Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
luly spune:
Dandusa mersic pt raspuns. Si eu o sa-i fac tot vaccinul de la stat o sa i-l fac ca din cate imi amintesc nici Di nu a avut probleme de la el, asa ca nu vad sensul sa-mi cumpar eu chiar dc mi-a pomenit si mie dr. de cel din comert.
Bravo ca ai apucat sa te apuci de gimnastica. mi-am copiat si eu pe calc ex. tale si sper sa pot si eu cat de curand sa ma apuc. Dar dc mai am multe zile din astea cand bb nu a stat mai mult de 10 min in pat... nu stiu ce sanse am. Noroc ca e mama la mine si se ocupa de Di. Si acum sunt cu bb in brate, cred ca au luat-o iar colicii, de bine ce scapasem de ei...
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze
asiza spune:
Salutari, salutari...
Ce doooor mi-a fost de voi!!! Am calculatorul plin de virusi si probabil doar samabata vine cineva sa mi-l faca...intre timp, toate programele isi fac de cap si merge doar asa, cand si cand...Tzuc tare fetele care mi-au simtit lipsa Alex si Desiree!!!
Dandusa si Bambo, am vazut pozele cu frumoasele voastre! ...doamne ce dragute sunt...Crinutza cu hainutzele ei roz si Antonia calare pe ren in costumasul ala frumusel...
Simo, felicitari pentru increstinarea lui David!!! Abia astept sa ne intalnim sa vad si poze! Pana atunci, pup tare si mama, si baiatul...si pe nasa...
Miki, am citit ca ati operat puiul mic...Doamne, ce greu trebuie sa-ti fi fost...insa bine ca ati rezolvat definitiv problema si ca bb e bine! Sanatate multa...
Mayaione, va tzin pumnii si vousa sa se faca bine micuta...cred ca ai tras si tu o sperietura...-ici multi pentru refacere rapida!
Noi am fost ieri la controlul de o luna (ieri am avut o luna si 4 zile). Bb pare sanatos tun, a luat cam mult in greutate (are 5600g, asadar a luat 1600g de la nastere, asta neluand in calcul scaderea fiziologica). Mie mi se pare ca a luat mult de tot si nu stiu daca e tocmai bine...vedem cum o fi luna viitoare. Voi ce parere aveti (mentionez ca alaptez exclusiv)? E adevarat ca e si lungut tare...
entru toti bb-ii care au implinit o lunisoara sau 2...La mai multe sanatosi!!!!
Marcela, pentru molifta, eu am chemat preotul acasa si ne-a spus o rugaciune...eram cu bb in bratze sub patrafir la popa...i-am dat 20 ron...suficient!
Yagmur, ...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
Yagmur spune:
Salutare!!
Iarasi ati avut ceva spor la scris.... lipsesc si eu un pic si am de citit cearceafuri....
Eu am iesit azi in oras sa rezolv cu alocatia de la primarie. Am lasat pe bebe Luca cu iubita unui coleg.. si dusa am fost. Normal, cat am lipsit eu a dormit neintors. Cum am venit acasa... s-a trezit si a devenit super activ.. si eu care speram sa dorm... deh, asa e Luchita al meu.
M-am trezit iarasi cu sotia sefului cel mare... care m-a invitat la intalnire maine de expate... sa facem book scrapping..adica album foto de mana... si eu care am 2 maini stangi si nici o poza printata cu Luca. Dar ma duc, macar mai vad lume.
Si poate facem si poze ptr o brosura care apare in Germania, daca semanam a nemti...
Kokorina, am cazut la intelegere? Luchita si Sophia sa faca formatie de .. scremut impreuna...
Deja nu imi mai este frica de vaccin.. m-au incurajat fetele... dar noi mai avem ceva pana acolo...
Hopa... ma striga...
Pupicesc Dianocica, Roxana, Ruxandra, Dolores, Chris....si toata trupa ca daca va insir pe toate... stau aci vreo 4 ceasuri...
P.S. A iesit soarele dupa ploaie.. astept sa dea trezirea si fugim la plimbare...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
dianocica spune:
gata, am pus pozele si la mailul comun(si la semnatura). ce drag imi e....
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
sraluca spune:
BUNA FETELOR
Va rog trimiteti-mi si mie pe PM parola, sau pe mail sraluca@yahoo.com
Fetele din constanta care mai folositi masura 1 daca va intereseaza am o "OFERTA UNICA SI SPECIALA" de Pampersi no 1 ca am fost si am luat ca inecata 4 baxuri de nr 1 si noi trebuie sa trecem la nr 2. Ieri a venit pediatra, avem 4800 g de la 3600 cu cta am iesit din spital si ne cam strang pampersii. Poate o saptamana ma mai chinui dar nu reusesc sa consum cele 4 baxuri (plus ac mai am o jumatate de pachet)
Referitor la Vigantol pediatra noastra ne-a sfatuit sa mergem pe formula clasica pt ca are multi copii care au luat vigantol si au probleme. A, si flaconul se arunca dupa 28 de zile de cand l-ai deschis. Fiecare are parerea lui.
Va pup
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
asiza spune:
Am discutat cu medicul de familie si despre vaccin...am decis sa-l fac cel cu 1.300.000, Pentarix parca se numeste...
Fetele care ati dat vaccinul de la stat, probabil ca stiti (daca nu va informez ) ca timp de 6 saptamani nu aveti voie sa faceti niciun tratament injectabil lui bb si nicio interventie chirurgicala (ex: fimoza)...asta scria mare pe usa cabinetului de pediatrie...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
desiree spune:
asiza, welcome !!!
nu fi ingrijorata cu greutatea, al meu a avut 4500 la nastere, 4160 la externare, la o luna 5.300 si mai nou dupa 2 saptamani are 6 kg si creste si se lungeste vazand cu ochii, sa nu-l deochi!
deci a luat dupa o luna 1.160 si dupa alte 2 sapt inca 800 kg..ce zici de asta? e super bine e hranit matern nu are ce sa fie grav...are un sistem imunitar excelent, papa mult si doarme bine !!! asa si cu Denis al tau !
se vor opri din acest "boom" probabil prin luna a 4-a sau a 5-a..nu va fi mereu asa!!!
desiree si bebe Octavian
pozici
panaa spune:
lorym cum sa te uitam? felicitari pt botez!!! frumoase fete!!! super faine pozele de la botez!!! foarte tari sunt tricourile!!!
bulisor ce a dat bebe afara? lapte proaspat supt sau branzit? daca nu ti-a mai vomitat pana acum nu te ingrijora, tot ce se poate sa fie de "prea plin".. a luat in greutate? atunci nu iti face griji, laptele tau este cel mai bun......si iti spun eu a carui bebe vomita de la nastere.....alaptata, mancat mai orice.....baut mai orice.....si tot a luat in greutate: are 5.200 g la 2 luni si 4 zile, cu o greutate la nastere de 3.500g.....doar fi atenta cand mai da pe nas.....la mine, dupa ce da afara, rade..... si sanatate!
Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
bulisor spune:
Panaa laptele varsat este proaspat cred caci branzit nu este, sa speriat putin cand a dat pe afara dar i-a trecut repede, zici sa nu-mi fac griji prea mari? o sa vad ce spune si pediatra dc imi raspunde la tel.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara
bulisor spune:
da a luat in greutate,dar parca mai putin decat de obicei.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara