Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Mi-a raspuns dr si mi-a spus ca este normal sa mai dea si pe afara, mi-a recomandat sa-i curat nasucul si limbuta dc are lapte branzit caci exista posibilitatea sa vomite si de la asta,mi-a spus sa stau linistita. Sper ca totul sa fie in regula, ma simt ceva mai bine.Dc a mai patit cineva asa astept sa-mi spuneti ce ati facut.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Fetelor am si eu o intrebare. Daca i-am facut tratament bebelinei cu antibiotic injectabil, la cat timp pot sa-i fac vaccinul? Nu stiu cat timp sa las sa treaca. Pediatra zice ca nu conteaza sa ma duc sa-l fac, dar mi-e f frica. Voi stiti ceva?

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dandusa-ai dreptate o sa apara si rezultatele daca ma tin de exercitii

Asiza-wow ce grasun e Denis
si noi tot vaccinul asta il facem 1.4 mil,daca il facem pe asta putem face tratament la bebei in caz de ceva?

Kokorina-pozele cu rochita sunt la semnatura la luna 3

uite aici pozele cu rochita pupici de la noi

Lorym-superbe pozele de la botez si Catrinel e o si surpriza cu tricourile f faina si tortulll

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Lory, felicitari pentru botezul Rianei. Sa fie intr-un ceas bun! Frumoase poze, iar Catrinel Rianna e o dulce! Sa va traiasca!

Desiree, da, cred ca ai dreptate...am vazut pozele cu bb Octavian. Cat e de frumos!!!!...si el e "baban" la fel ca Denis al meu...Pupici...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Dianocica-am vazut pozele ce frumosi sunt bb-ii toti aliniati in carut si David parca e un ursulet
e fara caciulita?numai cu gluga pe cap? astept sa le vad si pe mamici

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by asiza

Fetele care ati dat vaccinul de la stat, probabil ca stiti (daca nu va informez ) ca timp de 6 saptamani nu aveti voie sa faceti niciun tratament injectabil lui bb si nicio interventie chirurgicala (ex: fimoza)...asta scria mare pe usa cabinetului de pediatrie...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Asa este !!!Am uitat complet sa reamintesc si eu fetelor care il fac pe cel de stat
Si noi ti-sam simtit lipsa,ma bucur ca sinteti bine,grasuneilor!Noi avem 5400g la 2 luni si 24 zile...,ne-ati intrecut.Bravo,voua...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

am facut si noi vaccin azi, am fost fff cuminti, acum domrmim in cosulet. sa vedem ce urmeaza. ce bine ca a trecut!
au fost 2 injectii in fiecare piciorus. vaccinurile sunt pt: difteria, tetanus, polio, haemofilius influenza, pneumococ (infectii ale urechii, sinus, pneumonie, meningita, bacteremie). nu au costat nimic. se repeta la 4 luni , aceleasi , adica se face rapel.

multumim de urari celor care ne-au felicitat.

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Asiza si Matia a pus in prima luna 2 kg si a continuat sa creasca , astfel ca la 3 luni fara doua saptamani avea 7600 g.
Doctorita mi-a spus ca in principiu nu e nici o problema, dar trebuie suplimentat calciu si mi-a marit doza de vigantol la 3 pic iar acum la 4 pic. Trebuie sa merg lunar la control cu el sa-i verifice perimetru cranian si ficatul.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

am uitat sa va spun ca Julia are 60cm si 5800gr.
dupa vaccin i=am dat preventiv (pt febra) o doza de acetaminofen (ca paracetamolul sau panadolul...nu mai stiu exact)

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Fetele eu daca o tin pe Antonia in picioruse ea da sa paseasca si intr-un final chiar paseste la voi e la fel?

Somleac-wow sa nu-l deochi ce grasun e Matia

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
varsta Antonia

Mergi la inceput