Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
eloise spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Raportez
A venit sotu cu bomboane Ciobanasul,Clepsidra,Folclor si Macul rosu in loc de Moulen Rouge,iar de Lapte de pasare am uitat.Cel mai mult mi-a placut ciobanasul si Folclor.
Vroiam insa sa va multumesc din partea lui,a zis ca sunt minunate.
Eloise mai spune-mi te rog ce sa mai incercam
Pai cam astea ar fi si preferatele mele. Ar mai fi Vacutza
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ignatica spune:
Buna fetelor,
Eu apar seara ca de obicei.
Sephora analiza de urina am luat-o asa cum ti-au descris si Ileana si Inni in pungutze pediatrice speciale pentru recoltat pisu la bebei. Dar cand am luat acasa am contaminat analiza, nu imi dau seama cum. Noua nu ne-a iesit din prima, s-a miscat pungutza si bebe a facut pipi pe langa, intre timp a facut si cacutza. L-am spalat dupa dar tot am contaminat analiza.
Noua ne-a recomandat pediatra sa il curatam cu Rivanol in jurul cuculetzului, ca sa fie cat de cat steril - la spital intotdeauna il dezinfecteaza inainte.
Marginea de jos a pungutzei o pui fix sub putzuca lui bebe ca sa nu iasa pisu. Marginea de sus se lipeste de piele cu un adeziv.
Despre Cedax - noi i-am dat lui David intotdeauna in transe de 10 zile, conform indicatiilor. Klebsiela e intr-adevar mai pacatoasa. Nu stiu ce sfat sa iti dau, va urez multa sanatate.
Noi i-am pastrat buricul lui David, dar nu intentionez sa il dau nimanui.
A venit doamna care trebuia sa ma ajute, a analizat situatia si a spus ca nu e asa de grava, in concluzie mi-a propus sa vina doar de 2 ori pe saptamana deocamdata. Acum ce sa zic... casa o smotruisem tot weekendul, facusem papica, aranjasem tot - ca sa nu ma fac de rusine, asa ca treaba prea multa numai aveam, stateam amandoua langa copil.
Azi...ia-o de la capat, singura, David marait, o zi de pomina.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
putzuruca spune:
Dori, am citit si eu despre "carligul de rufe". N-am inteles ce inseamna dar as vrea sa stiu ce inseamna in viziunea tipei "a fi barbat". Tu nu te supara ca nu ai de ce. Radu este un baietel frumos care va avea mare succes la fete cu siguranta sau mai bine zis va avea "carlig" la fete
Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
Ignatica spune:
mexxa casa de piatra. Sa aveti numai bucurii, o viatza frumoasa, casutza, masina si un Sebic sanatos.
pripo tare urata faza, nici nu stiu cum poti spune asa ceva despre un pui asa de scump cum e Raducu. Nu imi dau seama ce vrea sa insemne expresia, dar suna foarte urat.
Pup
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/_Ralu_/_Ralu_.jpg)
_Ralu_ spune:
mey, am uitat sa va anunt ca e pe tvr2 scoala parintilor!
si am promis! mamilili, ma ierti?
ei, nu-i nimic. e maine in reluare la 12.50.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sephora/Sephora.jpg)
Sephora spune:
Ignatica multumesc frumos,dar as mai vrea sa te intreb,cum fac sa am prima urina (la oameni mari asa se face cu prima urina dupa noapte,dar ei fac tot timpul)o intrbare cretina,dar habar n-am sau nu conteaza sa fie de dimineata.
Mercic mult
Gripo mi s-a parut deplasata tipa,io stiu ca ai nostri sunt cei mai cei,dar putina diplomatie nu strica.Oricum nu conteaza parerea unei....Raducu e superba asa ca ....
Copkilul meu nu stiu daca a dormit 2 ore legate azi iar acu m-a plange,m-a duc sa-mi fac dusul si apoi sa-l spal,sa-l calc,sa-i dau sa pape si somn nene pana dimineata sper....
Io mami de Matteo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
quote:
Originally posted by gripo
Fetelor, sa vedeti ce am citit la TAUROAICE. A pus LEXI acolo poza cu fi-miu si Mariuca ei, si una ii spune ca baiatul meu e "carlig de rufe", asa ca am raportat la moderator. N-am crezut vreodata ca o sa fac asa ceva, dar chiar si in gluma, nu inteleg cum si-a permis, ca sa nu mai vorbesc ca nu inteleg gluma asta.
MEXXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CASA DE PIATRA SI NUMAI FERICIRE!!!!!!
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
ma duc si eu la subiectul cu pricina, sa ma iau de cea care a
indraznit sa se ia de o bucurie
vai de ea !!!!!!!!!!
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
cum s-a nascut bebe
![](batetoba.gif)
![](bonjovi.gif)
![](oac.gif)
MamiLili spune:
Vaaaaaaaaaai Ralu, si eu vroiam sa anunt fetele dar am uitat complet...si nici macar n-am vazut emisiunea. Iar maine nu cred c-o prind ca ma duc sa-l intampin pe Basescu in Piata Unirii din Iasi.
Andra, vad c-ai adaptat si adoptat motto-ul meu. Si pe mine ma scot din sarite trotuarele (daca le pot numi asa). Noroc ccc am roti de cauciuc si se mai amortizeaza socul. Dar mai tare ma enerveaza indolenta si indiferenta oamenilor cand ma vad cu carucior...nu mi-ar tine unu' usa cand intru intr-un magazin, nu s-ar da la o parte cand ma plimb...asteapta sa manevrez eu carutul din calea lor. Numai batraneii sunt atenti cu o mamica + carucior, tinerii sunt varza![
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Vauva spune:
Daca fetita s-a imbolnavit de poliomelita e fiindca aceste vaccinuri sunt facute cu virusi vii. Din aceasta cauza exista un risc nu stiu care este procentul (asa cum zice si Roxana)ca ccc copilul sa faca boala impotriva caruia este de fapt vaccinat.
De aceea e bine de ocolit vaccinurile cu virusi vii si sa faci pe cele facute cu virusi morti.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
gripo spune:
Multumesc mult fetelor, pentru sustinere, aflasem azi mai din timp si initial n-am vrut sa zic nik, dar m-a ros intr0una si pana la urma nu m-am mai putut abtine. Chiar ma doare cand e vorba de copilul meu, mai ales ca nici nu ma cunoaste persoana, sau sa-mi cunoasca ccc copilul. In fine, acum m-am mai calmat, multumesc inca o data si muuuuulti si
de la mine si Raducu pentru Bucuriile noastre dragi.