Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns march spune:

Multumesc mult Madau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iriss ce se mai aude??????????

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

madau eu mai vb cu Iriss pe mes dar pana la ora asta nu s-a logat, cred ca e inca la spital.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by madau

Tanima io stiu dar nu pot sa spun.... .

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

este cumva nascut in '63daca da nu spun mai departe

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Ce se mai aude cu Iriss?????? Banuiesc ca o fi nascut, daca n-a mai intrat pe aici.

Monique am zis ca nu spun si nu spun, nu ma mai trageti de limba ca mi-o iau pe coaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Mada, hai mai raspunde, ca dupa aceea te luam cu zilele: e nascut in ziua X? Si tu nu ne raspunzi decat cu da sau nu. De fapt tu nu ne spui, ghicim noi.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Ia uite m-a mancat pe mine undeva sa zic ca stiu. V-am zis ca-i transmit io LMA si din partea voastra???? Adica voi vreti sa-mi iau papara, ha? . "My lips are sealed:, pana la noi ordine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by madau

Ia uite m-a mancat pe mine undeva sa zic ca stiu. V-am zis ca-i transmit io LMA si din partea voastra???? Adica voi vreti sa-mi iau papara, ha? . "My lips are sealed:, pana la noi ordine

Si eu stiu, dar nu va spun.
tutunesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Domnule ce ma enerveaza astea cu pile. Frate iti vine sa le nu alta.

Nu mai vorbesc cu voi. si stiti ceva, chiar nu ma intereseaza cand este nascut, vroiam numai asa ca idee sa stiu si eu, ptr cultura mea generala. Ca oricum nu ma invita la ziua lui.

poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Domnule ce ma enerveaza astea cu pile. Frate iti vine sa le nu alta.

Nu mai vorbesc cu voi. si stiti ceva, chiar nu ma intereseaza cand este nascut, vroiam numai asa ca idee sa stiu si eu, ptr cultura mea generala. Ca oricum nu ma invita la ziua lui.

poze
Botez

Nu am pile, mai Ceva luni in urma a zis o fata ca a nimerit la el la cabinet chiar de ziua lui(si-a dat seama pentru ca primea multe telefoane).

pup fetele

Mergi la inceput