Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)
Raspunsuri - Pagina 4
Anileda spune:
Andreea, multa bafta la examen!
Apropo de creierele noastre dupa nastere, cred ca am gasit bancul potrivit
:
Scientists have discovered what's wrong with the female brain: on the left side there's nothing right and on the right side there's nothing left.
shoricutza spune:
Salutare livada!
a_daniela eu ii dau Anei Similac si ii merge bine cu el. Este un lapte f bun, nu-ti face griji. De la sase luni am trecut pe formula de continuare, Similac Gain, fortificat cu fier si taurina ...
Si felicitari ptr dintisor!
Doroti si Lacra, felicitari pentru dintisori!!!
Lacra, sa vezi acuma ce se apuca Alec de papat!
shoricutza spune:
Lacramioara, si Ana prefera papa rece direct din frigider ... dar legumele i le dau la temperatura camerei. Laptele insa trebuie sa fie musai cald ca altfel nu-l papa sub nicio forma. Concluzie: fiecare bebe are preferintele lui si e super cand le ghicesti la timp (eu am aruncat mult lapte crezand ca nu-l mai vrea cand ea de fapt il refuza din cauza ca se racea in biberon iar pe mine nu ma ducea capu' sa-l reincalzesc
).
puiudana2004 spune:
Buna ziua dragele mele!!!
LA MULTI ANI ANDREI!!!
Andreea,bafta la examen!!!
Adib,super cantareata mica!!!
fetelor,am o mare rugaminte la voi!!!Ziceti-mi si mie cum se manifesta enterocolita???Eu asta banuiesc ca are Andrei.Dureri de burtica,gaze la greu,scaune(1-2/zi)moi(spre diareice)si galbene!Noaptea asta a fost groaznica.Din ora in ora s-a trezit plangand,partzuri la greu daca ma plimbam cu el in brate si il bataiam sa le elimine si dureri de burtica!De dimineata a umplut scutecul de caca moale si galben.Asa a avut si ieri 2 scaune!Oare asta sa fie???Va rog sa ma lamuriti sa nu o sun pe pediatra si sa zica ,ca sunt nebuna!!!!
puiudana2004 spune:
Sau ma gandesc ca poate sa fie si de la dinti,ca am vazut ca dau sa iasa centralii de sus!!nici nu stiu ce sa mai zic!!!!Va rog,lamuriti-ma si pe mine!!!
amiss_zip spune:
puiudana multa sanatate puiului! Nu ai un pediatru pe care sa il suni? Vezi sa nu ii fi introdus ceva nou pe care nu prea il suporta.
quote:
Originally posted by Anileda
Andreea, multa bafta la examen!
Apropo de creierele noastre dupa nastere, cred ca am gasit bancul potrivit:
Scientists have discovered what's wrong with the female brain: on the left side there's nothing right and on the right side there's nothing left.Ade si
Cri-Cri (11 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmeAmiss
camelia.t spune:
Dana
.
Am citit pe niste site-uri despre enterocolita, si din ce zici tu, nu pare sa fie asta.Totusi cred ca poate fi vorba despre o problema digestiva.Eu nu cred ca este o prostie sa suni pediatra. Doar nu toata lumea are studii de specialitate, iar pediatra copilului pentru asta exista.Asa ca, pt linistea ta, da un telefon si poate mergi sa-l vada pe strumfulet. Febra nu are? La dintii de jos nu a avut manifestari din astea? Mai bine suna si linisteste-te.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
mikiion spune:
ralucisdar ce multe produse aveti voi acolo. Eu nu am decat 4 posibilitati pt. borcanele:Heinz, Choix de president si Beech net si Gerber. Si destul de limitate combinatiile.
Nu exista Nestle decat cereale, nu si borcanele.Iar Gerber nu au cereale.
Miti m-ar interesa cu ce faci branza de casa. Adica ce lapte , ce iaurt.....Ca noroc de Codritu ca mi-a atras atentia ca cea care o cumparam era prea putin grasa, 0.5% . Asa ca am luat Ricotta care e mai cremoasa, are 10%, si care are gust de urda. Oribila la gust ca mie nu imi place urda. Dar asta micu a mancat si nu s-a mai inecat. Am amestecat-o cu piure de piersica si a luat-o repede.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Sau ma gandesc ca poate sa fie si de la dinti,ca am vazut ca dau sa iasa centralii de sus!!nici nu stiu ce sa mai zic!!!!Va rog,lamuriti-ma si pe mine!!!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Dana, sa stii ca Paul inainte de a-i iesi dintii a avut scaun moale bine si des - de 5 ori intr-o zi. Asta era cam cu 1-2 zile inainte de a crapa gingia. Asta s-a intamplat de fiecare data - deja ultima data l-am controlat in ziua urmatoare si era acolo
Dc nu i-ai dat nimica nou, poate e de la dinti
la puiutzu' mic si necajit
[pu]Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, 21 iunie 2006
camelia.t spune:
Luana pe unde esti? Ce mai face Hora? Chiar ati abandonat livada? E drept ca acuma nu suntem infloriti, dar tot e frumos la noi! Va asteptam cu vesti si pozici!!!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Ade si
Cri-Cri (11 iunie 2006)