Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)
Raspunsuri - Pagina 5
miti2004 spune:
mikiion pai am cumparat lapte Natrel 1% si iaurt Astro 1% ( nu am mai auzit de firma asta dar altul cu 1% nu am gasit ). Am incercat si cu Danone iaurt 0% ca 1% nu am gasit si mi-a iesit mullltttt iaurt
)....asa ca o sa mai caut Astro din ala. Habar nu am daca trebuie cu 1% dar am inteles ca nu trebuie sa fie f gras nici laptele nici iaurtul...chiar habar nu am.
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
DianaR spune:
Dana, nu-i enterocolita la 2 scaune pe zi. Ar trebui sa aibe minim 4-5. Atentie la ceva proaspat introdus in alimentatie, poate asta ii cauzeaza neplacerile.
Miti, branzica se face cu lapte si iaurt normal ca si concentratie de grasimi, nu degresat. Doar daca v-a spus altceva pediatrul, voi sunteti si mai grasuti... Adica grasuti bine...![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
Diana79 spune:
Carmina felicitari pt bb2. Vreau si eu.... Sa ai o sarcina usoara.
Mihaela bine ai revenit.
Eu nu prea avem timp sa intram pe net. Stam mult afara, profitam de vremea frumoasa.
Nicole se ridica singura in picioare, vorbeste toata ziua pe limba ei e o scumpa imi vine sa o pap.
Va pup pe toate si o sa incerc sa mai scriu. Numai bine
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
LYLY809 spune:
Laura, iti scriu aici, am vorbit cu doctorul si mi-a spus clar ca hemangioamele nu se opereaza pana la varsta de 7 ani. Ca tratament la o varsta atat de frageda exista o varianta care presupune aplicarea unor solutii ( nu am retinut exact cum se numeste) dar aceasta ar presupune deplasarea saptamanala la spital, nu se face acasa, de catre parinti, sub nici o forma. Mi-a spus sa nu ne impacientam pentru ca, mai mult ca sigur, se va resorbi in urmatoarele luni( chiar daca acum este cat o nuca).
Daca chiar vrei sa o aducem la Bucuresti, o aducem, ma tem insa ca chinuim copilul degeaba, fara sa fie cazul. Sa-si spuna parerea si fetele de aici, cea a medicului ti-am relatat-o...
Vreau sa va precizez faptul ca ieri nu am cerut detalii legate de temperatura la care mananca bebelusii vostri doar ca sa ma aflu in treaba. Sunt FOARTE INGRIJORATA de faptul ca al meu copil la aproape 8 luni nu mananca decat lapte, cereale, iaurt si fructe. Cerealele, iaurtul si fructele le mananca si pe alea cand si cand, in cantitati mici, baza este tot laptele. Am nevoie insa de raspunsuri care imi sunt de ajutor, nu de raspunsuri date in zeflemea.
Imi este de ajuns faptul ca am dispute zilnice la servici, azi am avut o disputa grozav de urata, am venit acasa si am stat calare pe legislatie vreo 3 ceasuri
si pana la urma eu am avut dreptate
motiv pentru care mi s-a luat o piatra de pe suflet, asa ca, maine ma voi duce senina si linistita la scarbici.

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
shoricutza spune:
Lacramioara, iti inteleg perfect ingrijorarea ... Ana de cand cu dintii nu mai papa nici ea pireul de legume. Acum are 6 dinti iesiti bine merci si tot nu-l papa.
Deja sunt terminata nervos si la masa respectiva imi vine sa arunc cu tot ce gasesc in cale ... ca sa nu mai zic ca am epuizat orice metoda (scalambaieli, pacaleli de tot felul, linguritze variate etc.) si orice combinatie de alimente ... Pur si simplu nu mai stiu ce sa fac! Azi i-am dat cereale in loc de legume ca sa n-o stresez mai mult decat e cazul (deja incepe sa planga daca insist cu linguritza de legume pe langa ea
).
shoricutza spune:
A, ieri i-am dat si io ousor cu banana cum ai zis tu ca i-ai dat lui Alec. Nu i-a placut dar am pacalit-o mai usor asa.
Hai sa spun si io cam cat si ce papa Ana intr-o zi.
Deci:
9.30-10 - 200-250 ml lapte
13-13.30 - 100-150 ml piure fructe cu branzica/cereale/iaurt
16.30-17 - 100 ml piure legume (morcov, patrunjel, pastarnac, dovlecel, cartof dulce, brocoli, conopida, ardei, dovleac) cu carne/galbenus - acum nu mai papa aproape deloc sau maxim 50 ml
20-20.30 - 100-150 ml piure fructe cu branzica/cereale/iaurt in diverse combinatzii
23.30 - 150 lapte
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
A, ieri i-am dat si io ousor cu banana cum ai zis tu ca i-ai dat lui Alec. Nu i-a placut dar am pacalit-o mai usor asa.
Hai sa spun si io cam cat si ce papa Ana intr-o zi.
Deci:
9.30-10 - 200-250 ml lapte
13-13.30 - 100-150 ml piure fructe cu branzica/cereale/iaurt
16.30-17 - 100 ml piure legume (morcov, patrunjel, pastarnac, dovlecel, cartof dulce, brocoli, conopida, ardei, dovleac) cu carne/galbenus - acum nu mai papa aproape deloc sau maxim 50 ml
20-20.30 - 100-150 ml piure fructe cu branzica/cereale/iaurt in diverse combinatzii
23.30 - 150 lapte
Liana, mamica Anei- 26 mai 2006
Cam asta ar fi si programul de masa al lui mihnea, dar dat fiind ca fructele le mananca la 13.00 eu m-am gandit sa i le scot. sincer nu stiu ce sa fac.
Azi era ziua de ou. Bineinteles ca iar a trecut fara sa-l manance
. Pur si simplu nu mai stiu in ce combinati sa i-l mai dau. Mihnea nu mai mananca decat de la borcanel iar mie pe de-o parte imi convine, pe de alta nu ca uite nu am cu ce sa amestec oul.Azi i-am facut o chestie f gustoasa zic eu: cartof cu mar la cuptor, amestecat dupa aia cu un pic e unt si lapte. Personal am gasit mancarea deliciasa, nu si fi-miu
Azi am crezut ca imi ies din minti si o sa-l plesnesc. Noroc ca inca mai am un pic de discernamant acolo...chiar voiam sa va intreb daca sunt singura mamica care isi iese din fire? Sau sa merg la un psiholog?
Imi ies din fire doar atunci cand trec prea multe ore si el nu vrea sa manance sau cand e rupt de somn dar doarme doar in brate ca atunci cand il pun in patut zici ca-l pun in acid sulfuric.
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
Lacramioara, iti inteleg perfect ingrijorarea ... Ana de cand cu dintii nu mai papa nici ea pireul de legume. Acum are 6 dinti iesiti bine merci si tot nu-l papa.
Deja sunt terminata nervos si la masa respectiva imi vine sa arunc cu tot ce gasesc in cale ... ca sa nu mai zic ca am epuizat orice metoda (scalambaieli, pacaleli de tot felul, linguritze variate etc.) si orice combinatie de alimente ... Pur si simplu nu mai stiu ce sa fac! Azi i-am dat cereale in loc de legume ca sa n-o stresez mai mult decat e cazul (deja incepe sa planga daca insist cu linguritza de legume pe langa ea).
Liana, mamica Anei- 26 mai 2006
Eu azi i-am amestecat carnita cu iaurt si piure de cartof-morcov-dovlecel si un strop de unt. A mancat jumate de lingura. mancarea era calduta. Vreau sa va spun ca SE CUTREMURA DE SCARBA! Nu pot sa inteleg. Am incercat intai fara iaurt. Era bun la gust, va jur....
La masa de cereale cu fructe si iaurt a mancat bine, dar AM SCHIMBAT cerealele. Desfacusem o punguta de la Nestle. Am aruncat-o. Adio produse Nestle, sa nu mai aud de ele. Am revenit la Humana.
Shori, eu azi i-am luat biscuiti Hero. Stiu ca au si zahar... ma gandeam sa-i dau macar o data la 3 zile cate un biscuit-doi ( btw, corect este biscuit si nu biscuite cum scria deunazi cineva pe aici
Nu mai am nici eu vreun as in manecuta, ca sa-l determin pe bebe mic sa pape. Asta e, sa se ia de manuta cu Mihnea, Ana s.a. si sa incinga o hora a nemancaciosilor. Vad ca omuletii nostri solidarizeaza la greu

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Buna ziua dragele mele!!!
LA MULTI ANI ANDREI!!!
Andreea,bafta la examen!!!
Adib,super cantareata mica!!!
fetelor,am o mare rugaminte la voi!!!Ziceti-mi si mie cum se manifesta enterocolita???Eu asta banuiesc ca are Andrei.Dureri de burtica,gaze la greu,scaune(1-2/zi)moi(spre diareice)si galbene!Noaptea asta a fost groaznica.Din ora in ora s-a trezit plangand,partzuri la greu daca ma plimbam cu el in brate si il bataiam sa le elimine si dureri de burtica!De dimineata a umplut scutecul de caca moale si galben.Asa a avut si ieri 2 scaune!Oare asta sa fie???Va rog sa ma lamuriti sa nu o sun pe pediatra si sa zica ,ca sunt nebuna!!!!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Roxaniciu stie cel mai bine cum se manifesta, imi spunea ca bebe avea febra mare si kk cu sange....
Verifica daca are febra!!!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
vivighe spune:
Carmina,din pacate si pe mine ma lasa nervii...Mi-a fost rushine sa recunosc pt ca ma temeam ca sunt singura...prea par toate mamicile de aici cu o rabdare infinita.Si eu m-am trezit urland la Ingrid...uneori simt ca-mi plesneste capul de nervi...mai ales ca nu pot sa ma descarc decat strigand la ea...si cand ii vad moaca nevinovata si gata sa planga ma apuca remushcarile si groaza ca n-ar trebui sa o supun la asa ceva.Si tot asa...cand eu m-am chinuit sa fac nush ce de mancare si ea nici nu vrea sa auda,de imi vine sa ii pun castronul in cap sau cand moare de somn si nu vrea sa doarma ci doar sa urle.Si incerc din rasputeri sa ma linistesc pt ca mai rau ii fac si o agit,dar uite ca se tot aduna si nervii mei sunt varza.De multe ori ma apuca plansul cand adoarme si o vad ce frumoasa e si-mi spun ca-mi bat joc de copilul asta si ca merita o mama mai buna...
Asa ca vezi nu la toata lumea e asa roz cum pare.Oboseala isi spune cuvantul.Ma trezesc de 3-4 ori in fiecare noapte ca ea maraie.Apoi se trezeste la 7 jumate(cu noaptea in cap) si se ridica in picioare in patutz si ma striga de la gard.Am aplicat si eu metoda ta vo 2 sapt...adik de la 5 cand manca de dimineatza o luam langa mine sa mai doarma,dar eu nu dorm deloc bine cu ea...stau mereu cu grija sa nu o lovesc sau cine stie ce...asa ca o pun la ea in patutz si cand se trezeste ea mai lenevesc o juma de ora cat da ea cateva ture.Pana acum stateam linistita ca se tinea bine si nu mai cadea,dar cum mai nou a inceput sa-si dea drumul la maini iar tre' sa stau cu ochii pe ea.
Si mai nou mai am un stres BONA...nu stiu deloc ce sa zic de ea...PARE ok dar totushi de la inceput am avut un sentiment ciudat in ceea ce o priveste.Parca prea amabila,prea serviabila si io prea grozava in ochii ei...ce sa mai ca mine nu mai e nimeni,apartament frumos ca al meu nu maia re nimeni si tot asa...Eh...daca ar fi fost doar asta nu era nimik.Ieri si azi ingrid a stat mai mult cu ea.Si ieri si azi ne-a zis ca Ingrid a dormit 3 ore...azi chiar 3 ore jumate amanand astfel masa de pranz de la 13.30 la 15...ceea ce nu se intampla domnule...Ea sa doarma 3 ore...never...sau o lua somnu' da dupa o juma de oara o ora se trezea ca e rea de foame...Asa...si azi cica a dormit de la 11.30 la 15(ieri a fost de la 15 la 18) .Io am ajuns acasa la 16 si la 17.30 copilul meu a adormit bustean din nou.Imposibil dupa un somn de 3 ore juma' sa mai doarma iar dupa 2 ore.Adik...ce zice mintea mea:ori m-a mintzit ca a dormit atata ...ori ii da ceva sa doarma.Asta e...sunt paranoica...da ea nu doarmea atat.Chiar asa sa schimbe brusc programul?Si ieri si azi la o ora dupa ce vine ea copilul adoarme bustean 3 ore...mie mi se pare ciudat.Sper sa nu vorbesc cu pacat dar am in minte numai faze horror.
Io sincer nu prea am experientza la oameni,dar sotzul meu are pretentzia ca se pricepe mai bine si si lui i se pare ceva ciudat...
Om vedea...sper sa-mi treaca gandurile astea ca o iau razna...