Ingineri fosti, viitori....(9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

sunt deja in ziua 8 de raceala si inca nu pot zice ca mi-a trecut, deja nu-mi mai simt nasul, vb ff nazal ....si cam atat...in rest suntem bine.

la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata inginerele!!
voi vorbiti de lucruri sfinte aici!!!: auzi tu, cafea!. io sunt condamnata la cafea decofeinizata, ca si asa bb e destul de agitat, daca ii mai dau si cofeina.
si io sunt dependenta de cafea, am baut cite putin si in sarcina si tare bine mi-a facut la tensiune. acum imi lipseste groaznic. tare rau ma trezesc dimineata.

aime, multa sanatate, uite sa treaca repede.

iepumic, otilia, io nici macar curaj n-am sa-mi iau permis da'apoi de condus.

anca, felicitari prietenei tale, sanatate la puiutza, sa creasca mare si sanatoasa!!! hi, hi, ia si tu exemplu!!!

la noi nimik nou: io racita, am luat viroza de la sotz, sper sa nu ia piticii. acum mi-e mai bine, noroc cu bilutzele homeopatice! robi e bine, mai tuseste un pic dar cred ca e din cauza ca se ineaca (cu saliva, ii vine laptic inapoi etc.) in ultima luna a luat in greutate 1 kg..

va pupici pe toate, sa aveti o saptamina usoara!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, eu azi mi-am luat inima-n dinti si am venit cu masina la servici. am plecat cu o ora mai devreme decat de obicei si am "taiat panglica" la birou. Acum sunt cam zombie dar...Sa vedem la intoarcere, cand va fi mai aglomerat, cum ma descurc.

aime, sanatate multa!
katik, si tie la fel, multa sanatate! Ce mari v-ati facut...eu nu ma grabesc sa iau exemplu....am ceva retineri...nu stiu de ce. Dpdv fizic se pare ca stau bine (mi-au iesit rezultatele de la analizele de acum o saptamana perfect, zici ca sunt calculate special!!!! chiar incepusem sa ma intreb daca n-a dat cumva gres laboratorul). Oricum, lunea viitoare ma duc la ginec. ca n-am fost de 1 an si trebuie sa ma caut....in functie de ce imi spune....ma voi gandi daca e timpul sa ma apuca de "treaba" sau pot sa mai astept...ca deh...daca mi-o spune "fato, pune-te pe treaba ca e ultimul tren.."....apai n-o sa mai astept. Nu stiu...mi-e frica ...de responsabilitati. Parca mai vreau sa "copilaresc" nitel.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata inginerele!

anca, ma bucur ca ti-au iesit f.bine rezultatele. asta-i important!cit despre "responsabilitati", bb-ii sunt niste responsabilitati tare dragute.las' ca vine vremea si atunci pur si simplu se intimpla.
felicitari pt.. te descurci tu, doar esti inginera.

pupici in grup la toate, ma duc ca ma cheama datoria e ora mesei).

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Buna ,pentru mine azi e ziua fara cafea ,m-am simtit cam rau dimineata dar acum mi-e bine .Totusi nici ceai nu as bea asa ca doar apa chioara si suc de portocale .

poze1
poza2

Mergi la inceput

Pe scurt....ca de cand am venit acasa am inrosit telefonul si ma doare capul de numa-numa.
Azi a fost a doua zi cu masina...evident ca mai fac greseli dar pana acum nu am avut nici un incident. Sa speram ca ma tine...nu mi-am luat inca "nasul la purtare" ca nu-i cazul, stau in banca mea si merg cat pot de bine, ma uit cu ochii sfoara dupa semnele de circulatie si semafoare....semnalizez...si incerc sa parchez cat mai bine, ca acolo-i buba.
Incerc sa ma tin tare...."Zoe, fii barbata".

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ce mai faceti, inginerelor?
Otilia, de ce nu ai voie cu cafea?
Eu nu beau cafea deloc, am tensiunea pe masura (de ex. duminica am avut 81/56, dar de obicei am 90/60) vorba dr-itei mele in ritmul asta ajung sa am EKG-ul plat Dar ce sa fac, nu-mi place nici gustul de cafea. Cateodata mai beau cola, dar cam atat.
Aime, Kati, multa sanatate!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Mai,mai,mai...cum va las putin nesupravegheate, cum va faceti de cap! Pai e frumos, pe pagina 4?

Eu perseverez cu condusul si cu ajunsul la 7.30 dimineata la servici....sunt chiauna pana la 10.....si de la 3 incolo ma ia somnul...cand pun seara capul pe perna...poa' sa vina si Al Qaeda ca nu ma trezesc.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Azi am reusit sa-mi beau cafeluta si chiar imi era dor .Seara am fost la fitnes si am constatat dupa ce am venit ca am slabit 1 kg .Stiu ca e putin dar tot e ceva...

poze1
poza2

Mergi la inceput

Wow, fitness. Visez si eu la un program cat de cat organizat de facut miscare, orice fel de miscare, ca am un stil de viata mult prea sedentar. Rusinica..

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA

Mergi la inceput