea.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2