Bucurii de sept - oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

multumim celor care ne-au transmis LA MULTI ANI astazi,
la implinirea celor 4 luni

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eeei, Eloise, ii scoatem la aer curat... Ii scoatem din casa... Ca aer curat nu stiu cat mai este. Apropo, maine sunt 15 grade in Iasi si concerte si la pranz si seara.
Eu as iesi cu Maria, sper sa decurga bine interventia la ochisor si sa nu fim nevoite sa stam toata ziua in casa.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Simo stai linistita.... pe lista sunt peste 100 de mamici, e normal sa facem confuzii, si imposibil sa tinem minte toate numele copilasilor.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

[/purpleSimo am uitat sa-ti spun ca mi-a placut la nebunie cum a fost imbracat David la botez, asa cool si casual. Asa vreau sa-l imbrac si eu pe Vladut, nu in alb si cu dantelute.[/green][/b]

Multumim pentru complimente…Eu am tinut neaparat sa-l imbrac asa, nu mi se pareau potrivite pentru el dantelariile!!!Poate daca aveam fetita ii luam o rochita dar asa…

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Fetelor, sa vedeti ce am citit la TAUROAICE. A pus LEXI acolo poza cu fi-miu si Mariuca ei, si una ii spune ca baiatul meu e "carlig de rufe", asa ca am raportat la moderator. N-am crezut vreodata ca o sa fac asa ceva, dar chiar si in gluma, nu inteleg cum si-a permis, ca sa nu mai vorbesc ca nu inteleg gluma asta.

MEXXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CASA DE PIATRA SI NUMAI FERICIRE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, vaccinul antipolio de la stat este un vaccin cu administrare orala. Fetita aia nu s-a imbolnavit pt ca a avut ceva vaccinul, ci pt ca antipolio administrat oral poate determina imolnavire. Sunt f putine cazuri, insa cu siguranta nici o mama nu-si doreste ca ccc copilul ei sa fie in acele putine cazuri de imbolnaviri. Asta este un motiv pt care eu am apelat la vaccinul cumparat si nu la cel gratuit.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by pufymic
Hai ca am si eu o INTREBARE:
Voi pastrati ombilicul lui bb?(adik bucatica aceea mumificata)

Eu l-am pastrat. Am scris pe o foita "buricul lui Mathias" si data la care i-a cazut, si-am pus tot intr-o punguta autosigilanta.*************************************
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Raportez
A venit sotu cu bomboane Ciobanasul,Clepsidra,Folclor si Macul rosu in loc de Moulen Rouge,iar de Lapte de pasare am uitat.Cel mai mult mi-a placut ciobanasul si Folclor.
Vroiam insa sa va multumesc din partea lui,a zis ca sunt minunate.
Eloise mai spune-mi te rog ce sa mai incercam

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Dori nu inteleg sintagma "carlig de rufe". Oricum Raducu e un baietel foarte frumusel si arata de pe acum istet foc, are niste ochisori patrunzatori si vioi! Nu stiu ce a vrut sa spuna tipa aia, dar nu te amari...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Dori nu te mai supara!Nu merita! si cavalerul mic si dulce!

Eu

Mergi la inceput