Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns march spune:

Buna fetelor! Vreau si eu va rog un nr de telefon la care sa imi fac programare la Dr. Tutunaru, sau adresa cabinetului particular. Stiti daca are si azi sau maine, sambata si duminica, program? Sunt gravida in 21 de saptamani, am facut o ecografie si nu a iesit prea bine si as vrea sa ma vada Dr. Tutunaru pentru ca am auzit numai lucruri bune despre el. Va rog!!! URGENT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

0720 099299 - ptr programari; adresa: Sandu Aldea nr 86, langa spit Elias

Din cate stiu eu, sambata si duminica nu e la cabinet.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu am fost azi la spital, cica sa nasc, dar m-am intors tot nenascuta ... colul este inchis, anterior, a incercat T sa mi-l deschida manual, dar n-a reusit, desi operatiunea e dureroasa
Contractii nu am deloc , desi DPN era 29.01. Mia facut o monitorizare a batailor inimii la bb, care a iesit cam "nasoala", in sensul ca erau monotone. Dna Tuti (cred ca era moasa) mi-a explicatc a fie bb dormea, fie nu mai are lichid destul, Dr T le-a zis sa imi faca si o reactie la ocitocina (in urma careia trebuia sa am contractii si mi-au monitorizat iar bataile inimii copilului). De data asta bataile au iesit bine, dar contractii ioc

Cnad sa plec dupa adoua monitorizare, T ea la odihna si Bogdan mi-a zis ca sa sa il mai sun pe luni pe dl dr, in cazul in care nu au aparut semne de nastere ...

pt march
Dan Tutunaru: 0723 999939
Tel pentru programari: 0720 099299
Cabinetul este pe str Sandu Aldea 86 (pe langa manastirea Casin)

Iriss cu Yvonne Maria DPN 29.01.2007

Mergi la inceput

Of Iriss si eu care credeam ca deja ai nascut...cand am vazut ca n-ai mai zis nimic. Bafta multa si ai grija!

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

N-am nascut madau si sunt destul de trista si in acelasi timp speriata! Speriata de nastere, speriata de starea bebelusei mele
Cat timp am stat acolo (cam 6 ore) am vazut 2 fete in travaliu, care abia mai mergeau pe acolo si am auzit inca o nastere (ma rog, tipetele mamei), dar cand am auzit ca a iesit fetita, m-am emotionat asa de tare, ca mi-au dat lacrimile, parca ar fi fost a mea
Pe de alta parte, sunt destul de ingrijorata de ce nu a iesit prima monitorizare a bebelusei bine
Abia astept sa o tin in brate si totul sa fie bine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Iris ce mai faci? Cum te simti?

Mergi la inceput

eu sunt bine ... dar tot n-am nici un semn de la bebe (in sensul ca nu prea vrea sa iasa), iar miscarile ei sunt destul de firave, de fapt asa a fost mereu, burta mea n-a facut nicodata valuri ... nu stiu daca e normal, dar dupa monitorizarea asta am inceput sa-mi pun tot felul de intrebari si sunt ff ingrijorata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

eram sigura ca e LEU

Si nasterea mea tot cam asa a decurs, multe persoane care se perindau pe acolo si ma controlau, mai putzin T, cezariana care nu mi s-a mai facut si am ajuns sa nasc natural pana la urma pt ca asa a dictat Vladareanu, etc, dar am un bb frumos si sanatos si ii sunt recunoscatoare lui T ca a fost acolo chiar daca numai in momentul nasterii, mi-a facut bine psihic, pt ca eram f speriata de nasterea normala.

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput

Iriss io zic sa-l suni maine dimineata si sa mergi sa mai faci o monitorizare, spune-i ca ti-e teama...e normal sa discutati toate astea. Conteaza mult sa fii linistita tu dpdv psihic, asa si bebelinei ii e bine. Facem galerie ptr pitica, poate se hotaraste sa scoata nasul in lume mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

iriss, nu te ingrijora, dar si eu am venit la monitorizare din 2 in doua zile dupa ce am trecut de termen, du-te maine dimineata direct la spital sa te vada la eco;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput