Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
dandusa spune:
LORYM,
foarte frumoase pozele de la botez,printesa este superba...,asa mi-am dorit si eu sa o imbrace nasica...,ca de' este fetita...,dar se pare ca nu prea ne potrivim...,sanaqtoasa sa fie...,ca o imbraca mami si tati.Arata superb,printesa in toata regula,ce sa mai...Sa va traiasca ,sa va bucurati de ea!Cind mai ai timp,te mai asteptam pe aici,poate oboseste si ea si te mai lasa si pe tine,sa te relaxezi putin...
DIANOCICA,
vazut pozicile,superbi copilasii,sa va traiasca
KTRINEL,
bine ati venit in clubul puiutilor cuminti.
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Fetele eu daca o tin pe Antonia in picioruse ea da sa paseasca si intr-un final chiar paseste la voi e la fel?
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia
Da,si la noi la fel.Mai ales in apa,seara la baita...,nu mai sta aplecata sa o pot spala cum trebuie...,sta dreapta ca un cocos...si paseste de parca ar vrea sa mearga...,asta cind o tin cu fata in jos...,cresc ,mai Bambo,ce crezi...
KOKORINA,
poopici pentru tine,meriti cu virf si indesat...,eroina noastra...,trebuie sa avem grija de tine,sa te ajutam macar psihic sa fii tare sa te lupti cu bebeii.Asa ca ai voie sa mai scoti si cite un porumbel ... din cind in cind...,varsa tot aici...,la cite ai si tu..,saraca de tine...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
danita spune:
dandusel raportez: nu facut nici un exercitiu de ridicat picioare sau brate ci doar spalat gresia si faianta in baie ...... asteptammmmm de atatea luni ..... hehe ce bine e sa faci putina miscare !
bb al meu are 5400 grame si de masurat nust ca nu l-am masurat :) .
pupici ca tre sa stau cu ochii pe el ca vomita sau regurgiteaza ..habar n-am ce e dar vine laptele inapoi .
D
BeBelusca
Dia1609 spune:
dandusa, merci ca te-ai interesat de ciorapei... te-am intrebat pt ca nu gasesc asa mici si care sa vina asa de bine pe picior
desiree, umiditatea tb sa fie 60-70%
adeju, concediul este de 126 zile calendaristice
miki04, este interzis sa \dai lamaie pt sughit la bebei asa de mici ... le strici stomacul!
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
bulisor spune:
Bambo super faine rochitelele.Ana Julia de Ktrinel, sa creasca mare si frumoasa.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by bulisor
Mi-a raspuns dr si mi-a spus ca este normal sa mai dea si pe afara, mi-a recomandat sa-i curat nasucul si limbuta dc are lapte branzit caci exista posibilitatea sa vomite si de la asta,mi-a spus sa stau linistita. Sper ca totul sa fie in regula, ma simt ceva mai bine.
Dc a mai patit cineva asa astept sa-mi spuneti ce ati facut.
Bulisor de Mara (28.12.2006)
Mara
cred ca toata lumea a mai patit asta... nu te ingrijora, a mancat un pic prea mult si a dat afara surplusul
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
luly spune:
quote:
Originally posted by sraluca
BUNA FETELOR
Va rog trimiteti-mi si mie pe PM parola, sau pe mail sraluca@yahoo.com
Fetele din constanta care mai folositi masura 1 daca va intereseaza am o "OFERTA UNICA SI SPECIALA" de Pampersi no 1 ca am fost si am luat ca inecata 4 baxuri de nr 1 si noi trebuie sa trecem la nr 2. Ieri a venit pediatra, avem 4800 g de la 3600 cu cta am iesit din spital si ne cam strang pampersii. Poate o saptamana ma mai chinui dar nu reusesc sa consum cele 4 baxuri (plus ac mai am o jumatate de pachet)
Referitor la Vigantol pediatra noastra ne-a sfatuit sa mergem pe formula clasica pt ca are multi copii care au luat vigantol si au probleme. A, si flaconul se arunca dupa 28 de zile de cand l-ai deschis. Fiecare are parerea lui.
Va pup
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Ti-am trimis parola pe PM. Multumesc pt oferta, dar noi de la bun inceput am mers pe nr 2. Legat de vigantol la ce te-ai referit cand ai spus "mergem pe formula clasica pt ca are multi copii care au luat vigantol si au probleme."? Care e "formula clasica" si care au fost pb generate de vigantol?
Bamboletta am admirat si eu rochitele de printesa. Superbeeee!
Yaqmur am si eu o rugaminte la tine. Poate sunt eu mai dar pana la tine nu am mai auzit de expat. Poti sa ma lamuresti si pe mine ce inseamna, am idee la ce se refera, dar nu sunt sigura.
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze
Ralumat spune:
[quote]Originally posted by ruxandra_sb
Intru repejor ca tre sa papam acuma.
Raluca sper ca ai ajuns cu bine acasa. Da un semn, te rog. Am sunat da a intrat casuta vocala.
Diana la fel: murati ori ba?
Hi, hi mortale suntem si noi. Ne-am gasit sa ne intalnim fix in prima zi cu ploaie dupa atatea cu soare. Da mie mi-a placut!
Oooo, mii de scuze! Am ajuns foarte bine acasa, ba chiar in 20 de minute, cu toata aglomeratia din oras! Am descoperit si scurtatura, asa ca mai repet miscarea de azi. NUmai in jurul blocului m-am rotit vreo 10 minute.,...nu gaseam loc de parcare si afara ploua torential. Nu puteam sa abandonez masina prea departe, ca il faceam ciuciulete pe David. Pana la urma am parcat in spate, pe locul unui vecin....normal ca acum am masina blocata. Mare minune daca nu oi gasi-o si zgariata.....asta e, "oameni de bine"
Scuze pentru cutia postala...daca iti amintesti, piuia deja in parc telefonul ca se descarcase. Abia acum a venit sotul meu si mi l-a luat pe Davidut si am pus telefonul la incarcat...iar am avut ore de plansete dupa masa.
Si mie mi-a placut....abia astept sa alergam la vara dupa ei prin parc....
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
panaa spune:
bulisor la noi cand se intampla sa dea si pe nas o aplecam cu fata in jos, o batem usor pe spate, o tinem asa pana termina de varsat dupa care ii tragem cate un puf in fiecare nara (avem MARIMER sau poti cu ser fiziologic) dupa care ii curatam cu pompita........ii dam mii de pupici si....gata... si pentru voi
bambo si noi vrem sa mergem....cand incepe sa dea din maini si picioare o pun in picioare si face....PASI....iar la baie calca apa mereu....chiar se balaceste....ii place la nebunie!!!
vroiam sa va spun ca anei i-a facut vaccinul la jumatatea coapsei....si ne-a zis ca timp de 30 de zile nu avem voie nimic infectabil.... si noi am fi optat pt cel de la stat daca nu aveam problema cu vomitatul.....asta este, sanatosi sa fim cu totii!!!
Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
panaa spune:
sorry, INJECTABIL nu infectabil...
Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei