Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 11
madau spune:
Tanima suparacioasa....ai un PM. Ca sa ne maltratam reciproc.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
tanima_i2002 spune:
Mada piloasa ai doua PM. Gata. Promit ca daca am timp in vara o sa il sun personal pe tutu sa ma autoinvit la chef.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
dianiana spune:
fetelor, de ce va bateti capul cu ziua lui?
mai bine spuneti-mi si mie ce cadou sa ii fac, pentru ca vreau sa ii dau ceva dupa cerclaj si nu stiu ce...
o sa merg la control si am 1000 de intrebari pregatite
dianiana 28+
http://community.webshots.com/user/dianiana
mayaione spune:
Tanima daca ti-as zice ca si eu stiu.... Probabil acum ai aflat si tu de la madau asa ca nu o sa ma mai injuri.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
tanima_i2002 spune:
Maya uite ca nu mai vreau sa stiu. Ce vroiam am aflat: e leu. Si dupa cum am mai spus: bine ca nu fecioara. oricum mada a zis ca ii ureaza ea toate cele. Acusi voi chiar credeati ca eu as fi sunat de ziua lui sa ii urez ceva? Pai eu nu indrazneam nici cand aveam contractii sa il deranjez. Abia cand vedeam ca se ingroasa gluma sunam si chiar si atunci imi parea ca deranjez. Si apai oricum as fi uitat pana atunci.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
madau spune:
Haideti mai bine un cantec vesel sa cantam..si da-o incolo de zi de nastere..ca flori oricum nu primeste..
Mai bine ziceti daca stiti ce face IRISS..banuiesc ca o fi nascut deja daca nu a mai dat nici un semn. Io-i urez toate cele bune, sa fie bb cuminte si mancacios!!!
Dianiana cele 1000 de intrebari ale tale le vb pe mess..ca mie una mi-e mai usor asa.
Pup fetele!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
marinar spune:
madau ai intuit bine, a nascut Iriss, e deja acasa. amanunte nu stiu, o asteptam pe ea sa ne spuna ce si cum.
FELICITARI IRISS, sa-ti traiasca printzesica!!!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
iriss27 spune:
fetelor, am revenit din spital, de ieri ...
spre dezamagirea mea si a tuturor tutunareselor, am nascut cu un alt medic, la alt spital ... nu stiu daca e cazul sa va povestesc, dar este o hotarare pe care am luat-o si pe care nu o regret nici o secunda
drul cu care am nascut, nu este asa "vedeta" ca dr T, dar este un medic de nota 20!
in urma unui control pe care l-am facut luni dimineata, cu acest dr, s-a constatat ca fetita are ~3.900, ca incepusem sa pierd lichid si mi-a recomandat cat mai repede cezariana
mi-a explicat ca procedura standard este ca sa te lase sa te chinui sa nasti, sa se dovedeasca ca nu poti ... si abia dupa aia sa te bage tot in cezariana ...
dupa indelungi dezbateri, am concluzionat ca aleg sa trec de fitzele de vedeta ale drului Tutunaru (eu am fost complet dezamagita de faptul ca in 6 ore cat am stat sambata in spital, m-a bagat in seama fix 10 minute CUMULAT) si o sa ma duc sa nasc cu acest dr, asa ca zis si facut ...
asa ca luni la ora 16.45 m-am intalnit cu drul, la 17.35 i-am auzit prima data plansul, iar la 18.20 eram deja in salonul postoperatoriu, iar peste 2 ore mi-au adus fetita si de atunci suntem nedespartite
la operatie dr mi-a zis ca aveam placenta aderenta si in cazul nasterii normale numai cu forcepsul imi putea scoate copilul
drul a venit sa ma viziteze de 2 ori pe zi, foarte dragut, cu sfaturi si glume, ca sa mai destinda atmosfera
totul s-a intamplat la municipal, echipa de dri si asistente a fost extraordinara, am dat si bani, dar in general dupa ce "serviciul prestat", asistentele de la nou-nascuti foarte saritoare, ne-au ajutat mult
pt dr numai cuvinte de lauda, nu ma asteptam sa reactioneze asa avand in vedere ca m-am dus chiar pe ultima suta de metri!
dupa operatie prima zi a fost groaznica ... nu te poti sa jos din pat, te doare ... dar e normal, doar e operatie, nu ora la SPA ... acum mi-e greu la schimbarea de pozitie, din picioare in culcat sau in stat pe scaun ...etc
dar la 3 zile de la operatie eu zic ca sunt f fresh :) iar ingerasul meu este foarte cuminte, mananca si doarme ... iar in somn se intalneste cu ingerasii pt zambeste asa de frumos, de te topesti
in loc de PS:
de ce m-a dezamagit tutu ... prefer sa nu imi mai aduc aminte, dar cred ca orice medic cu care esti in contact 9 luni de zile, are obligatia sa isi cunoasca pacientele, oricat de multe ar avea, daca face fatza, poate sa isi ia si 100.000, daca nu, profesional si uman ar fi sa stie cand sa spuna nu ... dar fiecare face cum crede
asta a fost povestea nasterii mele, iar acum ma duc la ingerasul meu
va doresc la toate sa aveti parte de nasteri usoare si copii frumosi si sanatosi
Iriss cu Yvonne Maria DPN 29.01.2007
ada spune:
Buna
hi, hi, cum ar fi sa-l sunam toate de ziua lui.
In alta ordine de idei, va rog mult trimiteti-mi si mie un PM cu scorurile din spital, eu o sa nasc prin cz, cam dupa 23, pe 19 merg la evaluarea finala si m-a cam apucat frica, as vrea sa fiu pregatita de acum, sa mai scap de-un stres. As vrea sa stiu daca el a primit ceva, daca nu bani atunci ce si pentru restul: anestezist, dr. pediatrie, moasa, etc.
multam fain,
pupici