Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 12
ada spune:
Am postat cred in acelasi timp cu tine iriss, imi pare tare rau, ce sa mai zic, ce-o fi fost pe tine zilele-astea. Oricum bine ca sunteti sanatoase amandoua, sa-ti traiasca pitica si sa fiti fericiti!!!
Pupici
Oana Stefana spune:
Iris felicitari!Sa-ti traiasca fetita, ma bucur sa aud ca sunteti bine, ca ea e o cuminte si ca tu ti-ai revenit in timp record.
ayla spune:
Va rog sa-mi spuneti si mie cu cat timp inainte se face de regula o programare la dr. Tutunaru. Adica daca sun maine, cam peste cat timp ma programeaza? Multumesc.
madau spune:
Iriss imi pare rau ca ai trecut prin asta, dar ma bucur ca sunteti bine amandoua, asta conteaza..restul e istorie. Sa-ti traiasca piticoata, sa creasca mare si sa fiti sanatoase!!!!!!!!!
P.S. Cu cine ai nascut la Universitar? Spune-mi pe PM, o sa iti spun si de ce te-am intrebat
Ayla eu nu te pot ajuta cu programarile, ca n-am mai fost la el din mai 2006. Poate te ajuta fetele mai "in tema"
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
marinar spune:
Ayla de obicei cam 2 saptamani, acum depinde si cat este de aglomerat sau daca mai are vreo deplasare.
Iriss felicitari si pupici!!!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ileana spune:
quote:
Originally posted by ada
Buna
hi, hi, cum ar fi sa-l sunam toate de ziua lui.
In alta ordine de idei, va rog mult trimiteti-mi si mie un PM cu scorurile din spital, eu o sa nasc prin cz, cam dupa 23, pe 19 merg la evaluarea finala si m-a cam apucat frica, as vrea sa fiu pregatita de acum, sa mai scap de-un stres. As vrea sa stiu daca el a primit ceva, daca nu bani atunci ce si pentru restul: anestezist, dr. pediatrie, moasa, etc.
multam fain,
pupici
Servus,
Am si eu aceeasi rugaminte ca si ADA.
Imi puteti trimite si mie scorurile/preturile de prin Elias.
Cateva detalii despre cum "merg"lucrurile, mai ales la neonatologie.
Detalii de Elias, dupa cezariana.
Multumesc,
tanima_i2002 spune:
Iris bine ca s-a terminat cum nu se putea mai bine ptr tine. Poate ca asa a fost sa fie si asta a fost soarta ta. Lasa totul in urma si gandeste-te ca s-a terminat bine si Universitarul este oricum un spital mai bun decat Eliasul. Sa iti traiasca bebelusul, sa fie sanatoasa si sa creasca mare. Iar tie, revenire rapida.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
gudinde spune:
Iriss as dori si eu un PM cu numele dr-ului care te-a acceptat in ultimul moment la Universitar.
iriss27 spune:
fetele, va multumesc pt urari
inca suntem in perioada de acomodare, cand toti suntem haotici si zombie ... copilul mananca conform standardelor, si face ff urat daca nu sunt disponibila cand ii e foame
eu imi revin foarte bine dupa operatie, deja ma ridic mult mia usor din pat, astept sapatmana viitoare sa fiu si mai bine
va pup pe toate si va doresc numai bine
Irina - Mami de Yvonne Maria (5 feb 2007)
Iriss cu Yvonne Maria DPN 29.01.2007
ada spune:
fetelor, va rog frumos poate reusiti sa-mi trimiteti si mie un PM cu ceea ce trebuie platit la spital,
(.......as vrea sa stiu daca el a primit ceva, daca nu bani atunci ce si pentru restul: anestezist, dr. pediatrie, moasa, etc).
azi dimineata mi-a cazut dopul....Tutu a zis sa ma prezint urgent daca se rupe apa sau am contractii sau maine la 8, 30!
Multumesc frumos