Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 22
Ignatica spune:
Sephora la bebei nu prea poti sa prinzi "prima" urina, pe noi ne-a sfatuit doctoritza sa o luam cat de mai dimineatza, dupa prima masa.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
lilina spune:
quote:
Originally posted by gripo
Multumesc mult fetelor, pentru sustinere, aflasem azi mai din timp si initial n-am vrut sa zic nik, dar m-a ros intr0una si pana la urma nu m-am mai putut abtine. Chiar ma doare cand e vorba de copilul meu, mai ales ca nici nu ma cunoaste persoana, sau sa-mi cunoasca ccc copilul. In fine, acum m-am mai calmat, multumesc inca o data si muuuuulti si de la mine si Raducu pentru Bucuriile noastre dragi.
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
unde gasesc subiectul cu pricina, ca m-am enervat si nu-l gasesc
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
scumpik_lui spune:
Este acum pe B1 Irina by Columbeanu
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
MamiLili spune:
Dori, ai facut bine c-ai raportat la moderator. Fata care-a scris poate a vrut sa incerce un spirit de gluma dar sintagma folosita n-a fost nici pe departe una potrivita. Zi-mi ce rezultate a avut sesizarea ta.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
_Ralu_ spune:
vad ca tipa aprimit avertisment. cartonas rosu chiar. sau il avea dinainte? nu cred....
meyyy, daca exista butonul ala cu "raporteaza la moderator" cand aveam si eu nevoie.....
bravo dori! f bine ca ti-ai aparat puiuil! nimeni nu are dreptul sa vb asa despre copiii nostri!
apropos de raducu: vezi ca alexia e in sedinte de infrumusetare saptamana asta! sau sunteti fideli...?
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
_Ralu_ spune:
pufy, am uitat sa-ti raspund: da, am vazut si cazul lui dan bita! n-am stiut ca mama lui este membra dc! am inteles ca au strans deja 3000 euro. e un inceput...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
MamiLili spune:
Lilina, uite aici
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
pufymic spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
pufy, am uitat sa-ti raspund: da, am vazut si cazul lui dan bita! n-am stiut ca mama lui este membra dc! am inteles ca au strans deja 3000 euro. e un inceput...
Da, au strans 3000 euro cred ca aici pe DC(adik cu ajut. DC)....dar mai au nevoie de 27 000 ....si asta pana in 4 iulie(parca) ca atunci au programata operatia...Sper din suflet sa reuseasca sa stranga banii aia...
Mey da' ce sedinte de infrumusetare ii faci piticei?La coafor cumva? ca de epilat banuiesc ca nu e cazul inca....
Eu
MamiLili spune:
Dori, acum am gasit postarea acelei fete. A scris intr-adevar la modul foarte rautacios, ma gandeam ca a vrut sa faca o gluma (de fapt ea a pus un emoticon ) dar s-a exprimat urat de tot. Si i s-a parut si amuzant ce-a scris. Am vazut ca avea deja un avertisment...
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
gripo spune:
Fetelor, va multumesc din tot sufletul, chiar mi-a trecut orice suparare, cand va "vad" ca sunteti asa langa mine.
MAMILILI, o sa-ti spun, cum sa nu, deocamdata nimik, dar doar ce-am facut sesizarea.
RALU, avea avertismentul deja cand am facut eu sesizarea, nu e de la mine, si la a doua intrebare .